amcasıyla evlenicem.

zavedime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2011
120
3
bir önceki konumda yaşadığım dayanılmaz acıyı ve yeni bir yol çizmem gerektiğini belirtmiştim. işte kararımı verdim. babasının küçük kardeşiyle evlenicem. aynı binada oturuyolar.. kendilerine ait dört katlı bi binaları var. bu yüzden hep beraberler denilebilir.. haftasonlarında bayramlarda düğünlerde doğumgünlerinde hep beraberler. amcası beni hiç görmedi şimdiye kadar. amcayla tanışmakla başlıycam işe. sonra da evlenicem.. Böylelikle

amcası; 34 yaşında. öğrendiğim kadarıyla çok iyi bir insanmış.. etrafı tarafından sevilen sayılan saygı duyulan işi gücü olan biri. ve ben onunla evlendikten sonra da aynı zamanda çok mutlu biri olucak. beni tanıyanlar bilenler ' ne kadar çok güzelsin hem de manken gibisin.. seni alan yaşadı.. ' gibi şeyler söylerler hep.. yani müstakbel kocam benimle evli olduğu için gurur duyucak hep.

o; beni hergün görücek..! altüst ettiği hayatımın her gece döktüğüm gözyaşlarının beni oyaladığı onca zamanın, bana verdiği zararın kısacası bana yaşattıklarının bedelini ödiycek. beni her gördüğünde deli gibi acı çekerek ama hiçkimseye hiçbirşey söyleyemiycek. bir ömür boyu gözünün önünde olucam ama aynı zamanda başkasının.. gözlerinin önünde öpücem kocamı sarılıcam gülücem. mutluluğumuzu izliycek.. bu da onun cezası olucak.

ben; 23 yaşımdayım.. bunu yapacağım için beni kötü biri zannetmeyin sakın. aksine içimde o kadar iyi niyetli bir adım gelene on adım giden, küçük şeylerle mutlu olan, herkesi kendisi gibi bilen, bir güleryüz gösterene hemen inanan güvenen biriydim ki.. bunların hepsini o aldı elimden. beni bu hale o getirdi. artık kimseye güvenmiyorum. bu nasıl berbat bişey bilirmisiniz.. şimdi bir de diyebilirsiniz ki ' bunu yaparsan kendin de mutsuz olucaksın o hep gözünün önünde ama senin deil ' .. ama ben zaten bundan sonra bir daha aşık olmıycam biliyorum. ama sevebilirim belki.. :) kocamı sevebilirim.. herşeyimi kocamı mutlu etmek üzerine kurucam.. ne olursa olsun onu asla üzmiycem.

biliyorum bu seçtiğim tehlikeli bir yol.. belki bazılarınız bana kızacaksınız, bazılarınız anlıycaksınız belki beni.. ama şundan adım gibi eminim. ben asla yanlış bişey yapmıycam. ne evlendikten sonra ne de evlenmeden önce.. ' onu ' bir daha sevmiycem. dün o benim için öldü. artık o benim için sadece bir ruh.. hem hep yanımda olucak hem de hiç görmiycem..

Son düzenleme:
bir inat uğruna hayatını mahvetmek üzere oldugunun farkındamısın?? daha 23 yaşındasın madem manken gibi kızsın boşver artık onu güzelim..hayatına başka şekilde yön ver..onuda Allaha havale et..daha karşına kimler çıkar seversinde aşıkta olursun..bir daha kimseyi sevmiycem diye bir şey ..bir başkasını sevdiğinde aşık oldugunda anlayacaksın hayatın sadece ondan ibaret olmadıgını..

canım lütfen kusura bakma ama yaptığın daha doğrusu düşüncen çok ama çok mantıksız bu zamanda içinde atan mı kaldı geçmişini hele hele evleneceğin adam eski sevgilinin amcası ise bu bunu duymayacak mı zannediyorsun sen????????????????????? mutlaka amcasına aranızda bir ilişki olduğunu söyleyecek erkekler böyleler canım rica ediyorum mantığınla hareket et 23 yaşında ve güzel bir kız olduğunu söylüyorsun sil geçmişini ve önüne bak böyle şeylerede girişme derim:KK19:

