• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amaçsızlık

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
123
Kızlar benim eşim asker.Doğu da zor şartlar altında lojmanda kaliyoruz.Haftada bir çarşıya çıkıyoruz sinemaya gidecegimiz bir avm bile yok sinema salonu bile yok düşünün artik..Ben çok güzel bir tatil beldesinden deniz kiyisinda olan evimden buraya gelin geldim :) kitap okuyorum ,ders calisiyorum ,spor yapiyorum evde ama bunlar yetmiyor başka aktiviteler ariyorum eşimle yapabileceğimiz..Var mi tavsiyeniz kizlar sıkıcı bu hayattan biraz uzaklasmamiza yarayan..

yapacak başka hiçbir şey yok maalesef. kitap müzik film ve eşinizi beklemek dışında.

ben tatlı pasta börek konusunda kendimi geliştirmiştim. bi blog açıp ordan yaptıklarınızı paylaşabilirsiniz.

örgü örmeyi öğrendim kendi kendime. sonra sabretmeyi falan... Allah kolaylık versin.

Bahce tarım öğrenin tereyağı peynir yoğurt v.s öğrenin isteyince uğraş çok bide
Yazın meyve toplayıp güneşte kurutun bolca istanbulda çok pahalı tadı tuzuda bizim oralar gibi değil üstelik

Benim esimde asker.yuksekovadaydik.2 yil.ben öğretmenim.esim görevdeyken bol bol pasta borek corek yaptim.komsularimls gün yaptik.dua okudum.spor yaptim evde.esimle lojmandaki aile kantinine alisverise giderdik sosyal faliyet olarak dusun artik..bol bol gilm izledik internetten indirip.ona guzel yemekler yaptim dugune gider gibi giyinip yedik ictik sonra dans muzigi acip dans ettik.roman havasi acip oynadik stres attik.inan evimiz bizim herseyimizdi.bu kadar atraksiyondan sonra hamile kaldim.cocuklu donduk ordan.:)

bende hiçbirşeyi olmayan bir belde de oturuyorum. tenis, yürüşüyüş. kitap vs.. derken üzerine yemek, örgü, dikiş, peynir sucuk vs. yapımı, receller, turşu sirke gibi gıdaları artık kendim yapıyorum, köpek edindik, bahcem var ekip biciyorum...
ve ben gun nasıl geciyor bazen şaşıyorum... ki ben misafir gelsin gitsin sevmem. böyle cok kafa dengi insanlar olursa ayda bir filan toplanıurız o kadar.

Back
X