Amasya///05

opuyorumnanaktan

demek başka sitelerle bizi altadıyodunuz haa.:jeyyar: :jeyyar:

özeemm adam assan kururmu kıss,anam buralarda yaramas yaşlar var hele bi getirimm.fisfisfis suları cekilsin.kaydirigubbakcemile3

elchin sendemi üşüyon fıstık.aynen kıss akşam oldummu,yelek giyim yaa

eficik sen neydiyon bakalım epeydir görüşemiyoz.

rüyanaz :1shok:sen ordamıydıııınnn.kıs ben seni ladik felan hay allah nerden takıldı ladik kafama.ayy aklım karıştı.
oraya ne zaman gittiniizz..anneee benim görümcemde kaldı orda iki sene kadar.güzel diyorlar ama oraya..

nyese kuzular ben cıkayım.akşam oldu.size afiyet olsuun.cokacimcoook

evet ablam aldatıyodukkk heheheh ama artık buralıyım opuyorumnanaktanzemuszemus

bende yeleksiz duramıyom nan hele sahura kalkınca çok üşüyom heriilaelaelaelaelae

opuyorumnanaktan

özeemm adam assan kururmu kıss,anam buralarda yaramas yaşlar var hele bi getirimm.fisfisfis suları cekilsin.kaydirigubbakcemile3/B]

heeee apla kurur valla... getır getır...
ararttırmazmı canım...babaişkom çok düşkündür bize o agladı ben agladım zor oldu ayrılık...

cnm ben hacıköylüyüm ama evlenince 5 yıl amasya merkezde oturdum...
canımsın... tabı uzulur uzulmemz mı... kız benım babamda hacıköylü.... annem merzıfonlu.... ben senı mkz sanıyordum kuzu yaa...
saolll canımm valla soğuk yafff:1ninca:

kıyamammm sana kısssss...

ararttırmazmı canım...babaişkom çok düşkündür bize o agladı ben agladım zor oldu ayrılık...

cnm ben hacıköylüyüm ama evlenince 5 yıl amasya merkezde oturdum...

kaç yıl daha kalcaksınız rüyanaz orda.allah kavuştursun canım babacınada anacınada.

alkisalkisalkis ooohhh hemşeriden öte aynı ilçeden cıktınız hepp hihoyyyt sevinin gızlaarrr.

la ben yalunuzmu kaldım neee.hele suluovadan bi ben bide puantiye var,oda fazla girmiyo saten...:1no2:
kk tek gibi bişeyimm :çok üzgünüm:

neyse şakka tabii,tüm kk dekiler çok talı bayanlar ,ama tabiki hemreşi başka demii:jeyyar:

oluuu muu aplacım yaaaa.... hacıköy merzıfon suluova... ne farkeder kiii.... bız senı cok sefıossss kiii

oluuu muu aplacım yaaaa.... hacıköy merzıfon suluova... ne farkeder kiii.... bız senı cok sefıossss kiii

bende zisi seviyommm kıııı hepinizi hemde..opuyorumnanaktan

oofff bugün zaman gecmediiiiiiiii heriiiii

sandım iki güün.akannehir

senin koca ne ediyoki seni yanuluz bırakıyo balam benim zor hemii.gecmesde zaman. :teselli:

hele benim koca 19 gündür yohh.geldi bi gece yattı sona hoopp geri gitti zavallı sarmısak satıyo geze geze.nerde olduğuda belli olmuyo,dün şavşattaymış bugün de artvine gececem demişti.
ekmeğmizin parasını gazanacam deyi neler cekiyo :çok üzgünüm:
bende burda pc.de fındık kırıyom :kedi:kaydirigubbakcemile3.kıslar şaka biyanada utanıyom haa.o,ellerin memleketlerinde,arabada yatıyo.bende burda.oofff keşke bende çalışsaydımm.
aman neyse sizide üzmeyim.
bugün giren olmamış.iftardaydık oğlanla yeni geldik.
hadin iyi sahurlar hemşolarım candan candan öpem sizsiii opuyorumnanaktan

kaç yıl daha kalcaksınız rüyanaz orda.allah kavuştursun canım babacınada anacınada.