yani Allahın sana verdiği o değer vaktini yıllarını geri dönemeyeceğin kadar kıymetli zamanını nefret ettiğin birine acı vermek için harcayacaksın öylemi saçmalıyosun yaşadıkların şuan ki psikolojin buna evet diyor bu duruma geleceğini biliyormuydun eski sevgilinle ilişkiye başlarken ama şimdi nerlerdesin iyi bak ne saçma düşüncelerin içinde çırpınıyosun verdiğin karar batmat çamura bulanmaktan başka bişi değil evlenince mutlu olacağına nasıl inanıyosun aşk olmadan derin sevgi olmadan anlaşamıyosun alttan alamıyosun ya evlendiğin adam seni mutsuz ederse güzellikle mankenlikle yürümüyo tatlm onlarda geçiyo ya seni mutsuz ederse ozaman boşluğa düşüpte dahada yanlışlara bulanmayacağını biliyomsun nasıl gelecekten bu kadar eminsin hatalar kar topu gibidir senin bu kar topunu buz dağına döndürmeye niyetin var ama inan bana kendini toplasan 1 sene ilişki yaşamasan fikrin değişecek lütfen aç gözlerini geriye bakma sadece kendin için yaşa başkasına acı vermek üzere vermedi Rabbim sana bu ömrü en değerli şey vakittir ve sen nefret ettiğin adama feda etmekle en büyük aptallığı yapmış olacaksın lütfen yapma bunu pişman olma kendinle gurur duyacak şeyler yaşa çocuklarına anlatacağın kaliteli şeyler yaşa sen uzaklaş oralardan bir yere git dinlen kafanı topla lütfen dediklerime sakın kırılma kırılsanda umrumda bile değil keşke ciddiye alsanda vazgeçsen vazgeçtim demeni bekleyeceğim tüm yüreğimle dua edeceğim...

Sırf, ona inat olsun, acı çeksin diye sevmediğin biriyle evleniceksin öyle mi ? İyi misin canım sen ? Ne yaptığının farkında mısın ? Çok yazık edersin kendine, aklın başına gelir ama çok geç olur o zaman, daha yaşın kaç ki, çok gençsin, pişman olursun, o yüzden ileride pişman olucağın ani kararlar verme, hayatını karartma, kendine ettiğinle kalırsın, ona hiç bişey olmaz, hayatına devam gider, saçmalıyorsun bence şu anda, sağlıklı ve mantıklı düşünemiyorsun.

Son düzenleme:
AŞK-I MEMNU yamı özeniyosun arkadaşım anladığım kadarıyla kendi hayatının aşk-ı memnusnu yazıcan hemde tıpatıp aşk-ı memnu ne yaşadığını kimin seni nasıl üzdüğünü bilmiyorum haklı olabilirsin ama bu yaptığının sonu aynen aşk-ı memnu gibi biter aşık olduğun insandan neferet bile etsen her gördüğünde içinde bişiler kıpırdar unutamazsın hele mutlu :KK50: hiç olamazsın kendini boşuna kandırma... çooook çoook yanlış bi düşünce ayrıca onun eski sevgilisi olduğunu amcasına söylemeyeceğine nerden güveniyosun bi kız böyle şeyleri kolay söylemez ama bi erkeğede bunu yaparsan çok daha fazlasını sana yapar amcasına söyler hiç çekinmeden yiğenden olmuşun amcadan da olacağın gibi gururundan da olursun kiiii zaten en önemliside bu değilmi?? daha mantıklı kararlar alabilecek yaştasın!!!!

benced bu düşündükleriniz hayatınızda kı en buyuk hata ve sevglinizin sizeyasattıgı acıları aratacak nıca acılar yasamanıza vesıle olabılır... baska adammı yok kkı...

amcasıyla bırlıkte olmanız ona yasattıklarım ona koymus kı benden ıntıkam almaya kalkıyor gıbı seyler dusundurur ve bı tarafları ıyıce kalkar... bence ona değersiz oldugunu hıssettırmek için yakınında değilde daha da uzagında ol ..görüntüsü bile olmasınkı hayatında dahada değersizleşşin.. canım... asık olursun seversın bırını..karamsar duşunup yıne o sevgılıne sen değer katıyorsun ondan baskasını sevemem derken...
niye sevmıyeceksınkı bı o mu var dunyada ıyı guzel...boşşver ve yenı hayatına bak ondan uzak..

