Aman bıktım valla 😔

ruhsuz bu erkekler ruhsuz

Kiziniza pasta almak icin kocanizdan onay almaniza gerek yok. Gidin alin yada ozel bisey ise yapin hatta birlikte mutfaga girin yapin kizinizla.
Sizin de biraz sinmis olmamaniz lazim ki kiziniz sizi ornek alip ayaklari ustunde dursun.

Eşler tabiki karışır bu doğal bir şey evli olmasanız anne baba karışır aynı evde olduğunuz için illa ki bir müdahale olur ama bu özgürlüğü kısıtlamaya girmemeli habersiz bir şey yapmamaya yada karşıdaki kişiden bu eş abi anne.baba kimse korkacak duruma gelmemeli huzursuz yaşamak her an bir şey olucak korkusuyla yaşamak habersiz adım atamadan yaşamakta çekilir gibi değil

Kemdi hayatınızı nasıl yaşayacağınız kendi bileceğiniz iş. Bana herhangi bir insan 16 yaşımdan beri yok elinden telefonu alırım, yok dışarı çıkamazsın, yok giyeceklerine karışırım, demedi, diyemez. Ne babam ne kocam herkes haddini bilir. Kocanıza haddini ya bildirirsiniz ya bildirmezsiniz, sizin hayatınız ama ayrı bir birey olan kızınızı umutmayın.

Babası böyle baskı yaptığı anda onu korumayı lütfen bilin. Değerli olduğunu, kadın doğduğu için bir erkekten daha alt seviyede olmadığını ve hiçbir erkeğe boyun eğmek zorunda olmadığını öğretin. En azından onun hayatında özgürlük olsun.

Siz devlet hastanesindeki psikiyatrlara gidip durumu anlatıp ne yapmanız gerektiği ile ilgili akıl danışın
Eşiniz belki zamanla düzelir ama bu süreçte siz hasta olamasanız iyi.Toksik insanlardan ben de bıktım bazen istesek de uzak duramıyoruz.
Düzelmeye gönlü yoksa da ayrılmayı düşünün

Bu adam icin senin yerin onun gozunde neresi hic sordun mu? Karin tokluguna hizmetci gibi goruyor sanki, esi olarak degil de. Adam senin uzerinden ego kasıyor. Gucu sana yetiyor. Lafini sana gecirip egosunu tatmin ediyor

Pastaneye gitmesine izin vermeyen, online siparisi bile anasinin evine soyleten adam psikiyatriste gitmesine hic izin vermez

Bakıcam mutlaka teşekkürederim

Pastaneye gitmesine izin vermeyen, online siparisi bile anasinin evine soyleten adam psikiyatriste gitmesine hic izin vermez
Evet öyle.
Görücü usulü bi evlilik mi bu?
Maalesef.
Evet çok doğru söylüyorsunuz

Bence eşinizin düzelecek bir tarafi yok çünkü sorunu davranis bozuklugundan ziyade karakteri ve zihniyeti. Bunu değiştirip adami medenilestirmek imkansiz gibi.
Bende düzeleceğini pek sanmıyorum doğrusu
Evet ic anadolu da yasiyoruz buralı. Yaşım küçük evlendim hayatımda bianda çok değişik şeyler oldu çok pişman olduğum şeyler yaptım ailemi daha da üzmemek adına kabul ettim çünkü çok uzmustum

Aynen öyle... ya gizli yapacak ya da resti çekecek.Bunun başka bir versiyonu da bende vardı.Kendini baya toparladı bi şikayetim kalmadı artık.Ama bunda iki şeyin önemi vardı bir ekonomik özgürlük iki aile desteği...

Eşiniz profil resminizi görse neden açık resim koydun diyecek birine benziyor...

Hayır normal ilişkilerde eşler birbirine karışmaz. Normal aileler de erişkin çocuklarına karışmaz. Erişkin olmayan, kendi kararını veremeyecek, aldığı kararlar yüzünden zarar görecek çocuklara karışılır.
Ben ne giyeceğimi, nereye ne zaman gideceğimi bilmiyor muyum ya da karşımdaki insan otorite mi bana ne giyeceğimi ne yapacağımı söyleyecek. Anormal durumları normalleştirmeyin gözünüzü seveyim.

Siz nasıl yaptınız peki konuşarak mı hallettiniz

Boşanmayı çok düşündüm ama maddi olarak aileme yük olmak istemedim o yüzden yanaşamadım hiç bu konuya.
Anne babanıza yük olmak böyle birine yük olmaktan daha mı ağır? Evlilik, eş olmak böyle bir şey değil. Sizin yaşadığınız resmen bir distopya. Allah kurtarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…