Ameliyat hakkında bilgisi olanlar

masal88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2013
659
843
Arkadaşlar Dr onur erol un kliniğini aradım muayenesi ücretli oldugu için ameliyat fiyatlarına göre bir görüşme yapabileceğimi söyledim ama tlfda bilgi veremiyorlar..Aramızda bilgisi olanlar var mı?

Canım ben meme revüzyonu için gitmiştim muayeneye. Bana 11ooo tl gibi bir rakam vermişlerdi. Sanırım onur bey 7000 + estetik merkezi 2000 + protez parası 900 dolar diye hesaplamışlerdı benimkinde.

Canım ben meme revüzyonu için gitmiştim muayeneye. Bana 11ooo tl gibi bir rakam vermişlerdi. Sanırım onur bey 7000 + estetik merkezi 2000 + protez parası 900 dolar diye hesaplamışlerdı benimkinde.
Tabi revüzyonlar ilk ameliyata göre biraz daha pahalı olabiliyor..o zaman 9000 dir ücreti heralde..Piyasayla aynı hemen hemen..Bu arada ne zaman gitmiştin ve memnun kaldın mı nsl bir doktor kendisi acaba..dünya çapında bir estetik cerrah olarak bahsediliyor prof zaten ama en sağlıklı yorum hasta yorumlarıdır diye düşünüyorum..Bu arada geçmiş olsun canım senin revüzyonu gerektirecek nsl bir problemin vardı kimin hastasıydın...k bakma çok soru sordum canm bir çırpıda:) forumda onur erol un hastalarını mumla arıyoruz muayenenın ucretlı olmasından dolayı..o yüzden bulmuşken sordum hepsini şimdiden tşkr ediyorum :)

Tabi revüzyonlar ilk ameliyata göre biraz daha pahalı olabiliyor..o zaman 9000 dir ücreti heralde..Piyasayla aynı hemen hemen..Bu arada ne zaman gitmiştin ve memnun kaldın mı nsl bir doktor kendisi acaba..dünya çapında bir estetik cerrah olarak bahsediliyor prof zaten ama en sağlıklı yorum hasta yorumlarıdır diye düşünüyorum..Bu arada geçmiş olsun canım senin revüzyonu gerektirecek nsl bir problemin vardı kimin hastasıydın...k bakma çok soru sordum canm bir çırpıda:) forumda onur erol un hastalarını mumla arıyoruz muayenenın ucretlı olmasından dolayı..o yüzden bulmuşken sordum hepsini şimdiden tşkr ediyorum :)

ben bu akşam gidiyorum onur erola.randevum var..benim de revizyon,yazarım sana fiyat hakkında

mimicim sorun ne yani neden revizyon ilk ameliyatını kim yapmıştı?

sorun ne:)sorun çok maalesef, hangi birini anlatayım
en son 2 ay önce 2.ameliyatımı oldum ve kanamalarım durmadığı için 2 kez daha ameliyata alındım 2 hafta içinde 3 operasyon geçirmek zorunda kaldım,çok zor günler geçirdim. Ve maalesef bunların sonucunda da çok kötü bir burunla karşı karşıya kaldım o kada müdehaleye artık resmen tipim kaymış öyle diyim. Kurum / kişi kötüleme ! Benim şuanda fiziksel ve ruhsal sağlığımı bozan kişi. Daha fazla şey yazmak isterim ama şuan yazmaya kelimelerim yetmez.
O yüzden tekrar ameliyat olmak zorundayım Ama en az 1 yılımın dolması gerekiyor,bu süreyi bu halde nasıl geçiririm bilemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, Onur Erol en ünlü estetik cerrahların bile en iyi odur dedikleri biriymiş. Hatta sanatçı merhum Bergen'i korkunç bir halden son bildiğimiz haline sokmak için üç kez ameliyat ettiğini, kalçasından deri alıp yüz yaptığını anlatmış zamanında. Yani kısacası düzeltme deyince akla onun gelmesi doğal. Keşke kimmse revüzyon yaptırmak zorunda kalmasa ama oluyor işte.

deniz akkaya ve petek dinçözün burnunu da o yaptı sanırım

revizyon ameliyatlarında nazım çerkeş bey de baya iyi sanırım youtube'da videolarda gördüm

9000 olamaz nazım çerkeş beyin bile 12000-15000 :) onur bey ondan daha ünlü :)

Kendisiyle daha 2 ay once gorustum. 9.500tl. Hatta ilk ameliyattan sonra baska bir ameliyat yaptirmak istersen %20 indirim yapiyor. ilk muayene ucreti 300tl. Sonrasinda bir daha gorusme ucreti odemiyorsun. Bana sorarsan da cok guven verici doktor.

X