ama o ilk önce kendisini hayatım haline getirdi sonra da aldı elimden zaten. başka biriyle evlenmeye karar verdi. bu yaptıkları yanına mı kalsın.

kısaca anlatıym.. yaklaşık 3 sene önce iki ay gibi çok az bir süre adı konulmuş bir beraberliğimiz olmuştu. sonra birbirimize söylemeden ayrıldık gibi bişey oldu. ama ondan sonra hiç bırakmadı beni kendime.. hep oyaladı oyaladı bu zamana kadar. beni hala sevdiğine inandırdı hep. şimdi de başka biriyle evlenme kararı aldı. bu duruma gelmemizde belki benim de hatalarım vardır ama bu onun yaptığı yanlışı değiştirmez. tüm duygularımı aldı elimden. ben şimdi nasıl başka birine aşık olucam. tek aşık olduğum adam o olarak kalıcak zaten.. amcasıyla evlenmezsem hiçkimseyle evlenmiycem ben. amcasıyla evlenirsem en azından bi yuvam olur.. kocam çocuklarım..

ben şuan olduğumdan daha mutsuz olamam daha fazla acı çekemem. aşkı memnu yorumunu okuyunca ürktüm biran ama sonra düşündüm de aynısı deil.. biz daha önceden sevdik birbirimizi evlendikten sonra deil. ve ben evlendikten sonra asla yanlış bişey yapmam.. dürüst kararkterli çok vicdanlı biriyim ben aslında..

amcası çok iyi bir insan bu yüzden onu seveceğime inanıyorum.. .. :KK43:

Son düzenleme:
kusura bakmada konunu okudum ve sagligindan endis etim acikcasi.

Intikammis.. senin neyine intikam, allaha havale et, allah büyük elbet herkezden birgün acisi cikiyor yaptiklarinin ister 10 sene sürer ister 20 ama allah biliyor nezaman kime neyi yasatacagini..

birde o nun önünde kocami öpecem sarilacam diyorsun,
emin olki öyle olmiyor, belki 3-5 ay sonra basini taslara vuracan yapamiyorum diceksin, belki herkezin dedigi gibi
'cok iyi bir insan' cikmiyacak, belki igreneceksin, bunlari bilemesin

ask-i memnuyumu canlandirmak istiyorsun sen?

23 yasindaymissin ama su yazdiklarin bana 15 yasindaki cocuk yazmis gibi geldi..

birak bu isleri, hayatina devam et, hayatini yasa birgün yeniden seveceksin sevdiginle evlenmek cok daha güzel..

SEVMEDIGIN; TANIMADIGIN BIR INSANLA SIRF 'O' NDAN INTIKAM ALMAK ICIN EVLENIP BIR ÖMÜR BOYU YASAMAK

bunun ne demek oldugunu bile bilmiyorsun sen, aklinca 'o'na ceza vereceksin kendini böylemi rahatlatacaksin,

kusura bakmada akil var mantik var amcasiyla evlenecekmis cezandiracakmis... allahim yaa... :KK51:

Son düzenleme:
ama o ilk önce kendisini hayatım haline getirdi sonra da aldı elimden zaten. başka biriyle evlenmeye karar verdi. bu yaptıkları yanına mı kalsın.

kısaca anlatıym.. yaklaşık 3 sene önce iki ay gibi çok az bir süre adı konulmuş bir beraberliğimiz olmuştu. sonra birbirimize söylemeden ayrıldık gibi bişey oldu. ama ondan sonra hiç bırakmadı beni kendime.. hep oyaladı oyaladı bu zamana kadar. beni hala sevdiğine inandırdı hep. şimdi de başka biriyle evlenme kararı aldı. bu duruma gelmemizde belki benim de hatalarım vardır ama bu onun yaptığı yanlışı değiştirmez. tüm duygularımı aldı elimden. ben şimdi nasıl başka birine aşık olucam. tek aşık olduğum adam o olarak kalıcak zaten.. amcasıyla evlenmezsem hiçkimseyle evlenmiycem ben. amcasıyla evlenirsem en azından bi yuvam olur.. kocam çocuklarım..

