• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

amatör yağlıboyalarım nasıl olmuş..

cimg0384wd1.jpg

bu defada küçük oldu..

Son düzenleyen: Moderatör:
resim019kg3.jpg
çok küçük oldu bu defada kusura bakmayın kızlar bu resim koyma yapmaktan daha zormuş..

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar çok uğraştım buraya koymayı başardım..umarım beğenirsiniz daha epey resmim var sonra onlarıda koyarım şimdi geç oldu bu kadar yeter..flaştan birazda orantısız parlamışlar ..sanırım fotoğraf çekme işinede biraz çalışsam iyi olucak..

canım eline sağlık ya çok güzeller bence gül ve kayalardan akan su daha güzel ben daha çok gerçekçi resimlerden hoşlanırımda. bende arada resim çiziyorum ama artık pek değil insna resimle çok rahatlıyor... keşke benimde evimde yalı boyalarım olsada bende çalışsam bi kaç resim... gerçi bende işim gereği hergün resim yapıyorum sayılır ama boyalar tualler fırçaların tadı bi başka ha bu arada ne iş dersen ben desinatörüm...
yerimseniben

Cok güzeeel,gercekten cok güzel yapmissin.
E sen bunlara amatörmü diyorsun.ellerine saglik.
Doga resimlerini cok severim ama ah keske bende
becerebilseydim,elimden firca düsmezdi belkide.
evimin heryerine asardim yaptiklarimi.Ama maalesef
böyle bir yetenegim yok.Senin yaptiklarini cok begendim
ama.Devami varsa yine koyarsin buraya.

canım eline sağlık ya çok güzeller bence gül ve kayalardan akan su daha güzel ben daha çok gerçekçi resimlerden hoşlanırımda. bende arada resim çiziyorum ama artık pek değil insna resimle çok rahatlıyor... keşke benimde evimde yalı boyalarım olsada bende çalışsam bi kaç resim... gerçi bende işim gereği hergün resim yapıyorum sayılır ama boyalar tualler fırçaların tadı bi başka ha bu arada ne iş dersen ben desinatörüm...
yerimseniben

beğendiğine sevindim canım sende rahatlatan bir iş yapıyorsun ne güzel..:1hug:

Cok güzeeel,gercekten cok güzel yapmissin.
E sen bunlara amatörmü diyorsun.ellerine saglik.
Doga resimlerini cok severim ama ah keske bende
becerebilseydim,elimden firca düsmezdi belkide.
evimin heryerine asardim yaptiklarimi.Ama maalesef
böyle bir yetenegim yok.Senin yaptiklarini cok begendim
ama.Devami varsa yine koyarsin buraya.

sende yaparsın tabii canım..isteyince oluyor..devamı var koyarım evde olduğum bir zamanda..

Resimlerine bayıldım.
Keşke bende yapabilsem.
Resimleri yaptıktan sonra çerçeveletip evine mi asıyosun yoksa satıyo musun canım?

ellerine sağlık canım çok güzel olmuşlar a.s. bende 3. resimi çok beğendim amatörce böyleyse artık bence çok başarılı
başka resimlerinide görmek isterim.
benimde resme karşı taa küçüklükten merakım vardır elim azda olsa yatkındır ama bir türlü cesaret edemiyorum :1rolleyes:

yaa süperler bayıldım ellerinize sağlık
siz kursa falanmı gidiyosunuz ayırtır sorması benim topik arkadaşım Şeniz
sormayın şimdiki merakım yağlıboya tablo oldu
bi kursunamı gitsem
eşim hep bi tablo yapamıyosun ne eksiğin var yapsanda evin her yerini tablolarınla kaplasak bi tablo kaç para tasarruf etsek diyoda

yaa süperler bayıldım ellerinize sağlık
siz kursa falanmı gidiyosunuz ayırtır sorması benim topik arkadaşım Şeniz
sormayın şimdiki merakım yağlıboya tablo oldu
bi kursunamı gitsem
eşim hep bi tablo yapamıyosun ne eksiğin var yapsanda evin her yerini tablolarınla kaplasak bi tablo kaç para tasarruf etsek diyoda

kızlar teşekkür ediyorum hepinize görüyorumki beğenmişsiniz..
smhsmh canım evet kursa gidiyorum haftada 2 gün bazen 3 oluyor devamlı gidebilsem daha çok resim yaparım ama az ve öz oluyor böylede..

hıc de amator gıbı durmuyorlar cok guzeller ozellıkle doga temalı olanlar..
ellerıne saglık :lepi:

Back