amatör çizimlerim

Arkadaşım sanat ruhu olan insanların demek ki kalp gözüde açık oluyormuş.
Bu survivor deki hilmicem değil mi?
Ellerine sağlık.

sağol canmm yo hilmicem değil ama dedin farkettim benziyo gerçekten

wayyy anasını dilekcim bunlar hiçte amatör değil bence çok başarılı çizimler hepsi canımm

amatörmüş lafa bak hıh dileğim sen kendini bu konuda yeterınce geliştirmişsin amatör deyip ayıp etme bence hepsi harika seni baykuş delisi seniiii

amatörmüş lafa bak hıh dileğim sen kendini bu konuda yeterınce geliştirmişsin amatör deyip ayıp etme bence hepsi harika seni baykuş delisi seniiii

canmm dediğin gibi ya çok seviyorum baykuşları ben bilmiyorum 1 yıl üzerinde durup araştırdım bayaa
demek çok sevdim zaten hocam da aşık olacaksınn özleyeceksin dedi. ben aşık olmak değilde inanılmaz alıştım ve gerçekten özledim bıraktım2 hafta göremedim özledimm benm aşkımda çok kıskanmıştı

baykuşlarrr. bu çizimi seramikten de yapcam kısa sürede seramik halinide paylaşırımm

amatör mü kendine haksızlık ediyorsun dibim düştü şu an
maşallah

ne güzel adam çiziyon sen öyle hepsi çok gerçekçi
kıskandım galiba

maşallah canım ya

((arada bizim topiğe de uğra ))

howarım maşallah kız sana
hamarat gelinimiz

canlarım yaa sağolunn. bende cok istiyorum gelmeyide hep ödev evlilik hazırlığı satışlar herşey çok zamanımı alıyo geelmiyorum

canlarım yaa sağolunn. bende cok istiyorum gelmeyide hep ödev evlilik hazırlığı satışlar herşey çok zamanımı alıyo geelmiyorum

aa tarih fln varmı aklınızda canım,evlilik hazırlığı demişsinde
unuttunuz valla bizi,uğrayın hakkaten boş bırakmayın meydanı

O göğsünü kapatan kadının yüzü sanki fırlıcak kağıttan ne kadar gerçek tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…