- 23 Ağustos 2021
- 26
- -30
- 44
-
- Konu Sahibi Ipek bocegi teyla
Canım okurken senin adına çok üzuldum. Ama direk aklıma aldatilma geldi . Sen kendini üzme Ne hali varsa görsün pisliğin takarsan kendine yapmış olursun hu mahlukatin yüzünden ilaç kullanmak zorunda değilsinMerhaba, Eşimden şüphelendiğimi daha önce yazmıştım. Her türlü belge ve delile ulaşmaya çalışıyorum. Arabada evde saç teli mendil v. S kontrol ettim. Yalnız Dolapta 10 lu geciktirici özellikli yeni kondom kutusu buldum. İçinde 7 tane var. Ben tatilden dönüşte benle 2 kere kullanmış olsa. 1 kere nerede kullandı. 12 gündür konuşmadığım mahlukatı odasına giderek uyandırdım. İtiraf et ve gerçeği söyle. 1 i nerede. Sen gitmeden almıştım dese anlıcam farketmemişim diyeceğim. Demez mi ben onu boşa kullandım. Rahatlarken. Benim mantığım almıyor. Kondom kullanmaktan zaten hoşlanmayan pislik neden boşa Rahatlarken taksın. Banyoda temizlen. Yatakta bulaşmasın dese.. Yok. Beynim yanıyor. Yemin billah ediyor. Benim anlayamadığım birşey olabilir mi erkeklere özel. Ben buna inanmıyorum. Ama olabilir diyen var mı?
Bulunduğu arkadaş grubunun içinde bir kadınla ara ara dakikalarca parça parça görüşmüş ayrıca. Açıklama sorduğumda. Kadının annesi ile problemleri varmış. Yardımcı olmaya çalışmış. Ben 12 gün boyunca için için sabahlara kadar ağlarken.. Günlerdir boğazımda bir yumrukla dolaşırken..mahlukat gitmiş başkasının güya ailevi problemine yardımcı oluyormuş. 2. Soru : bu ikisini belirttiğim grubun stk nın başındakilere şikayet edim mi? Rezil olsunlar. İkisini de içlerinden atsınlar. Koca başlarını toplayıp hepsine söyleyim.. Sadece bu iki soruma yardımcı olursanız sevinirim. Yine uykusuz.. Kurtulucam az kaldı. Yarın psikiyatri den de randevumu aldım. Toparlanıcam kimseye değmez..
Bazı şeylerden emin değilseniz bunu ulu orta açıklamanız ilişkinize daha çok zarar vermez mi ? En azından delil bulun eksik kondom bi delil sayılmaz bence ha bi kadın işkillenmişse de genelde boş çıkmaz orası ayrıMerhaba, Eşimden şüphelendiğimi daha önce yazmıştım. Her türlü belge ve delile ulaşmaya çalışıyorum. Arabada evde saç teli mendil v. S kontrol ettim. Yalnız Dolapta 10 lu geciktirici özellikli yeni kondom kutusu buldum. İçinde 7 tane var. Ben tatilden dönüşte benle 2 kere kullanmış olsa. 1 kere nerede kullandı. 12 gündür konuşmadığım mahlukatı odasına giderek uyandırdım. İtiraf et ve gerçeği söyle. 1 i nerede. Sen gitmeden almıştım dese anlıcam farketmemişim diyeceğim. Demez mi ben onu boşa kullandım. Rahatlarken. Benim mantığım almıyor. Kondom kullanmaktan zaten hoşlanmayan pislik neden boşa Rahatlarken taksın. Banyoda temizlen. Yatakta bulaşmasın dese.. Yok. Beynim yanıyor. Yemin billah ediyor. Benim anlayamadığım birşey olabilir mi erkeklere özel. Ben buna inanmıyorum. Ama olabilir diyen var mı?