ben şuan olduğumdan daha mutsuz olamam daha fazla acı çekemem. aşkı memnu yorumunu okuyunca ürktüm biran ama sonra düşündüm de aynısı deil.. biz daha önceden sevdik birbirimizi evlendikten sonra deil. ve ben evlendikten sonra asla yanlış bişey yapmam.. dürüst kararkterli çok vicdanlı biriyim ben aslında..

amcası çok iyi bir insan bu yüzden onu seveceğime inanıyorum.. .. :KK43:

Hala daha seveceğime inanıyorum diyorsun.:KK19:

kimseye söyliyemez. çünkü kimseye söyleyemeyeceği bir noktada Yeniden tanışıcaz.. ilk önce amcasıyla tanışıcam. bunun için ilk adımı attım bile dün gece.. yani artık böyle söz durumuna falan gelince tanışıcam aileyle. ondan önce kimseye söylemeyelim diycem amcasını bu konuda ikna edicem..

beni zaten ailesinden kimse tanımıyo. bi tek sevdiğim adamın kızkardeşiyle tanışmıştık. o da sadece bir kere aynı ortamda bulunduk. ben ' ona ' da demiştim çünkü kimseye söylemeyelim şimdilik diye.. bu yüzden ailesinden kimse bilmiyo bizi diyebilirim..

Bakalım Zeki Müren de bizi görebilecek mi?:KK76:
Arkadaşım şaka mısın yoksa hiç hayat tecrüben yok!
Hadi sen adamla evlenmeye karar verdin adamın fikrini almayı ne zaman düşünüyorsun?:KK31:

canım zaten sen de ordaki gibi yaparsın demedim amaaa insanoğlu bu istediğin kadar dürüst ol allah korusun şeytandan nefsimizden bi anlık ufacık bişi kocaman bi hata olur sen yapmam dersin dürüst olabilirsin ama ilerde ne ile sınanacağını nereden biliosun allahın şaşırttığına hiç bi güç karşı duramaz ne akıl kalır ne mantık işte o aşkı memnu senaryosu orda başlar allah korusun amcasıyla evlenemzsen nie başkasıyla evlenemezsinki mutlu olcam diosun ama burda ele veriosun kendini yiğenine aşksın ceza için amcasıyla evlencem diosun amcasıya evlenmezsemde baskasıyla hiç evlenmem diosun bide mutlu olcam diosun bunlara sen inanıyormusun böle derken zaten mutlu olmucanı kendin söylemiş oluyosun sen hiç mutlu olamıcaksinki böle bi evlilikte amcasını mutlu edesin oda seni mutlu etsin hikayeee.

bir önceki konumda yaşadığım dayanılmaz acıyı ve yeni bir yol çizmem gerektiğini belirtmiştim. işte kararımı verdim. babasının küçük kardeşiyle evlenicem. aynı binada oturuyolar.. kendilerine ait dört katlı bi binaları var. bu yüzden hep beraberler denilebilir.. haftasonlarında bayramlarda düğünlerde doğumgünlerinde hep beraberler. amcası beni hiç görmedi şimdiye kadar. amcayla tanışmakla başlıycam işe. sonra da evlenicem.. Böylelikle

amcası; 34 yaşında. öğrendiğim kadarıyla çok iyi bir insanmış.. etrafı tarafından sevilen sayılan saygı duyulan işi gücü olan biri. ve ben onunla evlendikten sonra da aynı zamanda çok mutlu biri olucak. beni tanıyanlar bilenler ' ne kadar çok güzelsin hem de manken gibisin.. seni alan yaşadı.. ' gibi şeyler söylerler hep.. yani müstakbel kocam benimle evli olduğu için gurur duyucak hep.

o; beni hergün görücek..! altüst ettiği hayatımın her gece döktüğüm gözyaşlarının beni oyaladığı onca zamanın, bana verdiği zararın kısacası bana yaşattıklarının bedelini ödiycek. beni her gördüğünde deli gibi acı çekerek ama hiçkimseye hiçbirşey söyleyemiycek. bir ömür boyu gözünün önünde olucam ama aynı zamanda başkasının.. gözlerinin önünde öpücem kocamı sarılıcam gülücem. mutluluğumuzu izliycek.. bu da onun cezası olucak.

