• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyat eldiveni

• Konu Sahibi Konu Sahibi fthmerve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tüy dökücü kremin jiletten farkı yok canım kökten almıyor keşke hç yapmasaydın :1no2:

canım hazır azalmışken jilete sürmeyim dedim keşke jilet yapsaymışım daha ii olucakmış hiç olmassa acı değilde bir hafta kaşıntı olurdu afedersin ama aynı maymunların poposu nasıl kızarır aynı :1no2:

tüy dökücü kremler bence piyasadan kalkmalı bu kadar zararlı bi şey yok zaten jiletle aynı görevi görüyo tüyleri kökten almaması açısından
bi de cilde zarar veriyo kızartıp kabartıyo severek kullanan var mı ki bu kremleri:1no2:

ya bu kılları ameliyat eldiveniyle almak bana cımbızla kılları tek tek çekmek gibi geldi zor iş gibi yani ben bikini ve genitale ağda yapıorm ama ağdada bende kıl dönmesi yapıo:( bikinim bölgemde paso iz var,ağda şekerli olduğu için kılları beslio die duydum ameliyat eldiveni ile çekersem kılları kıl döönmeleri olur mu?bide kıl uzunluğu ne kadar olmalı bu işi yapabilmek için

tek tek gelmez canım ameliyat eldiveni ile
tutam tutam çekersin
çektiklerin kökten geliyo zaten ağda gibi.ağdadan tek farkı yapış yapış olmaması ve şekerli olmaması
ben çok rahat ettim,kıl dönmelerinin sebebi hijyenik ortam olmamasıymış bunu bi arkadaşımız çok iyi açıklamıştı bulursam buraya kopyalarım
kıllar biraz uzun olmalı tabi çünkü parmaklarımızla tutup çekiyoruz
kalan kısaları da makine ile alabilirsin

Swordfish nickli arkadaşımız bunu gayet iyi açıklamış buraya aynen kopyalıyorum:
ıltihaplanmış kılkökleri yüzünden tüy yüzeye çıkamıyor ve kendi etrafında dönmeye başlıyor, bu sırada deri kendini tamir edip kılın çıkması gereken yeri tamamen örtüyor görüntü olarak mor benekler çıkıyor ortaya.Klasik kıl dönmesi sorunu.Arkadaşlar epilasyondan önce antibakteriyel bir sabun veya alkol ile önce epilasyon olacak bölgeyi steril hale getirin, eğer steril hale gelmezse kıl kökleri direkt mikrop kapıyor ve ortaya bu sorun çıkıyor.Bundan sonra alkolle silin, şu anda var olanlar içinse klasik akne ilacı kullanabilirsiniz, tretin o bölgeyi narince soyup iltihaplı dokunun yüzeye yaklaşmasını sağlayacaktır, bunun dışında fucudin veya kerasal isimli antibiyotikli kremleride deneyin.Gündüz antibiyotikli kremleri, akşam ise tretin sürün.Bunun dışında kese ve peeling yapın narince, zaten sıkılacak duruma geldiğinde anlayacaksınız ama şu anda sıkmaya kalkmayın çünkü tamamen leke kalır...Umarım yardımcı olabilmişimdir...

Son düzenleme:
evde kendim ağda yapsamda,güsellik salonunda yaptırsamda illlaki kıl dönmelerim batıklarım oluo çok sinir oluorum:(yani ben ameliyat eldiveni ile çekersem kıl dönmesi gene olabilir mi

kıl dönmesini engellemek için hijyen önemli canım nasıl yaptığın değil yukarda açıklaması var yerimseniben

Swordfish nickli arkadaşımız bunu gayet iyi açıklamış buraya aynen kopyalıyorum:
İltihaplanmış kılkökleri yüzünden tüy yüzeye çıkamıyor ve kendi etrafında dönmeye başlıyor, bu sırada deri kendini tamir edip kılın çıkması gereken yeri tamamen örtüyor görüntü olarak mor benekler çıkıyor ortaya.Klasik kıl dönmesi sorunu.Arkadaşlar epilasyondan önce antibakteriyel bir sabun veya alkol ile önce epilasyon olacak bölgeyi steril hale getirin, eğer steril hale gelmezse kıl kökleri direkt mikrop kapıyor ve ortaya bu sorun çıkıyor.Bundan sonra alkolle silin, şu anda var olanlar içinse klasik akne ilacı kullanabilirsiniz, tretin o bölgeyi narince soyup iltihaplı dokunun yüzeye yaklaşmasını sağlayacaktır, bunun dışında fucudin veya kerasal isimli antibiyotikli kremleride deneyin.Gündüz antibiyotikli kremleri, akşam ise tretin sürün.Bunun dışında kese ve peeling yapın narince, zaten sıkılacak duruma geldiğinde anlayacaksınız ama şu anda sıkmaya kalkmayın çünkü tamamen leke kalır...Umarım yardımcı olabilmişimdir...

canım çok saol ya bundan sonra antibiyotikli krem sürüyüm o zaman düsenli ben çünkü her defasında illaki bi şişlik oluo oramda

canım hazır azalmışken jilete sürmeyim dedim keşke jilet yapsaymışım daha ii olucakmış hiç olmassa acı değilde bir hafta kaşıntı olurdu afedersin ama aynı maymunların poposu nasıl kızarır aynı :1no2:

çok geçmiş olsun cnm ama tüy dökücü kremlerin kutusunda zaten genital bölgede kullanılmaması gerektiği yazıyor diye hatırlıyorum ben keşke okusaymışsın iyice

bu ameliyat eldivenini denemeyi düşünüyorum, ağdayı bir türlü beceremiyorum her yer batıyo ve ağda mı yapıcam etrafı mı temizlicem derken çok uzun sürüyo, jilete geçtim ama onunla da hemen çıkıyo tüyler ve hepsi aynı anda çıktığı için çok kötü görünüyo, inşallah bu yöntemi becerebilirim...

ben çok korkuyodum canım ameliyat eldiveni ile almaya
çünkü resmen yolmak bu
düşünsene
tutup çekiyosun
ama yaptığımda çok şaşırdım çünkü tahmin ettiğim kadar acımadı
en kısa zamanda dene bence

Back