Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ameliyatıma son 1 gün 2 gece
- Konu Sahibi skyeed
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?hersey bıttı evımdeyım..
o kadar serumdan sonra cok sıstı elım yuzum.
annemın guzel yemeklerını yedım..
ameliyatım basarılı gectı.dren takılmaya gerek kalmamıs kanamam olmamıs.
yanımda refakatcı yoktu yanlız gıttım yanlız geldım eve.
yemegımı kendım yedım tuvalete kendım gıttım.
cok ıyıydım daha da ıyı olcam.
265 cc takıldı.bıraz agırlık dısında hıc bıseyım yok.
doktorumdan cok memnun kaldım.hepinize cok tesekkur ederim.
sormak ıstedıgınız bısey olursa mesaj atabılırsınız..
hersey bıttı evımdeyım..
MaşaLLah sana 41 kere Ne kadar Güçlü bir kadınsın MaşaLlah atlattın bebeğimm Gözümüz aydın :92::92::92: Şimdi Hızlı bir Toparlanma ve alışma Sürecindesin gelsin Yaz ve Cicili çamaşırlar bikiniler Narkozuda Şişliğide atarsın Bol sıvı al Bol C vitamini al Nasıl bir Yöntem uygulandı Biras bahsedermisin hangi silikon uygulandı markası nedir Bebeğim
hersey bıttı evımdeyım..
skyeedcim gecmisler olsun, iyi gectigine cok sevindim. Atlattin bitti... oh ne mutlu sana =))
Vallah helal olsun CNM herseyi tek basina atlatmissin... Masallah !!! Sanada mi kas zari alti takildi ve agrilarin olmadi mi?
Bir an önce iyilesirsin ve cicislerinin tadi cikarirsin insallah... Mutlu günlerde kullanman dilegiyle )
saolsun canlar kas zarı altı yapıldı inanın ameliyattan cıktım doktorumla odamda hafif narkozun etkisiyle konustum.265 cc oldugunu ogrendm sonra mısıl mısıl bi iki saatlik uyku cektim uyandım bi baktım ne dren ne baska bise yanımda kimse yokrtu uyandıgımda sadece sargılar ve atletim..sonra bii hışımla pijamalarımı giydim wc ye gittim sonra hemşire geldi inanamadılar ayakta gorunce beni yatırmaya calıstılar sonra serum taktılar serumla beraber yıne uyumusum cok rahat gecırdım..biraz once antibiyotiğe basladım agrım yok sızım yok ama acaip tatlı bi kasıntım var hele sırtım nası kasınıyo koltuklara surunuyorum :)
cok kolaymıs bıtttı gıttı
sımdı yaza hazırlanalım :)
Son düzenleme:
saolsun canlar kas zarı altı yapıldı inanın ameliyattan cıktım doktorumla odamda hafif narkozun etkisiyle konustum.265 cc oldugunu ogrendm sonra mısıl mısıl bi iki saatlik uyku cektim uyandım bi baktım ne dren ne baska bise yanımda kimse yokrtu uyandıgımda sadece sargılar ve atletim..sonra bii hışımla pijamalarımı giydim wc ye gittim sonra hemşire geldi inanamadılar ayakta gorunce beni yatırmaya calıstılar sonra serum taktılar serumla beraber yıne uyumusum cok rahat gecırdım..biraz once antibiyotiğe basladım agrım yok sızım yok ama acaip tatlı bi kasıntım var hele sırtım nası kasınıyo koltuklara surunuyorum :)
cok gecmış olsun canım hayırlı olsun
MaşaLLah sana 41 kere Ne kadar Güçlü bir kadınsın MaşaLlah atlattın bebeğimm Gözümüz aydın :92::92::92: Şimdi Hızlı bir Toparlanma ve alışma Sürecindesin gelsin Yaz ve Cicili çamaşırlar bikiniler Narkozuda Şişliğide atarsın Bol sıvı al Bol C vitamini al Nasıl bir Yöntem uygulandı Biras bahsedermisin hangi silikon uygulandı markası nedir Bebeğim
serumlardan mıdır ne sanki bi sürü sey yemis gibi karnım şişti kocaman oldu olabilir mi ?
silikon markası arion 265 cc kutularını atmadım sıkılırsam cıkarıp tekrar ıcıne koycam diyorum
hersey bıttı evımdeyım..
