• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ameliyat için yardım edin

Benim doktorum 2 farklı cc arasında kalırsak büyük olanı seçeriz demişti.bende de öyle oldu.300 ile 325 arasındaydım 325 takıldı .ilk başta biraz pişman oldum ama şişlikler inince iyiki 325 taktırmışım dedim:KK6:

Evet araştırmalarımda sona varıyorum sanırım Dr.Alper Tuncel ile bu işi yapacağım kendisi ile bir görüşme yapmıştım biliyorsunuz. 2. görüşmeyi de yaptık hayırlısı ile 275 cc lik protezin görüntüsü dha çok hoşuma gitti. Kendisinde firmanın özel olarak ürettiği bire bir ameliyat sonrası görüntünüzü görebileceğiniz çeşitli ebatlarda deneme boyu protezler var daha çok memeye benziyorlar. Onu vatkasız sütyen içerisine koyup baktım valla ne yalan söyleyeyim çok hoşuma gitti acaba diyorum hazır yaptırmışken bu kadar senenin acısını çıkartırcasına 300 cc mi koydurtsam ki kızlar siz ne dersiniz? yaptıran arkadaşlar nasıl karar verdiniz? öptümm
Hayirli olsun cnm.Ben israrla 300 un altini istedim cok buyuk olmasin diye doktorum da ısrarla 325cc ideal dedi.arada bulustuk 300cc de hemfikir olduk:KK19:
Simdi sis olmalarina ragmen 300cc iyi hatta 325cc bile olsa fena olmazmis.iceri girince kuculuyolar:-)

o denemeyi cenk toka yapmıştı bana. ama birebir aynısını veremez bence ona çok aldanma. o bana sadece ne byüklük istediğimi görmek için denemişti.
ancak ameliyat olduğum doktor öle bişi yapmadı. ilk gördüğünde de 350 dedi, ameliyat sonrası da..
öncesi A2 kaptı, sonra C3 kap oldu. Bu bizim bildiğimiz kaplar kendi içinde 3 e ayrılırmş. her cup birbirinden farklıdır. şimdi düşünüyorum da hakikaten öle

Back