Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nester izi ise contratubex jeli öneririm dikis izlerimi yok etti.Kizlar ameliyat izi nasil gecer tedavi edilebilir ? Cok kucuk ve hafif bir derinlikte kimyasal peeling duydum ise yararmi boyle bisey icin yoksa lazer mi olmak gerek ? Ve bunlarin her hangi bir tehlikesi varmi ? Yaptirdim daha kotu oldu diyen vami ?
Eğer ameliyat yerin kabarık ise silikon sheet kullanabilirsin. Iz içinde contratubex ve dermatix öneriyorlar. Bende şu an silikon sheet kullanıyorum. Şimdi bu iki kremden birini alacağım karar veremiyorumKizlar ameliyat izi nasil gecer tedavi edilebilir ? Cok kucuk ve hafif bir derinlikte kimyasal peeling duydum ise yararmi boyle bisey icin yoksa lazer mi olmak gerek ? Ve bunlarin her hangi bir tehlikesi varmi ? Yaptirdim daha kotu oldu diyen vami ?
Merhaba silikon sheet dediğin silikon bant sanırım. Kabarık keloid izinde faydasını gördün mü ? Silikon jel olarak All scar jel şiddetle öneririm. Diğerlerini boş ver .Eğer ameliyat yerin kabarık ise silikon sheet kullanabilirsin. Iz içinde contratubex ve dermatix öneriyorlar. Bende şu an silikon sheet kullanıyorum. Şimdi bu iki kremden birini alacağım karar veremiyorum
Peki senin dikis izlerin yenimiydi ? Benim 6 yil olucak fayda esercizi bu krem eski izlereNester izi ise contratubex jeli öneririm dikis izlerimi yok etti.
Bu dediklerin eski izlere fayda ediyormuEğer ameliyat yerin kabarık ise silikon sheet kullanabilirsin. Iz içinde contratubex ve dermatix öneriyorlar. Bende şu an silikon sheet kullanıyorum. Şimdi bu iki kremden birini alacağım karar veremiyorum
Benim iz 1 yıllıktı. Fayda etti.Bu dediklerin eski izlere fayda ediyormu
Merhaba , evet siltape marka silikon bant, daha kullanalı 2 gün oluyor uzun süre kullanmam gerekiyormuş 3 4 ay diyor. All scar jel izlerinizi geçirdi mi ? Ne kadar sürede geçirdi?Merhaba silikon sheet dediğin silikon bant sanırım. Kabarık keloid izinde faydasını gördün mü ? Silikon jel olarak All scar jel şiddetle öneririm. Diğerlerini boş ver .
Contratubex için böyle bir yorum okumuştum galiba, belki etki ediyordur. Bir dermatolog ya da plastik cerrah ile görüşebilirsinizBu dediklerin eski izlere fayda ediyormu
All scar jel kabarıklığı yok etti.. İzleri çok azalttıMerhaba , evet siltape marka silikon bant, daha kullanalı 2 gün oluyor uzun süre kullanmam gerekiyormuş 3 4 ay diyor. All scar jel izlerinizi geçirdi mi ? Ne kadar sürede geçirdi?
Teşekkür ederim eczanelere bakacağımAll scar jel kabarıklığı yok etti.. İzleri çok azalttı