Merhabalar 11 Kasım 2024 günü kronik anal fissur ameliyatı oldum, Lis ameliyati için makat kenarından yaklasik 2 cm büyüklüğünde kesi açmış doktor 10 dikiş vardı eriyen dikiş olduğu söyledi dikislerin açılabilir korkma demişti 1 gün sonra taburcu oldum batikonlu oturma banyosu ve anestol verdi peceteye sürüp dikiş yerime koymam için, ameliyat sonrası wcde filan hiç sıkıntı yaşamadım zaten dikkatli besleniyorum asla kabız olmadım ama ameliyattan 3-4 gün sonra dikişlerimin hepsi açıldı arada hafif irin gibi sarı birşey ve hafif kan geliyor peceteye onun dışında agrim sızım yok şükür, 1 hafta sonra kontrolüm vardı gittiğimde söyledim önceden bu ameliyata hiç dikiş atmıyordum kendiliğinden kapanıyor 15 gün olduğunda bak kapanmış olur dedi hâlâ açık ameliyat yerim bu ameliyatı olan veya ameliyat olup kesi yeri açık kalıp sonradan kapanan var mı yani gerçekten kapanıyor mu ne kadar süre gerekli korkuyorum hiç kapanmayacak gibi geliyor bana pis bir bölge olduğu için enfeksiyon yada farklı bir komplikasyon olacak diye endişeleniyorum