Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi revüzyonlar ilk ameliyata göre biraz daha pahalı olabiliyor..o zaman 9000 dir ücreti heralde..Piyasayla aynı hemen hemen..Bu arada ne zaman gitmiştin ve memnun kaldın mı nsl bir doktor kendisi acaba..dünya çapında bir estetik cerrah olarak bahsediliyor prof zaten ama en sağlıklı yorum hasta yorumlarıdır diye düşünüyorum..Bu arada geçmiş olsun canım senin revüzyonu gerektirecek nsl bir problemin vardı kimin hastasıydın...k bakma çok soru sordum canm bir çırpıda:) forumda onur erol un hastalarını mumla arıyoruz muayenenın ucretlı olmasından dolayı..o yüzden bulmuşken sordum hepsini şimdiden tşkr ediyorum :)Canım ben meme revüzyonu için gitmiştim muayeneye. Bana 11ooo tl gibi bir rakam vermişlerdi. Sanırım onur bey 7000 + estetik merkezi 2000 + protez parası 900 dolar diye hesaplamışlerdı benimkinde.
Tabi revüzyonlar ilk ameliyata göre biraz daha pahalı olabiliyor..o zaman 9000 dir ücreti heralde..Piyasayla aynı hemen hemen..Bu arada ne zaman gitmiştin ve memnun kaldın mı nsl bir doktor kendisi acaba..dünya çapında bir estetik cerrah olarak bahsediliyor prof zaten ama en sağlıklı yorum hasta yorumlarıdır diye düşünüyorum..Bu arada geçmiş olsun canım senin revüzyonu gerektirecek nsl bir problemin vardı kimin hastasıydın...k bakma çok soru sordum canm bir çırpıda:) forumda onur erol un hastalarını mumla arıyoruz muayenenın ucretlı olmasından dolayı..o yüzden bulmuşken sordum hepsini şimdiden tşkr ediyorum :)
ben bu akşam gidiyorum onur erola.randevum var..benim de revizyon,yazarım sana fiyat hakkında
mimicim sorun ne yani neden revizyon ilk ameliyatını kim yapmıştı?
mimicim sorun ne yani neden revizyon ilk ameliyatını kim yapmıştı?
onur erol burun estetik nekadara yapiyor
onur beyin burun estetiği ücretini ben de merak ediyorum?
Burun ameliyati 9000/9500TL
onur erol burun estetik nekadara yapiyor
9000 olamaz nazım çerkeş beyin bile 12000-15000 :) onur bey ondan daha ünlü :)
15-20 yi gözden çıkarman gerek
videolardan gördügüm kdarıyla en kötü durumları ideal duruma getirmiş nazım beydeniz akkaya ve petek dinçözün burnunu da o yaptı sanırım
revizyon ameliyatlarında nazım çerkeş bey de baya iyi sanırım youtube'da videolarda gördüm