kızlar çok geçmiş olsun ameliyatlarınız iyi geçmiş bundan sonraki sürecide sağlıklı bir şekilde atlatırsınız inşallah :)
tesekkurler bı kac gun uslu durması gerekn bı cocuk gıbı hıssetmemız gerek sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar çok geçmiş olsun ameliyatlarınız iyi geçmiş bundan sonraki sürecide sağlıklı bir şekilde atlatırsınız inşallah :)
kızlar ben cok iyiyim ama karnım cok şiş hala sinir oluyorum taktım uyuyorum uyanıyoeum acım hala karnım şiş ne bu böyle ?
kızlar ben cok iyiyim ama karnım cok şiş hala sinir oluyorum taktım uyuyorum uyanıyoeum acım hala karnım şiş ne bu böyle ?
skyeed; canım daha yenısın bebegım az az butun sıkıntıların gecıcek endıselenme 10 gun sonra tamamen eskı sosyal halıne donmus olucaksın emın olkarın bölgendekı şışlıge gelınce canım benım boyle bı sorunumm olmadı eser hanımla konustunmu??
skyeed, canııım geçmiiş olsuuuuunn =)) maşallah ameliyatın olmuş bitmiş ayaktasın güle güle kullan memişlerini canııımm Allah nazarlardan saklasııınn=)) ameliyatının Sorunsuz geçmeside süüüpeerr Ayrıca ESER Hanıma ameliyat olmuşsuun. canım benim sorularım olcak sana.
Bu forumda bir kaç arkadaşta Eser hanıma ameliyat olmuş memnun kalmışlar. Ben de ameliyat olmak istiyorum bir an önce inşallah. İlk doktor randewumu aldım . YARIN ESER HANIMA MUAYENE OLMAYA GİDİCEEMM :84::84::84:
İnşallah bende doktoru sewerim kafalarımız uyuşur da bnde ameliyatımı ona yaptırırım.
Canım senin ESER HANIMI seçmende neler etkili olduu? başka doktorlarla da görüştünmüüü?
cok tesekkur ederim.eser hanıma ısındım sadece bilmiyorum 4.gorustugum doktordu.eser hanımdan once barıs cakırla gorustum ama eksıktı duygularım.ne olması gerekıyosa o oluyo sonucta.su ana kadar herseyden memnun kaldım.ameliyat oldugumun farkına bıle varmadım ınan kı.cok rahat gecırdım.
aslında ben kadın cerraha karsıydım ama nedendır bılmem eser hanımın bı farklı noktasını buldu beynım heralde.dıklestırme de oldu bende sadece bı gogsume.dun konrole gıttım ve dıkıs ızlerım bellı dııl ınanamazsın gorsen.suphe ettıgımı soyledım acaba sılıkon koymadınız mı dedım dusun artık ..
ben bandajlarımı cıkardım bıle bugun cok rahatım.sporcu atletı var sadece bıde meme uclarımda beyaz kucuk bantlar.bakalım senın tercıhın ne olcak ama bana eser hanımı secıceksın gıbı gelıyo..
Gercektende dikis izi belli degil mi... aaaaaa cok sevindim. Diklestimedede burusma olmadi mi ve gögüs ucunun yani kahverengi bölge tamamen mi dikildi yoksa sadece bir kismi mi ???
Bir ömür boyu sorun yasamaz hep böyle rahat ve mutlu olursun cicislerinle Insallah ![/QUOT
ne dikiş izi ne buruşma hiç bişe yok cANIM.
ne dikiş izi ne buruşma hiç bişe yok cANIM.
cok tesekkur ederim.eser hanıma ısındım sadece bilmiyorum 4.gorustugum doktordu.eser hanımdan once barıs cakırla gorustum ama eksıktı duygularım.ne olması gerekıyosa o oluyo sonucta.su ana kadar herseyden memnun kaldım.ameliyat oldugumun farkına bıle varmadım ınan kı.cok rahat gecırdım.
aslında ben kadın cerraha karsıydım ama nedendır bılmem eser hanımın bı farklı noktasını buldu beynım heralde.dıklestırme de oldu bende sadece bı gogsume.dun konrole gıttım ve dıkıs ızlerım bellı dııl ınanamazsın gorsen.suphe ettıgımı soyledım acaba sılıkon koymadınız mı dedım dusun artık ..
ben bandajlarımı cıkardım bıle bugun cok rahatım.sporcu atletı var sadece bıde meme uclarımda beyaz kucuk bantlar.bakalım senın tercıhın ne olcak ama bana eser hanımı secıceksın gıbı gelıyo..
canıım gittim bugün Eser hanıma muayeneye. 260 cc yuvarlak high profil,meme ucundan, kas zarı altı olur sana dedi. 260 gözüme çook küçük geldi ama dha büyük olmaz yapay durur dedi, göğüs kafesim çok darmış. bi de göğüs ucu ilerde süt wermede sorun oluşturmaz mı yaaa... doktor oluşturmaz dedi ama başka bir doktorun yazısında sütte azalma olur diye duydum.. kafam karıştı iyicee yaaa, bu arada 8 nisana ameliyat tarihi aldım ,başka birkaç doktora dha gitmek istiyorum, bayan doktor araştırcam yine, boğaziçi tıp merkezine de bi gideyim diorum, bakalım, neresi hayırlıysa orası olur inşallah..
canım Eser hanım sana kaç profil taktı we nereden taktı, yuwarlak mı damla mı oldu sana? keşke albümün olsada bakabilsem canım yaa, fikir edinirdiiim