Geçmiş olsun hayırlısıyla mutlu haberi verirsin inşallah bizlere,bizde uğraşıyoruz bebek için ve hamilelik haberleri mutlu ediyor beni ve umut veriyor inanki...İnşallah herşey yolunda gider...
Ben bu acıları yaşamış biri olarak acını anlıyorum canım.Ben international hospital de denedim tüp bebeği,özel ve muhteşem bir hastane 12 yumurtam toplandı ve 2 gün süründüm resmen ağrıdan sadece tuvalete kalkabildim oda zar zor yani..Bu acılar hem yumurta sayısına göre hemde kişinin acı eşiğine göre değişiyor bence.Çünkü hiç ağrısı olmayanlarda oluyor hatta okuyunca çok şaşırıyorum.Ben bide laparoskopi olmuştum kis alınmıştı rahimden ozamanda çok faciaydı iyileşme dönemim.Demekki ben böyleyim,benle alakalı birşey.
Transferde acı yok ama heyecan çok oluyor embriyolar gelince transfer için,için içine sığmıyor.Haa benim sonuca gelince malesef dış gebelik.Transfer yaptırıcak arkadaşlara naçizane tavsiyem var.
1-trasferden sonra bikaç saat sizi hastanede tutacaklar,o süre zarfında kıpırdamadan yatın,ben gibi fıkır fıkır bisağa bi sola dönmeyin.
2-Kullanılan ilaçlar kabızlık yapıyor.Bolbol lifli yiyecekler ve komposta tarzı bağırsakları çalıştıracak şeyler tüketin.
Hayırlı ve mutlu haberler inşallah.Unutmayın herşeyden önce sizin sağlığınız önemli.Benim sonucum sizleri üzmesin ve umutsuzluğa düşürmesin sakın,lütfen.Bu benim kaderimmiş,napalım,olcak inşallah..
Sevgiler,bebişli günler...