• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyat eldiveni

• Konu Sahibi Konu Sahibi fthmerve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
F

fthmerve

Ziyaretçi
arkadaşlar ben şimdiye kadar bikini bölgemi jiletle alıyodm bu yaz tatilinde antalyaya kuzenime gittim ve bi yöntem öğretti biraz acısa da çok rahatladım ameliyat eldiveniyle tüylerimden kurtuldum canım çok az yandı ama şimdi çok memnunum ayda bir kere yeterli oluyo daha yaşım küçük ama dayanabildim acısına gerçekten çok güzel sizde dayanabilirsniz tavsiye ederm...

Birkaç başlıkta daha rastladım bu eldiven lafına ama tam olarak anlayamadım, nasıl alınıyor tüyler eldivenin buradaki fonksiyonu nedir?

ayni agda gibi
nasil agdayi yapistirip cekiyorsun buda ayni
eldiveni eline giyiyorsun tuyu tutuyorsun (bir tane degil birkac tuy oluyor zaten)
sonrada cekiyorsun.
kaslarini alirken dikkat ediyorsunya cimbizla dogru yone cekmek icin buda ayni
ama inanin hem cok temiz oluyor hem cok az aci duyuyorsun

Çok soru soruyorum ama iyice öğreneyim de belki ben de uygularım, çok zorlanıyorum ağdayla. :(

Ameliyat eldiveni olunca ekstradan yapışıyor mu yani tüyler, yoksa sadece ağdaya nazaran daha temiz bir yöntem olduğu için mi tercih ediliyor? Eldivensiz elle tutup çekmekten farkı oluyor mu?

Ben de seviyorum bu yöntemi ama nasıl 1 ay temiz geziyorsunuz anlamıyorum.:bbo:
Benim haftasına başlıyor çıkmayakötükedihüso

bende koltuk altımı bu yöntemle alıyorum 1 haftanın sonunda yavaş yavaş kökleniyo biraz cıkasıya kadar 3 haftayı buluyo

monaliza

evet canim ekstradan yapisiyor agda gibi
tuyler eldivene yapisiyor sende tutup cekiyorsun
yani elinle koparmayla arasinda fark var
bence mutlaka dene
ilk once biraz acir ama inan bana agda daha cok acitiyor
ustelik koltalti morarmalarida olmuyor

eldiveni giymekte zorlanirsan icine bebe pudrasi dok daha kolay girer elin eldivene

bu arada sunuda bildireyim
biraz uzun suruyor agda kadar hizli olmuyor
ama zamanla alistikca eliniz hizlaniyor ve cok cabuk bitiyor kolay gelsinnnn

arkadslar eldiveni tamamen giymeyin bence sadece parmak kısımlarından kesip parmakalrınıza takın daha rahat olur. baş ve işaret parmaklarını kesip parmaklarınıza takın eliniz daha özgür oluyor ve sıkılmıyorsunuz:)) kolay gelsin.:) mutlaka sadece parmaklarınıza takın tamamen giymeyin ozaman eliniz rahat hareket edemez zaten 2 parmak kullanılıyor tamamını giymeye gerek yokki :)

Son düzenleme:
bunu burda paylaşandan Allah razı olsun
çok tereddütlerim vardı acır diye ama ağdaya falan tek geçerim yani çok rahat acısız ve temiz

bende ameliyat eldiveniyle alıyorum ama birde uzun sürmese keşke ağdayla hemencik alınıyordur negüzel ama onada ben cesaret edemiyorum

ağdayı elde çekip uzatmak yapışkanlığıyla uğraşmak inan daha zaman alıcı canım

ağdayı elde çekip uzatmak yapışkanlığıyla uğraşmak inan daha zaman alıcı canım

aynen yapış yapış olması biryana cesaret edemiyorum zaten ağda yapmaya.kuaförde kısa bir sürede tertemiz yapıyorlar ama kuaföre de gitmeye çekiniyorum.eldivene devam yani:1hug:

ahh canlarım akşam başıma geleni sizlerle paylaşmak istedim.ben her ay düzenli olarak ağdaya gidiyorum bu ay ramazandan dolayı malum gidemedim tüy dökücü krem kullandım keşke kullanmaz olaydım bikini bölgesine sürdüm 5 dk. bekledim yıkadım o ana kdr herşey iyiydi duştan çıktım bir baksam bikini bölgesinde delikler açılmış kanıyor birde acı ne yapacağımı şaşırdım hemen evde bepanthen krem vardı onu sürdüm ama sabaha kdr acı çektim şimdide işe geldim uyuşturucu kremlerle ayakta duruyorum siz siz olun bir bölgenizde deneyin reaksyon göstermesse kullanın canım çok yandı

ahh canlarım akşam başıma geleni sizlerle paylaşmak istedim.ben her ay düzenli olarak ağdaya gidiyorum bu ay ramazandan dolayı malum gidemedim tüy dökücü krem kullandım keşke kullanmaz olaydım bikini bölgesine sürdüm 5 dk. bekledim yıkadım o ana kdr herşey iyiydi duştan çıktım bir baksam bikini bölgesinde delikler açılmış kanıyor birde acı ne yapacağımı şaşırdım hemen evde bepanthen krem vardı onu sürdüm ama sabaha kdr acı çektim şimdide işe geldim uyuşturucu kremlerle ayakta duruyorum siz siz olun bir bölgenizde deneyin reaksyon göstermesse kullanın canım çok yandı

ay ınanmıomm yaa nedır bız kadınların çektıgı:(

tüy dökücü kremin jiletten farkı yok canım kökten almıyor keşke hç yapmasaydın :1no2:

Back