Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Amann da amann kim gelmi... te Zeynep Ela ho geldin Teyzem..
saolun canlarım bitanem şuan 6gündür agır sarılık geçiriyo nazarlandı sanırım emmiyo hiç bütütn gün uyuyo bir ay erken geldigi içinde agır geld ona sarılık dualarınıza ihtiyacımız var kızlar morelim bozuk bayagı 6gündür 3saatlikuykuyla agzına kaşıkla süt emziriyom dua edin
Musyas'cım Allah analı babalı büyütsün canım...Maşallah kızınaAllah olmayanlara da nasip eder inşallah:Saruboceq:
Sarılığı da inşallah geçer bebişinin.Her bebişin muhakkak başına geliyor.ınşallah çabucak atlatır hayatım.Bu mübarek günde tüm dualarımız seninle..:Saruboceq:
alla hrazı olsun kızlar canlarımsınız iyiki bu siteyi keşfetmişim sizin gibi kalbi güsel dostlar edindim şükürler olsun rabbime allah olmayanlarada nasip etsin evladı ve bu duyguyu
amanda aman yiyenime bak sennnnnnnnn.kırkbırkere masallah.musyas allah anlı babalı buyutsun kardesım.darısı bızım basımıza.not.altını sonra gönderırımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
musyassssssssssssssss
ay inanmıyorum yaa şişmiş göbişinin fotolarına bakarken bide baktım mnik kızın gelmiş... ay çok sevindim.. ekimde bekliyodum seni, daa var musyasa diyodum vallaha.
Darısı başıma inşallah..
çok mutlu, güzel ve uppuzunn bi ömrü olsun inşallah..
yat uzan bol bol kendine dikkat et..
sabah sabah içime neşe doldu maşallah ne kadar tatlı...allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsinkaydirigubbakcemile2
ayrıca genç fenerbahçeli olması ayrı bir güzellik...:sm_cool:
sevgiler