• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amann da amann kim gelmi... te Zeynep Ela ho geldin Teyzem..

ayy çokk şeker delikafadulden delikafadulden maşallah allah analı babalı büyütsünn kuşum :ecrin_bebek:

:emir_bebek: doğuştan fanatik bebek olmuş.ayy canım pek tatlı allah bağışlasın.sağlıkla büyüt inşallah

canım hoşgelmiş zeynep ada'mız allah analı babalı büyütmek nasip etsin sağlıkla inşallahhh hayırlı bir evlat olur inşallah kocaman öpüyorum musyasım seni meleğinide kokla benim için bol boll :emir_bebek: :nazar:

ayy masallah sübhanallah ne tatlı bi kız o öyle allah anneli babalı büyütmayi nasip etsin inşallah canım

musyascım canım tekrar Allah bağışlasın tam bir melek gibi maşallah :nazar: :asigim:

amanınnnn yaa çok şeker bi kıss allah bahtını şansını açık etsin sağlıcakla büyüyüp anne babasına hayırlı evlat olsun inş. opuyorumnanaktan

Hepİnİze kocaman muck ayrıca bİara yazcam kız durmuyo sİzİ sevİyoz İyİkİ varsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Şeniz
Allah bağışlasın canım maşallah çok tatlı :nazar:
Fb formasıda çok yakışmış :dance:
vereliniortakyenı bı nesıl kapdık bak canım:)..
musyass kuzummm allah analı babalı büyütsünn bahtını güzel etsin inşallahh kuzum bnm mucksss çok tatlı maşalalhh yer teyzesii onu
ye bakım sen daha dogurmadınmı yawopuyorumnanaktan
canım benim hayırlı olsun hoşgeldin melek aramıza annesi bıcır bıcır yaaaaaaa nazar demesin amannn
sago bak bedoya gelın al besıkkertmesı edek kaydirigubbakcemile3
oyyy oyyyyyyyy maşallah.allah analı babalı büyütsün darısı bizlere işallah..
amınnn dılerımkı sızde tadarsınız tez zamanda o duyguyuopuyorumnanaktan
masallah melege....allah analı babalı buyutsun canım....
darisi tum isteyenlerin basina.....
amın cok sagolunopuyorumnanaktan
Çok tatlı maşallah Allah nazardan korusun. Allah sağlıklı sıhhatli ömür versin inşallah.
amınnn cok sagolun..
Çok tatlı
Allah analı babalı büyütsün
:nazar:
amınn cok teşekkurler
ayy çokk şeker delikafadulden delikafadulden maşallah allah analı babalı büyütsünn kuşum :ecrin_bebek:
bal seker kus sarı kanarya:)..
cok sagolun..

amanınnnn yaa çok şeker bi kıss allah bahtını şansını açık etsin sağlıcakla büyüyüp anne babasına hayırlı evlat olsun inş. opuyorumnanaktan
anne baba ve vatanına ınsallah..opuyorumnanaktan
musyascım canım tekrar Allah bağışlasın tam bir melek gibi maşallah :nazar: :asigim:
cok teşekkur ederız..opuyorumnanaktan
ayy masallah sübhanallah ne tatlı bi kız o öyle allah anneli babalı büyütmayi nasip etsin inşallah canım
bal resmen teyzesıopuyorumnanaktan
canım hoşgelmiş zeynep ada'mız allah analı babalı büyütmek nasip etsin sağlıkla inşallahhh hayırlı bir evlat olur inşallah kocaman öpüyorum musyasım seni meleğinide kokla benim için bol boll :emir_bebek: :nazar:
canımm cok teşekkurler sırayla gelıyo bebeler hadın bakem opuyorumnanaktan
:emir_bebek: doğuştan fanatik bebek olmuş.ayy canım pek tatlı allah bağışlasın.sağlıkla büyüt inşallah
hehe takıma yenı uye kazandırdık abla opuyorumnanaktan
maşallahhh ne kadar duygulandım anlatamam
o bir ekim bebeğiydi bizdendi yani:)
darısı basına aybıke ınsallah kazasız belasız senınde haberını duyarızopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ALLAH ım bağışlasın hayırlı evlat eylesin inşallahopuyorumnanaktan​

maşallah subanallah.allah analı babalı büytsün çoooook güsel bi kıs..kaç kilo doğdu boyu kaçmşş???ay darusu bzlern başına üçüncüde benden gelcek sanırsam.:)

maşallah ya çok tatlı :nazar:

analı babalı uzun ömürlü olsun inşallah....

ayyy maaşaallah kırbirkere :nazar:
analı babalı büyüsün hayırlı evlat olsun inşaallah ...:Saruboceq:
Rabbim anne olmak isteyen herkese yaşatsın anneliği :Saruboceq:

musyascım maşallah zeynebe çok tatlı
ne güzel şuan kollarında kokluyorsun bir kerede bizim için kokusunu içine çek canım..

Back