alkisalkisalkis ooohhh hemşeriden öte aynı ilçeden cıktınız hepp hihoyyyt sevinin gızlaarrr.

la ben yalunuzmu kaldım neee.hele suluovadan bi ben bide puantiye var,oda fazla girmiyo saten...:1no2:
kk tek gibi bişeyimm :çok üzgünüm:

neyse şakka tabii,tüm kk dekiler çok talı bayanlar ,ama tabiki hemreşi başka demii:jeyyar:
2 yıl burdayız cnm...aminnn..
neydekk...
benım kociş görevde yıne yalnızım gadacımm :KK43:

cnm ya sen nasılsın anlet bakim alıştın mı daha yeni kendime geliom valla kaç gündür sarhoş gibiyim..

senin koca ne ediyoki seni yanuluz bırakıyo balam benim zor hemii.gecmesde zaman. :teselli:

hele benim koca 19 gündür yohh.geldi bi gece yattı sona hoopp geri gitti zavallı sarmısak satıyo geze geze.nerde olduğuda belli olmuyo,dün şavşattaymış bugün de artvine gececem demişti.
ekmeğmizin parasını gazanacam deyi neler cekiyo :çok üzgünüm:
bende burda pc.de fındık kırıyom :kedi:kaydirigubbakcemile3.kıslar şaka biyanada utanıyom haa.o,ellerin memleketlerinde,arabada yatıyo.bende burda.oofff keşke bende çalışsaydımm.
aman neyse sizide üzmeyim.
bugün giren olmamış.iftardaydık oğlanla yeni geldik.
hadin iyi sahurlar hemşolarım candan candan öpem sizsiii opuyorumnanaktan
Benım koca asker apla mafoldumben hep bız rahat yatagımızda uyuyalım dıye daglara gönderıyorlar... Cok ösluyorum gayrı... Senınde Allah yardımcın olsun aplam...
2 yıl burdayız cnm...aminnn..

cnm ya sen nasılsın anlet bakim alıştın mı daha yeni kendime geliom valla kaç gündür sarhoş gibiyim..

Napıyım canımcım... Yalnızım yıne... Eve alıstım canım 50 gun olmus daha hıc kapı dısarı cıkmadım ınanır mısın? Bazen daralıyorum ama yapacak bır sey yok balım...

hepinize mujukalarrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan

Benım koca asker apla mafoldumben hep bız rahat yatagımızda uyuyalım dıye daglara gönderıyorlar... Cok ösluyorum gayrı... Senınde Allah yardımcın olsun aplam...

Napıyım canımcım... Yalnızım yıne... Eve alıstım canım 50 gun olmus daha hıc kapı dısarı cıkmadım ınanır mısın? Bazen daralıyorum ama yapacak bır sey yok balım...

ayy canımsın yaa allah razı olsun be kızım.ve sabır versin asker eşi olmak kolay değil.
kıss merzifonda kalamadınızmı yaa.
vaşşşşş 5o gündür dışarı cıkmadın haa.ayy cık dolaş kızzz şehri olsun tanıı.hava al azcık valla piskopata bağlanın sonra haa demedi deme.opuyorumnanaktan

Yok ablama kalamıos merzıfonda benım memleket amasya görukuyo ya kütükte olmuyo :KK43:((
Ablam benım burda dagın tepesındeyım,carsı yok pazar yok yemın ederım cok mahrum yerdeyım yoksa cıkmaz mıyım ablam...

iyi sahurlarr hemşerilerim hepinizi çok öptüm nan vallah bakkkakannehir

bende tüm hemşerilerimi öpüyorum hayırlı ramazanlar canlarım muckkkk

X