çok geçmiş olsun herşey gönlünce olur inş..
serumlardan mıdır ne sanki bi sürü sey yemis gibi karnım şişti kocaman oldu olabilir mi ?
silikon markası arion 265 cc kutularını atmadım sıkılırsam cıkarıp tekrar ıcıne koycam diyorum
Çok şekersin sıkılınca evet kaldırır koyarsın kutuya Maşallıhın var yine söylüyorum Süpersin Karın şişliği normal canım bende olmuştu vücutta ödem oluyor bol sıvı al dinlendikçe atarsın narkozu
CNM dilesmede oldu demistin, meme basinda burusma ve kahverengi bölgedede kücülme var mi ???
aksam yemeginin yanında portakAl sıkarım vitamin sart antibiyotik alırken zaten ..
cok meraklardayım 3 gün sonra kontrolum var kocaman gorunuyolar sımdı hıc yokluktan birden bi sürü oldum..hiç dikiş izim yokmuş alttaraflarda kesik falan sadece memeucu etrafında varmıs.cok iyi oldu izsiz olması bakalım daha güzel haberler gelır insallah..
eser aydogdu doktorum.
hüzünlügüzel kulupten ilk ona olanlardan.cok memnun kaldım bende emegi gecen herkese tesekkurler..
cok meraklardayım 3 gün sonra kontrolum var kocaman gorunuyolar sımdı hıc yokluktan birden bi sürü oldum..hiç dikiş izim yokmuş alttaraflarda kesik falan sadece memeucu etrafında varmıs.cok iyi oldu izsiz olması bakalım daha güzel haberler gelır insallah..
eser aydogdu doktorum.
hüzünlügüzel kulupten ilk ona olanlardan.cok memnun kaldım bende emegi gecen herkese tesekkurler..
CNM dilesmede oldu demistin, meme basinda burusma ve kahverengi bölgedede kücülme var mi ???
hic bilmiyorum gormedim ameliyattan cıktıgımda atletim giydirilmisti..cok rahat gecirdim ilk gecemi.
dikleşme sadece bi tarafımda olmus asimetri sorunu vardı zaten geekli olmamıs diğer gogsum için diğerinide biraz yukarı kaldırıp protez takınca esitlenmis.
kücülme oldugunu sanmıyorum bı hafta sonra bellı olur sanırım
hic bilmiyorum gormedim ameliyattan cıktıgımda atletim giydirilmisti..cok rahat gecirdim ilk gecemi.
dikleşme sadece bi tarafımda olmus asimetri sorunu vardı zaten geekli olmamıs diğer gogsum için diğerinide biraz yukarı kaldırıp protez takınca esitlenmis.
kücülme oldugunu sanmıyorum bı hafta sonra bellı olur sanırım
Dogru.. henüz birsey söylemek icin cok erken... Tekrar 41 kere MASALLAH !!! Agrisiz atlattin süpersin, insallah benimde ameliyatim ve sonrasi öyle gecer, benimde iki kücük cocugum var 1 ve 2 yaslarinda... nasil dikkat ediyorsun, zor oluyor mu ?
Haftaya haberlerini bekliyorum, agrisiz günler diliyorum güzelim !!!
Dogru.. henüz birsey söylemek icin cok erken... Tekrar 41 kere MASALLAH !!! Agrisiz atlattin süpersin, insallah benimde ameliyatim ve sonrasi öyle gecer, benimde iki kücük cocugum var 1 ve 2 yaslarinda... nasil dikkat ediyorsun, zor oluyor mu ?
Haftaya haberlerini bekliyorum, agrisiz günler diliyorum güzelim !!!
cok zor gercekten hele kı ıkı bebısın varsa cok daha zor.neyse kı annem var annem olmasa mahvolmustum..bıraz once oglusumu yıkadık bırlıkte kollarımı rahatca hareket ettırebılıyorum.
yardım edıcek kımsen yoksa bekle ıkı bebısle zor derım.oglum memelerımı gorunce uzerıme atladı :) vay be hatuna bak dıye
Son düzenleme:
skyeeed cim çok gemiş olsun. bu arada karnım çok şişti demişsin o yediğimiz seumlardanmış aynısı bende de var ama baya azaldı. anladığım kadarıyla sende benim gibi rahat geçirmişsin. yaza hazırız di mi kızlarrr :)
evet canım bende oyle dusundum neyse gecer o zaman 1 haftaya..gecmıs olsun hepımıze.
millet altın gunu yapıyo bızde meme gunu yapcaz nerdeyse
oy oyyy maşallahhh
ben geldimi acaba diye bakıyım derken bide neler görim maşallah diyorum
benim burun ameliyatım öyle kolay olmuştu darısı göğüslerin başına
geçmiş olsun inş en kısa zamanda ameliyatın etkilerindende kurtulursun
tesekkur ederim canım kurtuldum sayılır eve gelınce hersey eskı halını farklı boyutlarda alıyo birden