aman tanrım yumurtalıklarım toplandı

Fatos81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2008
82
0
43
ne acılı saatledi allahım ben bu ağrıları unuttamam allah diğer arkadaşlara ardım etsin benim gibi ağrı çeken oldumu acaba asıl çarşamba heyacanlıyım bakalımŞenizŞenizŞeniz

slm genel narkoz yapldı amaliyat süresince birşey hisetmedim
yalnız uyandığımda çok kötü oldum çünkü 20 tane yumurta tplamışlar oldukça fazla mide bulantısı 2 kere ıstifra ettim sancı var çok şiddetli bilmiyorum şimdi iyiyim ayağa kalkarken zorlanıyorum canım benim ama hepsi geçiyor

teşekkürler sende bunu yaşadın sanırım birşey daha merak ediyorum transfer acıtıyormu

a.s.fatoş cum güldürdün beni canım yaa.yumurtalarım toplandı demek istedin heralde tatlım,transfer de hiç canın yanmıyor muayene eder gibi embriyoları rahme yerleştiriyolar 2 saat civarı orda yatıyosun sonra evine gidebilirsin ,hayırlısıyla bebişlerine kavuşmanı dilerim canım.. Şeniz

O süreci yaşamış biri olarak GEÇMİŞ OLSUN diyorum.Umarım yolunda gider herşey.Ben 33 haftalık hamileyim şu an.Darısı başına:)

henüz yumurtaları toplanmamış olanlar korkmasın herkeste ağrı olmuyor
ben anesteziden sonra ağrı yaşamamıştım hiç fakat çok korkmuştum bana çok acıyor demişlerdi aklım çıkmıştı bir gece önceden kokrudan uyuyamamıştım boşunaymış
geçmiş olsun arkadaşım

ha eklemeyi unuttum bir de denenen merkeze göre de değişiyor bu ağrı meselesi.mesela arkadaşım hacettepe tıpta denedi neticede devlet hastanesi o çok acı çekti özelde deneyenler ise hiö ağrı yaşamadıklarını söylüyorlar
sen hangi hastanede denedin

ilahi kısss valla ben de çok güldüm yumurtalıklar deyince ....:roflol: :roflol: :roflol:
ben bu özel hastane devlet hastanesi olayına katılmıyorum.kişiye göre değişen bir durum bu.Ama genelde 15 üstü yumurtası toplanan arkadaşlar da daha çok ağrı oluyor.tabi bu da kesin değil.
benim 18 yumurtam toplandı son denememde senin gibi fatoşcum aynı şeyleri yaşadım.bir başka hasta vardı ondan 25 yumurta topladılar kadın hiç bişiy olmamış gibi kalktı gitti ben iki büklüm geberdim.
ilk defa yumurtası toplanıcak arkadaşlar,rahat olun.illa acı çekicez diye şartlandırmayın kendinizi.herkese bol şans.....

Son düzenleme:
bende 2 kere toplattım yumurtalarımı ilkinde uyumadım toplanırken acı çekmiştim.ikincisinde narkozla oldu o an ağrım olmadı ama daha sonra çok ağrım olmuştu.halbuki ikiside aynı yerde yapıldı ama böyle işte.ne yapalım iyi sonuçlar olsunda bebişler için değer bence.......kolay gelsin arkadaşlar.....

Geçmiş olsun hayırlısıyla mutlu haberi verirsin inşallah bizlere,bizde uğraşıyoruz bebek için ve hamilelik haberleri mutlu ediyor beni ve umut veriyor inanki...İnşallah herşey yolunda gider...
Ben bu acıları yaşamış biri olarak acını anlıyorum canım.Ben international hospital de denedim tüp bebeği,özel ve muhteşem bir hastane 12 yumurtam toplandı ve 2 gün süründüm resmen ağrıdan sadece tuvalete kalkabildim oda zar zor yani..Bu acılar hem yumurta sayısına göre hemde kişinin acı eşiğine göre değişiyor bence.Çünkü hiç ağrısı olmayanlarda oluyor hatta okuyunca çok şaşırıyorum.Ben bide laparoskopi olmuştum kis alınmıştı rahimden ozamanda çok faciaydı iyileşme dönemim.Demekki ben böyleyim,benle alakalı birşey.
Transferde acı yok ama heyecan çok oluyor embriyolar gelince transfer için,için içine sığmıyor.Haa benim sonuca gelince malesef dış gebelik.Transfer yaptırıcak arkadaşlara naçizane tavsiyem var.
1-trasferden sonra bikaç saat sizi hastanede tutacaklar,o süre zarfında kıpırdamadan yatın,ben gibi fıkır fıkır bisağa bi sola dönmeyin.
2-Kullanılan ilaçlar kabızlık yapıyor.Bolbol lifli yiyecekler ve komposta tarzı bağırsakları çalıştıracak şeyler tüketin.
Hayırlı ve mutlu haberler inşallah.Unutmayın herşeyden önce sizin sağlığınız önemli.Benim sonucum sizleri üzmesin ve umutsuzluğa düşürmesin sakın,lütfen.Bu benim kaderimmiş,napalım,olcak inşallah..
Sevgiler,bebişli günler...

slm ben özel bir tüp bebek merkezinde yalnız herkezin ağrı eşiği farklı ondan olsa gerek birde 20 tane toplamışlar buda etkiiyor

slm yazdıkların beni rahatlattı çok ılımlısın evet söylediklerinde haklısında bilmiyorm bu transfer işi dediğin gibi acısız olabilir ama sonrası beklemek bir sonuca varmak bende pek sabit duramam çok haraketliyim ne yapalım birazdaha sabır bu arada umarım gönlünden geçen herşey seninle olur .seni anlıyrum

Sağol Allah razı olsun, hepimizin gönlündekiler olsun inşallah.Yine kıpraşmamaya dikkat et,zorlu bir süreç çok şeye katlanıyoruz,birkaç saat hareket etmeden durmak bence hiçbir şey..Umarım isteyen herkes güzel sonuçlar alır.Beklemek çok zor ama napalım,mecbur,elden birşey gelmiyor:)))))
Sevgiler....

Selamm inş güzel sonuçlarr bekliyodurr herkesi kandiliniz mubarekk dualariniz makbul yüreğiniz ferahh olsnnnn

Bundan 15 sene önce bu tecrübeyi yaşamıştım. Tam 32 tane yumurta toplamışlardı. Doktorumla konuşup sohbet etmiştim bu sırada, ama canım hiç acımamıştı. Hatta doktorum "maşallah topla topla bitmiyor ne yumurtalık varmış sende" diye dalga bile geçmişti.
Şimdi hangi yöntemle yapıyorlar bilmiyorum ama benim zamanımda ince uzun bir alet vardı onunla çekerek almışlardı.
İnşallah hayırlı haberler alırsınız.

X