Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle katiliyorum evet cok zarar olur bozdur yeniden al. Iste bilezik desinler diye oyle takiliyo onun yerine yarim altin veya tam altin tak is gorsun demiO hediyelik bileziklerin bi özelliği yok ki standart çoğu. Hani o yüzden gidip yenisini alsan da bir şey farketmeyecek. Burma taksa burma takacaktın.aynı şey. Ayrıca bozdurmaya kalksan yarı yarıya değeri düşüyor.ben bir tane bozdurmuştum güya adı bilezik ama bir çeyrek altına denk gelmişti.o yüzden hediyelik bilezik olayına da ayrı bi gıcığım insanları kandırmak gibi oluyor getirip 8 ayar tenekeyi takıyorlar adı bilezik oluyor.
Bana hediyelik teneke takana yarım altın taktım burun kıvırdı tavırlarından anladım.halbuki onun bileziği çeyrek altın değerindeydi. Resmen kandırmacaKesinlikle katiliyorum evet cok zarar olur bozdur yeniden al. Iste bilezik desinler diye oyle takiliyo onun yerine yarim altin veya tam altin tak is gorsun demi
Nasil yani kullandiginiz bilezigimi takmak istiyorsunuz... bozdurun yeni alın bence daha iyi..Kizlar merhaba. Eylülde amcamin dügünü var. 2 sene önce dügünümde hediyelik ince bi bilezik takmisti. Simdi biz tasinma isleri yeni esyalar vs. cok borca girdik bu sira ve bilezik alma ihtimalim yok. Sizce onun bana taktiği bilezigi gidip aynen ona taksam olur mu? Yada bozdurup bi benzerinimi alayim ? O zamanda bozulma parasi falan dusecek kafam karisti yardiminiza ihtiyacim var.
Hic kullanmadim cunku ince hediyelik bilezik. oldugu gibi duruyor. Kullansam utanirdimdaNasil yani kullandiginiz bilezigimi takmak istiyorsunuz... bozdurun yeni alın bence daha iyi..
Kullanilmis bileğinde ki bilezik olsa nolacak bozduracak onlarda zatenHic kullanmadim cunku ince hediyelik bilezik. oldugu gibi duruyor. Kullansam utanirdimda
baban bilezik takmıcak mı zaten aynı ayarda sende 2 kücük altın tak esinle oldu bitti bizdede amcalar halalar bilezik takar ki öyle hediyelik degil 12 gr olur an asagı ailende taksın sen kücük altın takKizlar merhaba. Eylülde amcamin dügünü var. 2 sene önce dügünümde hediyelik ince bi bilezik takmisti. Simdi biz tasinma isleri yeni esyalar vs. cok borca girdik bu sira ve bilezik alma ihtimalim yok. Sizce onun bana taktiği bilezigi gidip aynen ona taksam olur mu? Yada bozdurup bi benzerinimi alayim ? O zamanda bozulma parasi falan dusecek kafam karisti yardiminiza ihtiyacim var.
Ozaman bencede kirmizi bir kurdela takip bilekligi hediye edebilirsinizHic kullanmadim cunku ince hediyelik bilezik. oldugu gibi duruyor. Kullansam utanirdimda
Amcanız hatırlamasa da babaanneler hatırlar, şahsi fikrim bozdurup farklı bir model bilezik alın.Babam sanirim takicak ama muhakkak benden de beklenir. (Annem babam ayri)
Ya iste hatirlamaz bile diye dusundum sonucta ustunden 2 sene gecmis kendiside babaanneme aldirmisti zaten sadece takida takti ondan alip . Ama kafam karisti iste yorumlara bi bakip ona gore karar vericem artik
Evet o yönden haklisiniz,babaannemin gözünden kacmazAmcanız hatırlamasa da babaanneler hatırlar, şahsi fikrim bozdurup farklı bir model bilezik alın.