Bulunduğu arkadaş grubunun içinde bir kadınla ara ara dakikalarca parça parça görüşmüş ayrıca. Açıklama sorduğumda. Kadının annesi ile problemleri varmış. Yardımcı olmaya çalışmış. Ben 12 gün boyunca için için sabahlara kadar ağlarken.. Günlerdir boğazımda bir yumrukla dolaşırken..mahlukat gitmiş başkasının güya ailevi problemine yardımcı oluyormuş. 2. Soru : bu ikisini belirttiğim grubun stk nın başındakilere şikayet edim mi? Rezil olsunlar. İkisini de içlerinden atsınlar. Koca başlarını toplayıp hepsine söyleyim.. Sadece bu iki soruma yardımcı olursanız sevinirim. Yine uykusuz.. Kurtulucam az kaldı. Yarın psikiyatri den de randevumu aldım. Toparlanıcam kimseye değmez..
Neden kullansın ki. Dediğiniz gibi normal zamanda sevmiyorlar onu kullanmayı. Siz üzülürken başkasına destek vermesi kırıcı nokta. Elinizden geleni yapın ama fevri davranmayın avukat kontrolünde gidin derimMerhaba, Eşimden şüphelendiğimi daha önce yazmıştım. Her türlü belge ve delile ulaşmaya çalışıyorum. Arabada evde saç teli mendil v. S kontrol ettim. Yalnız Dolapta 10 lu geciktirici özellikli yeni kondom kutusu buldum. İçinde 7 tane var. Ben tatilden dönüşte benle 2 kere kullanmış olsa. 1 kere nerede kullandı. 12 gündür konuşmadığım mahlukatı odasına giderek uyandırdım. İtiraf et ve gerçeği söyle. 1 i nerede. Sen gitmeden almıştım dese anlıcam farketmemişim diyeceğim. Demez mi ben onu boşa kullandım. Rahatlarken. Benim mantığım almıyor. Kondom kullanmaktan zaten hoşlanmayan pislik neden boşa Rahatlarken taksın. Banyoda temizlen. Yatakta bulaşmasın dese.. Yok. Beynim yanıyor. Yemin billah ediyor. Benim anlayamadığım birşey olabilir mi erkeklere özel. Ben buna inanmıyorum. Ama olabilir diyen var mı?
Kondom masturbasyonda kullanılmaz. Çünkü rahat olmaz. Hele ilişkide bile kondom takmayı sevmeyen biri masturbasyonda asla takmaz.
Kendi
Gerçekten böyle birşey var mı ya. Bu önemli benim için. Hem de çok. Cvp için teşekkür ederim.Neden bu kadar takıntı haline getirdiniz ki bu seni aldatıyor anlamına gelmez cekiniyordur benim eşimde mast yaparken kondom kullanıyor
Eşiniz zaten sizi aldatıyormuş. Sizde resimler ve yazışmaları görmüşsünüz. Boşanmaya da pek niyetiniz yok. Ne diyeyim Allah size bol sabır versin.Merhaba, Eşimden şüphelendiğimi daha önce yazmıştım. Her türlü belge ve delile ulaşmaya çalışıyorum. Arabada evde saç teli mendil v. S kontrol ettim. Yalnız Dolapta 10 lu geciktirici özellikli yeni kondom kutusu buldum. İçinde 7 tane var. Ben tatilden dönüşte benle 2 kere kullanmış olsa. 1 kere nerede kullandı. 12 gündür konuşmadığım mahlukatı odasına giderek uyandırdım. İtiraf et ve gerçeği söyle. 1 i nerede. Sen gitmeden almıştım dese anlıcam farketmemişim diyeceğim. Demez mi ben onu boşa kullandım. Rahatlarken. Benim mantığım almıyor. Kondom kullanmaktan zaten hoşlanmayan pislik neden boşa Rahatlarken taksın. Banyoda temizlen. Yatakta bulaşmasın dese.. Yok. Beynim yanıyor. Yemin billah ediyor. Benim anlayamadığım birşey olabilir mi erkeklere özel. Ben buna inanmıyorum. Ama olabilir diyen var mı?
Canı cehenneme kocamın..Prezervatif eksik diye kocaniza itiraf et beni aldatıyorsun dediniz .kocanız eğer sizi aldatmamis olsaydı aşırı tepki verip bu iddianizi size zehir edip icirmesi gerekirdi.ama bunu yapmamış demek ki aldatiyo