• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

am Sakz ile ilgili.. Biraz bilgi ltfen

froqqie

Şafak Gülü :(
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
190
6
96
35
İstanbul
büyük teyzem şu yeşil plastik kutularda satılan çam sakızlarını kullan dedi. hem doğal, hem azaltır dedi ama ben size de sormak istedim. bilgisi olan ve kullanan ablalar bana biraz bilgi verebilir misiniz :1ninca: azaltırmı yada gerçekten doğal mı. çünkü bikini bölgemde de kullanmayı düşünüyorum. :uhm:
teşekkürler şimdiden

Evet tabi doğal onlar. Çok kişi kullanıyordur bikini bölgesinde ve her yerinde onları. Ama ben pek beceremiyorum doğrusu,bulaşıyor heryerime. Eğer imkanım varsa ağdacıya gidiyorum sir ağda yaptırmaya yoksa sir ağda bantlarından alıp küçük küçük keserek kullanıyorum. Yalnız onları elde ısıtmak yeter diyor paketin üstünde ama yetmiyor, ben ütüyü düşük ayarda çalıştırıp üzerinde bir iki saniye bekleterek ısıtıyorum. ılk defa yapacaksan annenden ya da teyzenden yardım al istersen, hızlıca çekemezsen her ikisi de acıtır. Ha bir de çamsakızı ağdalar da azaltır ama sir ağda daha fazla azaltıyor.

ben de çam sakızından alıcam çünkü doğal ve içinde de şeker yok galiba CADIARZU

Evet tabi doğal onlar. Çok kişi kullanıyordur bikini bölgesinde ve her yerinde onları. Ama ben pek beceremiyorum doğrusu,bulaşıyor heryerime. Eğer imkanım varsa ağdacıya gidiyorum sir ağda yaptırmaya yoksa sir ağda bantlarından alıp küçük küçük keserek kullanıyorum. Yalnız onları elde ısıtmak yeter diyor paketin üstünde ama yetmiyor, ben ütüyü düşük ayarda çalıştırıp üzerinde bir iki saniye bekleterek ısıtıyorum. İlk defa yapacaksan annenden ya da teyzenden yardım al istersen, hızlıca çekemezsen her ikisi de acıtır. Ha bir de çamsakızı ağdalar da azaltır ama sir ağda daha fazla azaltıyor.

o bölgeme iki defa sir yaptım ve her defasında sivilce gibi küçük yaralar oluştu. bir de çam sakızını deneyeceğim. ilgilendiğin için teşekkürler opuyorumnanaktan a.s.

evet şeker var ama gayet güzel temizliyor ve el ağdası olduğu için daha kolay yapılıyor. pudra kullanmanı tavsiye ederim teri alır işini kolaylaştırır.

canımbende çam sakızı batık yapıyo hatta kıl dönmesi yapıyo, sir ağda öyle yapmıyo. ama dene istersen.

bende bikini bölgeme,bacaklarıma heryerime çamsakızı kullanıyorum bikini bölgemdekiler baya seyreldi ve inceldi ama başlarda sivilce gibi beyaz beyaz kabarıklıklar oluşuyodu artık bişey olmuyo alıştı galiba....

yalnız bacaklarımın üst tarafında sivilce yapıyo bacaklarım çok beyaz ve çok hassas ondan olabilir ama yinede tavsiye ederim :icecream:

sir ağda markette satılıyor mu kızlar?ilk defa kullanacağım da.çam sakızı hiç azaltmadı ya

sir ağda markette satılıyor mu kızlar?ilk defa kullanacağım da.çam sakızı hiç azaltmadı ya

marketlerde var. sosyete pazarlarında var.
canım siri ilk defa yapacaksan genital bölgenden önce bacaklarında alıştırma yap. ben bacaklarım için kuaföre gidiyodum kartuş kullanılıyo ya 25 lira yarım bacak dur dedim bi kaç sefer izledim nası yaptığını sonra o sir kartuştan aldım ketılda ısıttım bi güzel.

sürdüm ve ağda bantıyla çektim.
kartuş 3 lira ve toplamda benim 4 kere yarım bacak yapıyo. bantta 1 lira. 4 kerede bant alsan 7 liraya 4 kere yarıım bacak ağda yapmış oluyosun ve çok klay.

önce böyle kartuşla bacakta dene derim ben. sir çok bulaşıyo çünkü çam sakızı gibi değil suyla da temizlenmiyo.

sonra genitale geçersin.

Back
X