ben; 23 yaşımdayım.. bunu yapacağım için beni kötü biri zannetmeyin sakın. aksine içimde o kadar iyi niyetli bir adım gelene on adım giden, küçük şeylerle mutlu olan, herkesi kendisi gibi bilen, bir güleryüz gösterene hemen inanan güvenen biriydim ki.. bunların hepsini o aldı elimden. beni bu hale o getirdi. artık kimseye güvenmiyorum. bu nasıl berbat bişey bilirmisiniz.. şimdi bir de diyebilirsiniz ki ' bunu yaparsan kendin de mutsuz olucaksın o hep gözünün önünde ama senin deil ' .. ama ben zaten bundan sonra bir daha aşık olmıycam biliyorum. ama sevebilirim belki.. :) kocamı sevebilirim.. herşeyimi kocamı mutlu etmek üzerine kurucam.. ne olursa olsun onu asla üzmiycem.

biliyorum bu seçtiğim tehlikeli bir yol.. belki bazılarınız bana kızacaksınız, bazılarınız anlıycaksınız belki beni.. ama şundan adım gibi eminim. ben asla yanlış bişey yapmıycam. ne evlendikten sonra ne de evlenmeden önce.. ' onu ' bir daha sevmiycem. dün o benim için öldü. artık o benim için sadece bir ruh.. hem hep yanımda olucak hem de hiç görmiycem..

Amcayı kendine nasıl aşık edip evlenmeyi planlıyorsun?

Cok fazla Türk filmi izliyorsunuz, hayat bu değil, böyle işlemez

kimseye söyliyemez. çünkü kimseye söyleyemeyeceği bir noktada Yeniden tanışıcaz.. ilk önce amcasıyla tanışıcam. bunun için ilk adımı attım bile dün gece.. yani artık böyle söz durumuna falan gelince tanışıcam aileyle. ondan önce kimseye söylemeyelim diycem amcasını bu konuda ikna edicem..

beni zaten ailesinden kimse tanımıyo. bi tek sevdiğim adamın kızkardeşiyle tanışmıştık. o da sadece bir kere aynı ortamda bulunduk. ben ' ona ' da demiştim çünkü kimseye söylemeyelim şimdilik diye.. bu yüzden ailesinden kimse bilmiyo bizi diyebilirim..

senin akil ve mantigin yerindemi acaba? adama sormadan evlilik planlari yapiyorsun.

ayricada ne bu böyle ya herseyi planliyorsun, konu acmissin ne icin actin zaten kararin kesinse?

bosuna niye yorum yapsin millet zaten kulak asmiyorsun, hala daha SEVEBILECEGIME INANIYORUM diyorsun sen onu degil asil bu sekilde KeNdiNi cok feci bir sekilde cezalandirmis olacaksin haberin yok..

evlilik cocuk oyuncagi degil, hele hele cezalandirmak icin oyun hic degil ! sonra yapamicaksin hop haydi bosan bakalim

ne kadar basit ya nekadar kolay dimi.. ya sabir allah sabirr...

sen suan bizleri dinleme hayatini karart , seni hayatin ama sundan emin ol ki gün gelecek okadar pisman olacaksin ki

ama is isten gecmis olacak. normal bir insan 'cezalandirmak' icin zaten bu yola bas vurmaz cünkü en önde igrenc ötesi..

amcasiyla evlilik allah akil fikir versin ne diyeyim:KK9:

Son düzenleme:
senaryo gibi tipik türk filmi misali..

şimdi sen amcasıyla evlendin diyelim seninkide sana kafayı takarda teyzenin amcanın kızını mızını alırsa nolcak??
sonra çocuklar olur bu seferde sen onun kızını o senin kızını alcaz diye mi uğraşcaksınız??

yapma gözünü seveyim..çektiğin acıyı tahmin ederim anlarım ama bu fikrin sağlıklı değil.. hee olur mu olur olmaz diye bişey yok ama bu Allahın takdiriyle olursa eyvallah ama sen kafayı takarda bu sebepten uğraşırsan ve sırf niyetin seninkine acı çektirmekse Allahın adaletine güvenim sonsuz döndürüp dolaştırıp arkana baktırır ava gidiyorum diye avlanıp gelme ...

işte buyur dizilerden öğrendiklerimiz:KK17:
bu davranışınla o kişiyi hala önemsediğini ortaya koymuş olmakla birlikte evleneceğin kişiyede çok büyük bir haksızlık yapmış olursun.:KK20:

X