amcasıyla evlenicem.

ne kullanıyorsun bilmiyorum ama çok iyi kafa yaptığı kesin

Çok pardon, amcanın suçu ne acaba?
Saçma sapan fikirler üreteceğinize kendinize yeni bi yol çizmeyi deneyin kendinizi daha beter olayların içine atmak yerine

Eğer hayatını burada paylaşmaya devam edersen senin çok sıkı takipçin olucam. çünki %99 mutsuzlugun için ihtimal veriyorum.
eğer yüzün olurda ben amcasıyla mutlu olamadım her gün gözümün önünde ne yapıcam bilemiyorum diye konu açarsan o zamanda bu konuda yazılanları sana hatırlatırım.

ya hakketen arkadaşlarında dediği gibi fim gibi yani ama benim bu tarz filmleri izlediğim kadarıyla genelde mutsuz bi son oluyo
dikkat etde seninde sonun bu olmasın :KK53:
insanlar iyice sıyırmış bende bir tek bende sorun var sanıyodum ama bende daha beterleri varmış :KK52:

şaka bi yana arkadaşım çok acı çekmiş olabilirsin o adam belliki seni haketmemiş
herşeyde bi hayır vardır sana şer gibi görünüyo olabilir ilerde senin sevgini hak edecek biri çıkacak karşına
daha çok gençsin oturup bu saçma sapan şeyleri düşüneceğine hayatına kaldığın yerden devam et ondan da ailesinden uzakdur bekle zaman herşeyin ilacı hiç mi senin kadar acı çeken haksızlığa uğrayan olmadı herkes senin gibi intikam peşine düşseydi neler olurdu neler değmez kendine yazık edrsin sevmediğin birinin yatağına girmek aynı evi paylaşmak ona değil sana eziyet olacak
ateşle oynama kim kime haksızlık ederse etsin sonuda bu haksızlığının bedelini öder sen doğru yolundan ayrılma ilerde göreceksin bak sana haksızlık edenlere neler oluyo
düşcelerinde mantık yok biraz kendine zaman tanı sadece biraz zaman düşüncelerin değişecek emin ol daha sağlıklı karalar alıcaksın sana yorum yazanların çoğu benimle aynı düşüncedeler herkes yanılıyo olmaz
öfkeyle kalkan zarala oturur bunu untma...

arkadaşlar biliyorum benim kötülüğümü istemiyosunuz yazdığınız bazı yorumlarla beni bile gülümsetti. :KK43: içtenlikle paylaşıyorum ben burda herşeyi.. bu konuyu düşündüklerimi kendi çevremden bir kişiye bile söylemedim mesela, bir tek burda paylaşıyorum olduğu gibi.. bu yüzden samimiyetime ne kadar inanırsınız bilmiyorum ama ne aşkı memnu ne de başka herhangi bir film aklımın ucundan bile geçmedi bu kararı alırken.. benim aklımda olan sadece beni görmesi. beni hep görmesi.. bunun için de en iyi yol aileye girmem olucaktı. ewet kocam o olmıycak ama ben yine onun soyadını alıcam !

benim gibi bir kızı ne hale getirdiğini içimde kopan fırtınayı bir bilseniz, maalesef en duygusuz olanınız bile oturup ağlardınız gülmek yerine.. :KK43::KK43: nefret ederdiniz ondan. ama ben nefret etmiyorum. dün ben yeniden doğdum çok daha güçlü olarak. sadece içim o kadar kocaman bi boşlukla dolu kaldı ki, bunu yapmak zorundayım.. başka türlü hırsımı alamam. tek bildiğim amcasını hiç üzmiycem ona yazık olmıycak yani.. aksine hep çok mutlu olucak..

bir de ben hala ona aşığım demiyorum. aşıktım diyorum.. ve ondan başka da kimse olmıycak diyorum. ben önüne gelene aşık olan biri olamadım hiç.. bir kişi oldu ve öldü. bi daha olmıycak..

