• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amcamin dügünü

Niloss_tk

Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2017
366
453
103
Kizlar merhaba. Eylülde amcamin dügünü var. 2 sene önce dügünümde hediyelik ince bi bilezik takmisti. Simdi biz tasinma isleri yeni esyalar vs. cok borca girdik bu sira ve bilezik alma ihtimalim yok. Sizce onun bana taktiği bilezigi gidip aynen ona taksam olur mu? Yada bozdurup bi benzerinimi alayim ? O zamanda bozulma parasi falan dusecek kafam karisti yardiminiza ihtiyacim var.

Bence aynı bilezik ayıp olur gibime geldi. Şahsen benim taktığım bileziği geri bana taksalar bozulurum. Amcanızın kişiliğinede bağlı. Anneniz babanız var mı? Bizim oralarda gelen takıyı anne baba götürür.
Babam sanirim takicak ama muhakkak benden de beklenir. (Annem babam ayri)
Ya iste hatirlamaz bile diye dusundum sonucta ustunden 2 sene gecmis kendiside babaanneme aldirmisti zaten sadece takida takti ondan alip . Ama kafam karisti iste yorumlara bi bakip ona gore karar vericem artik

Kizlar merhaba. Eylülde amcamin dügünü var. 2 sene önce dügünümde hediyelik ince bi bilezik takmisti. Simdi biz tasinma isleri yeni esyalar vs. cok borca girdik bu sira ve bilezik alma ihtimalim yok. Sizce onun bana taktiği bilezigi gidip aynen ona taksam olur mu? Yada bozdurup bi benzerinimi alayim ? O zamanda bozulma parasi falan dusecek kafam karisti yardiminiza ihtiyacim var.
tak aynısını
kurdelaya da adını yaz:)

aynisini takmak derken size verilen hediyeyi mi takicaksiniz??bu hakaret resmen adama hediye geri verilir mi gider konusursun amcanla durumunu dogru duzgun insansa anlar halinizden

Babam sanirim takicak ama muhakkak benden de beklenir. (Annem babam ayri)
Ya iste hatirlamaz bile diye dusundum sonucta ustunden 2 sene gecmis kendiside babaanneme aldirmisti zaten sadece takida takti ondan alip . Ama kafam karisti iste yorumlara bi bakip ona gore karar vericem artik
Bana düğünde amcalarım dan falan 4 tane bilezik takıldı ama onların düğünde babam bilezik aldı ben çeyrek taktım hem babamdan hem benden beklenmez. Tabii gönlünüzden geçmiş ne güzel. Eğer bileziği başkası aldıysa hatırlamaz. Bence öyle bir konu olursa amca durumum böyle el verdi dersin. Amcanız sonuçta anlar.

Aynini tak.
Nerden anlicak?
Erkek yani... bileziğin modelini aklinda tutmuş olamaz yani.
Benim nişanlım bana 2 li Burma alır, ben gidip üstüne verip 3lü yapiyorum. Hâlâ anlamadi farki.

Amcanızla yaşlarınız yakın mı? Gec mi evlendi ya da 2. Evliligi mi? Yaşlar yakinsa siz de bilezik alabilirsiniz elinizdekini bozdurup. Hic amcasina taki takan bir tanidigim olmadi, babaniz sizin yerinize de kalin bir sey taksin, ortak olun?

Amcanızla yaşlarınız yakın mı? Gec mi evlendi ya da 2. Evliligi mi? Yaşlar yakinsa siz de bilezik alabilirsiniz elinizdekini bozdurup. Hic amcasina taki takan bir tanidigim olmadi, babaniz sizin yerinize de kalin bir sey taksin, ortak olun?
47 yasinda ilk evliligi ya aslinda evet ama cok ayip olur gibi geliyor artik bende ayri birey oldum evlendim barklandim ya bilemiyorum

Takılabilir gayette zaten altın emanettir al ben saklayamiyorum sen sakla zamanında bana geri getir demektir o yüzden sorun çıkmaz bence gotur

Back
X