AMELİYAT HAKKINDA BİRKAÇ BİLGİ

Darkdreams

:
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2015
780
235
Arkadaşlar 1 ay içinde ameliyat olcam. Özellikle ameliyat olanlara soruyorum küpe, piercing vs çıkartıyorlar mı? sonuçta burun ameliyatı hepten üstümüzdekileri çıkartıyor muyuz? Yoksa iç çamaşırıyla durabiliyoruz mu önlüğün altında

Piercing burundaysa çıkarılması gerekir. Alt çamaşırın hariç her şeyi çıkarıyosun.

Evt tüm küpe vs takıları çıkarıosun ayrıca iç çamaşırıda çıkarıosun.hatta ben sormustum kalsa olmazmı die olmaz dediler eger iç çamaşırıyla girersen ameliyathanede çıkarıolarmış o yuzden ben hepsini çıkarmıstım

Çok saçma ya giysen ne olcak birde birinden duymuştum üst iç çamaşırı yarım aklet şeklinde olanlardan giyebiliyormuşsun doğru öu bilmiyorum

Belimdeki piercingi çıkartmıştım ben, nedenini bilmesemde haha. Baş parmaklarına oje sürme, zavallı hemşire bir de ojelerimi silmekle uğraşmıştı. Altımda da çamaşır vardı özel durumdan ötürü, ama üstümü çıkartmıştım.

Tıpta ayıp olmaz ama ben utanırım yani göğüse felan bişeyler mi takıyorlar ismini bilmiyorum kusura bakmayın

merhaba, saçımdaki tel tokaya kadar çıkartmam gerektiğini söylediler yanıma toka almadığım için ameliyat sırasında saçlarımı bone ile toplamışlar.. alt iç çamaşırıma kadar çıkarttım küpe bileklik kolye vs kabul etmiyorlar kaşımda piercing var şu an ama yeni deldirdim.. büyük ihtimalle piercing kullanıyorsanız onu da çıkartmanız gerekecektir.. doktorum oje bile sürmemi istememişti.. anadan üryan gidiyorsunuz yani heheehhe

Herşey bitti sorun kıyafet oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…