- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- Konu Sahibi kalinkaselin
Teşekkür ederim saolunEllerinize saglik , keskege bayilirim Basarilar diliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim saolunEllerinize saglik , keskege bayilirim Basarilar diliyorum
Çok teşekkür ederim saolun size de başarılar diliyorum:)Ellerinize sağlık keşkeği biliyorum ilk önce kayınvalidemlerde yedim tavuklusunu yapıyorlar.Allahım dedim bu nasıl bir tat bir kaç aydırda kendim yapıyorum geçen etlisini yaptım bende ve kesinlikle etlisi daha lezzetli. ..tabi farklı bir versiyonunu bu tarif bana ilginç geldi ellerinize emeğinize sağlık BAŞARILAR..
Ellerine saglik kalinkaselin hemsehrim Annem bu lezzeti bayram sabahlarinda ozellikle yapar. Pek coguna garip gelebilir ama sabah kahvaltisinda cay esliginde tuketiriz.
Sevgili Yagmurun_kizi sayesinde konunu gordum. Yarismaya guzel Amasya'nin hashasli coregiyle katilmayi isterdim, tadina doyum olmaz bilirsin ama onda da gorsellik yok.
Uzun lafin kisasi sen varken oyumu baska bir tarife veremem, basarilar
Canim Yagmurun_kizi ciddi bir topikteyiz, o yuzden burada sadece sana tesekkur ediyorum guzel sozlerin icin ve seni hunharca sevmek uzere topigimize bekliyorumCanım haşhaşlı Çöreğin tadı yeter. Bayılıyorum ona
Ay çok teşekkür ederim amasyanin hashasli coregini bu yüzden tercih etmedimEllerine saglik kalinkaselin hemsehrim Annem bu lezzeti bayram sabahlarinda ozellikle yapar. Pek coguna garip gelebilir ama sabah kahvaltisinda cay esliginde tuketiriz.
Sevgili Yagmurun_kizi sayesinde konunu gordum. Yarismaya guzel Amasya'nin hashasli coregiyle katilmayi isterdim, tadina doyum olmaz bilirsin ama onda da gorsellik yok.
Uzun lafin kisasi sen varken oyumu baska bir tarife veremem, basarilar
Çok teşekkür ederim:)Ellerine emeğine sağlık ...
Başarılar dilerim.
Sizde mesleği böyle yapiyosunuz dini beyaz dövme olarak diilCanim Yagmurun_kizi ciddi bir topikteyiz, o yuzden burada sadece sana tesekkur ediyorum guzel sozlerin icin ve seni hunharca sevmek uzere topigimize bekliyorum
Keşkeği demek istemiştim:)Sizde mesleği böyle yapiyosunuz dini beyaz dövme olarak diil
Hemsehrim ne demek istedin vallahi anlayamadim..Sizde mesleği böyle yapiyosunuz dini beyaz dövme olarak diil
Telefondan yazıyorum ondan öyle olmuş:)Hemsehrim ne demek istedin vallahi anlayamadim..
Dovme derken eti ezmekten bahsediyorsun sanirim. Yok oyle degil, et senin yaptigin gibi kemikli olarak konuyor ve kendi ne kadar dagilirsa, zaten lif lif ayriliyor kemikten. Ama annem ayri ayri pisirmiyor tek fark o..Telefondan yazıyorum ondan öyle olmuş:)
Sizde keşkeği böyle yemek gibi yapiyosunuz dimi beyaz dövme olarak diğer türlü diil
Aslında benim annanem de aynı tencerede yapiyo ama ben ayrı ayrı yemeyi seviyorum daha doğrusu eti pek serdiğini için ayrı yapiyorum:)Dovme derken eti ezmekten bahsediyorsun sanirim. Yok oyle degil, et senin yaptigin gibi kemikli olarak konuyor ve kendi ne kadar dagilirsa, zaten lif lif ayriliyor kemikten. Ama annem ayri ayri pisirmiyor tek fark o..
Teşekkür ederim saolun:)Keşkek hiç yemedim. Umarım yeme fırsatı bulurum, lezzetli gözüküyor. Başarılar dilerim.
CanımCanim Yagmurun_kizi ciddi bir topikteyiz, o yuzden burada sadece sana tesekkur ediyorum guzel sozlerin icin ve seni hunharca sevmek uzere topigimize bekliyorum
Canım haşhaşlı Çöreğin tadı yeter. Bayılıyorum ona
Canım
Gözlerini de mi kaybettik
Yazdığımı iyi oku
Ciddiyetsiz birsey göremiyorum