selam, bendede deviasyon+geniz eti vardı. önce kbb ye muayene oldum, sağ tarafta %90 deviasyon dolayısıyla kapanma, soldada geniz eti büyümesi var dedi, ben ameliyatı yaparım dedi. ameliyat sonrası burun şeklimin nası olacağını sordum, çünkü gayet düzgün bir burnum vardı, tıpta %100 diye birşey yoktur vs. gibi yuvarlak cevaplar verdi. bunu doktora özellikle sormamın nedenide annemde 5 yıl önce aynı şikayetlerden iyi olarak nam salmış bir kbb doktoruna ameliyat olmuştu ama ameliyattan 6 ay sonra burnunda kemer olmayan kadıncağızın kemeri çıktı! şekli bozulunca ilk ameliyattan 2 yıl sonra tekrar bir estetik cerraha ameliyat olmak zorunda kaldı, bende aynı şeyi yaşamamak için uzun uzun araştırıp estetik cerraha ameliyat olmaya karar verdim. şu an 3 hafta dolmak üzere, ve şişliklere rağmen burun şeklimden çok memnunum, nefes almamda güzel. kesinlikle iyi araştırmadan ameliyat olma, şekli çok kötü bir hal alabilir. tabiiki ücret öenmli ama bunun bir de her aynaya baktığında mutsuz olması var Allah korusun, vede annem gibi 2.ameliyat olma durumu. umarım yardımcı olabilmişimdir. sevgiler...
malesef böle durumlarla karşılaşabiliniyor.. her kbb bir değildir.. sanada çok geçmiş olsun umarım istediğin gibi bir burnun olmuştur :)