Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ŞenizHepİnİze kocaman muck ayrıca bİara yazcam kız durmuyo sİzİ sevİyoz İyİkİ varsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
vereliniortakyenı bı nesıl kapdık bak canım:)..Allah bağışlasın canım maşallah çok tatlı
Fb formasıda çok yakışmış :dance:
ye bakım sen daha dogurmadınmı yawopuyorumnanaktanmusyass kuzummm allah analı babalı büyütsünn bahtını güzel etsin inşallahh kuzum bnm mucksss çok tatlı maşalalhh yer teyzesii onu
sago bak bedoya gelın al besıkkertmesı edek kaydirigubbakcemile3canım benim hayırlı olsun hoşgeldin melek aramıza annesi bıcır bıcır yaaaaaaa nazar demesin amannn
amınnn dılerımkı sızde tadarsınız tez zamanda o duyguyuopuyorumnanaktanoyyy oyyyyyyyy maşallah.allah analı babalı büyütsün darısı bizlere işallah..
amın cok sagolunopuyorumnanaktanmasallah melege....allah analı babalı buyutsun canım....
darisi tum isteyenlerin basina.....
amınnn cok sagolun..Çok tatlı maşallah Allah nazardan korusun. Allah sağlıklı sıhhatli ömür versin inşallah.
amınn cok teşekkurlerÇok tatlı
Allah analı babalı büyütsün![]()
bal seker kus sarı kanarya:)..ayy çokk şeker delikafadulden delikafadulden maşallah allah analı babalı büyütsünn kuşum :ecrin_bebek:
anne baba ve vatanına ınsallah..opuyorumnanaktanamanınnnn yaa çok şeker bi kıss allah bahtını şansını açık etsin sağlıcakla büyüyüp anne babasına hayırlı evlat olsun inş. opuyorumnanaktan
cok teşekkur ederız..opuyorumnanaktanmusyascım canım tekrar Allah bağışlasın tam bir melek gibi maşallah:asigim:
bal resmen teyzesıopuyorumnanaktanayy masallah sübhanallah ne tatlı bi kız o öyle allah anneli babalı büyütmayi nasip etsin inşallah canım
canımm cok teşekkurler sırayla gelıyo bebeler hadın bakem opuyorumnanaktancanım hoşgelmiş zeynep ada'mız allah analı babalı büyütmek nasip etsin sağlıkla inşallahhh hayırlı bir evlat olur inşallah kocaman öpüyorum musyasım seni meleğinide kokla benim için bol boll![]()
![]()
hehe takıma yenı uye kazandırdık abla opuyorumnanaktandoğuştan fanatik bebek olmuş.ayy canım pek tatlı allah bağışlasın.sağlıkla büyüt inşallah
darısı basına aybıke ınsallah kazasız belasız senınde haberını duyarızopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanmaşallahhh ne kadar duygulandım anlatamam
o bir ekim bebeğiydi bizdendi yani:)