Amann da amann kim gelmi... te Zeynep Ela ho geldin Teyzem..

tebrik ediyorum arkadaşım
allah ona sağlık ve mutluluk nasip etsin hep canım
maşalah diyelim nazar olmasın

saolun canlarım bitanem şuan 6gündür agır sarılık geçiriyo nazarlandı sanırım emmiyo hiç bütütn gün uyuyo bir ay erken geldigi içinde agır geld ona sarılık dualarınıza ihtiyacımız var kızlar morelim bozuk bayagı 6gündür 3saatlikuykuyla agzına kaşıkla süt emziriyom dua edin

Musyas'cım Allah analı babalı büyütsün canım...Maşallah kızınaAllah olmayanlara da nasip eder inşallah:Saruboceq:

Sarılığı da inşallah geçer bebişinin.Her bebişin muhakkak başına geliyor.ınşallah çabucak atlatır hayatım.Bu mübarek günde tüm dualarımız seninle..:Saruboceq:

Allah nazarlardan korusun, hayırlı evlat olsun inşallah.....
Çocuk sahibi olmak isteyenlere de, Allah tez zamanda hayırlısı ile nasip etsin

bu mubarek gecede rabbım tum ısteyenlere nasıp etsın guzel temennıler ıcın hepınıze cok teşekkur edrerım arkadaslar..

Rabbim ailesine bağışlasın, maşaallah sağlıklı,uzun, şanslı bir ömür sürer inşaallah...:asigim:

alla hrazı olsun kızlar canlarımsınız iyiki bu siteyi keşfetmişim sizin gibi kalbi güsel dostlar edindim şükürler olsun rabbime allah olmayanlarada nasip etsin evladı ve bu duyguyu

oy oy teyzesinin minik kuzusumu gelmiş maşallah zeynebime musyas cnm Allah analı babalı büyütür inş. darısı bizlerin başına inş.:)

ayy canım benim yerim ben onu :asigim: ablacım allah sağlıklı,uzun ömür versin maşallah ya çok şekerrr :kedi:

amanda aman yiyenime bak sennnnnnnnn.kırkbırkere masallah.musyas allah anlı babalı buyutsun kardesım.darısı bızım basımıza.not.altını sonra gönderırımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

musyassssssssssssssss
ay inanmıyorum yaa şişmiş göbişinin fotolarına bakarken bide baktım mnik kızın gelmiş... ay çok sevindim.. ekimde bekliyodum seni, daa var musyasa diyodum vallaha.
Darısı başıma inşallah..
çok mutlu, güzel ve uppuzunn bi ömrü olsun inşallah..
yat uzan bol bol kendine dikkat et..

sabah sabah içime neşe doldu maşallah ne kadar tatlı...allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsinkaydirigubbakcemile2
ayrıca genç fenerbahçeli olması ayrı bir güzellik...:sm_cool:
sevgiler

musyasss askımmm gozun aydınn prenses dunyaya gelmış koşturmacadan ancak gorebıldım maşallhhh allah nazarlardan saklasın allah analı babalı buyutsunn canımmm gozunuz aydın opuyorummm bıtanemm

maşallah allah nazarlardan saklasın sağlıklı uzun ömürler versin rabbim üzülme sarılığıda atlatıcaktır

her bekte oluyor sanırım sarılık,bağışıklığı gelişmesi açısından iyidir diyor doktorlar
allah sağlıklı bir ömür versin,çok şeker maaşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…