konuyu okuduğumda bir an aşk-ı memnuyu okuyorum sandım.
sevgilin başkasıyla evleniyor sende amcasıyla evleneceksin sırf intikam almak için.
çok yalnış yaparsın hemde çok.
hayatımı mafetti diyorsun mafolan ne?
dünyanın sonu mu geldi?
öncelikle şükret sağlıklısın elin ayağın tutuyor.
çok acı çektiğini anlıyorum ama şöyle düşün.
sevdiğin adamla evlenseydin ve mutsuz olsaydın daha mı iyi olurdu.
evlenmeden kurtulmuşsun. allahın sevgili kuluymuşsun ki rabbim bunu nasip etmemiş sana.
çok gençsin ama çocukça bir hata yapıyorsun.
bence uzaklaş oradan
bende senin yaşlarında bir daha sevmem aşık olmam mümkün değil demiştim.
ama şimdi geriye dönüp baktığımda sevgi sanmışım yanılmışım diyorum.
herşeyde bir hayır vardır.
kendini meşgul edecek birşeyler bul ve kafanı dağıt.
ama hata yapma, sen amcasıyla evleniren sevgili olduğun kişi acı çekmeyecek.
sen onun gözünde değerini düşüreceksin.
sakın hata yapma.

sevgilin o binadan ayrılınca naapcaksın...
kaderinle başbaşa kalırsın o zamanda..
neyse sen yolunu çizdin madem allah yardım etsin

bıran kötü kadın gördüm karsımda. BENCILSIN... kendı intikamın ıcın cevrede o evlenecegın adam ıcın yanı amcası ıcın ıyı bırı dıyorlar ya o ıyılıge buyuk kötülük yapmayı dusunuyorsun... fizikle guzellıkle mutlu olunmuyor bu devırde... bu devırde yurek lazım yurek ne yazıkkı sizde ıyı nıyetlı yüreği göremıyorum ve sağlıgınız yerındemı endıse duydum bıran yazık insallah amcası sizi begenmez ve yuzunuz orataya cıkar...

Yazılanları okumadım da amcasına söyler ki çocuk. Tanıyanlar varsa anlatırlar.
Hiç mantıklı gelmedi bu bana.

tamam acın taze canın yanıyor da bu kadar da abartma lütfen, bu konuyu saplantı haline getirme, biraz bekle acın biraz dinsin.şu an karar vermek için hiç de iyi bir zamanda değilsin. bir süre sonra bu yazdıklarından utanacaksın. canın bu kadar yanmadığında, artık başka birini sevebileceğin gün geldiğinde o uğruna sevmediğin amcasıyla evlenmeye kalktığın kişiyi görmek, hatırlamak bile istemeyeceksn. neyin acelesi bu. sakin ol biraz. otur ağla, sızla. acını normal insanlar gibi yaşa. olmuyorsa sakinleşene kadar kendini bir odaya kapat.
bir de biraz daha az tv izle.:KK34:

bu şekilde bir ömür kendine acı çektireceksin kimseye değil başkasıyla evleniyorsa zaten fazla önemsemez

iyi güzelimde amcasıda oturmuş seni bekliyor değil ya
adam heralde "karşıma bi kız çıksada tanışsam evlensem evlenesim var ya" demiyodur heralde güzel olabilirsin ama her güzeli her erkek beğenecek üste bide hemen evlenme kararı alcak die bi kural mı var???? kendi kendine gelin oluyosun amaaa ortada güvey yok :80:

evleneceğin adamın yerine koysana kendini... birisi sırf birilerinden intikam almak için hayatına girecek... sevdiği için değil başkasını üzmek için... sen kocanı sevdiğn için değil eski sevgilini kızdırmak için öpecen... empati yapman gerek.. vicdanın hala buyol doğru yanlış birşey yok bunda" diyorsa yolun açık olsun.. mankenmiş :KK70: bihter ayol :KK70: şaka şaka

X