• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyatı için şafak sayanlar buraya!

gazelle ye geçmiş olsun bi kez daha. Darısı bizlerin başına ben de gün sayıyorum 23 Nisan ameliyat tarihim. Eşim ilginç bir şekilde hiçbişey sormuyor

Canım lütfen ayarla birini, çok zor bak ilk anlar !!!yanında biri olmalı !!!!
Korkmaya başladım zaten canım hastabakıcı birini tutarım artık sanırım benim nişan mayısa kaldı ve ameliyat nisanın ortasında olacak az kaldı iki hafta birşey ozamana kadar birini ayarlarım.. Ağrılarıma göre süresini belirlerim artık 1-2 gün yeterli olur gibi...

Hayirlisi canim :)) herkeste farkli duruyor. Bakalim bende nasil duracak?
Canımcım sende çokkk güzel durur çünkü ameliyat öncesi meme yapın çok düzgündü hiç merak etmiyorum çünkü biliyorum ki çokkk güzel olmuştur seninkiler ;) herhangi bir sarkıklık yoktu, asimetri yoktu, meme ucu kahverengi rengi alanı düzgündü, meme ucu istenilen yerdeydi.. E daha ne olsun bir de protezle desteklendi tam örnek bir meme oldu .. Şu şişliklerin insin çok mutlu ol bakıp bakıp :KK68:

Canımcım sende çokkk güzel durur çünkü ameliyat öncesi meme yapın çok düzgündü hiç merak etmiyorum çünkü biliyorum ki çokkk güzel olmuştur seninkiler :KK66: herhangi bir sarkıklık yoktu, asimetri yoktu, meme ucu kahverengi rengi alanı düzgündü, meme ucu istenilen yerdeydi.. E daha ne olsun bir de protezle desteklendi tam örnek bir meme oldu .. Şu şişliklerin insin çok mutlu ol bakıp bakıp :KK68:

Doktorumda cok musait bir aday oldugumu soylemisti. Insallah oyle olur canim.
Bu arada kesinlikle 2 gun hastanede kal ve yardimci birini tut. Bak agri kesicilerin etkisi geçti agrilarim cogaldi keldim kalkamadim bugun. biraz dolasinca aciliyorum ama yinede destrksiz zor yani.

Bu arada kesinlikle 2 gun hastanede kal ve yardimci birini tut. Bak agri kesicilerin etkisi geçti agrilarim cogaldi keldim kalkamadim bugun. biraz dolasinca aciliyorum ama yinede destrksiz zor yani.
Canimm geriden geliyorum sanirim ....oldun mu ameliyatini :)

Anammmm cooookkk sevindimmmm :) hayirli ugurlu bol dekolteli olsun :) kac cc oldu nerden oldu nasil oldu anlattttt merak ettimmm :)
:)) canim 325 cc kas alti mentor yuvarlak high profil. gogus alti kesisi. Ve bayaa ilk gun agrili ve migde bulantili oldu :)))

:)) canim 325 cc kas alti mentor yuvarlak high profil. gogus alti kesisi. Ve bayaa ilk gun agrili ve migde bulantili oldu :)))
Kiyamam sana :( gecicek ama agrilarin ...ayyy cok guzel olmuslardir simdi onlar :))) kas alti agrili oluyomus ama sonucu mukemmel oluyomus sabret canim

Ben okuduklarımdan yola çıkarak sabah ameliyat olup akşam eve dönmeyi planlamıştım:)))ferruh beyin asistanına söyledim ben gece kalmak istemiyorum diye.bana mutlaka kalmalısın dedi.onun üzerine 1 gece kaldım.ama 2 gece de kalınırmış yani:))

Ben okuduklarımdan yola çıkarak sabah ameliyat olup akşam eve dönmeyi planlamıştım:)))ferruh beyin asistanına söyledim ben gece kalmak istemiyorum diye.bana mutlaka kalmalısın dedi.onun üzerine 1 gece kaldım.ama 2 gece de kalınırmış yani:))
bnde aynn öle düşünmüştüm aslında evede gidileblr ama narkozun etkileri fazlaymış onu hiç düşünmemiştim yoksa memeler bsy yapmıyor yani agrı dısında :)

bnde aynn öle düşünmüştüm aslında evede gidileblr ama narkozun etkileri fazlaymış onu hiç düşünmemiştim yoksa memeler bsy yapmıyor yani agrı dısında :)
Ben narkozdan çok etkilenmedim aslında.sadece yürürken hafif baş dönmesi,mide bulantısı yaşadım.ama çok kötü değildi.beni ağrılar zorladı.ağrılar şiddetlenince hemşirelerin hemen müdahale etmesi açısından hastane daha rahat.

Back
X