• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

alzala Meme Estetiği Ameliyatı

geçmiş olsun. zamanla düzelir diye düşünüyorum. kendine dikkat etmen ve doktorunun söylediklerini aksatmadan yapman gerek. ayrıca bu süreci herkes farklı yaşıyor. bunu da aklından çıkarma.

selam canim evet benim kolay gecmedi kas ustu olsa bile:75:cok kolay diye bilmisdim ama nerde yaptirib hemen gezmek falan dusunmusdum:9:ama toalete bile kendim gidemiyodum:50:gecti o gunler cok sukur daha iyi olucam hepinize sevgiler:16::16:

EVET ya bizim gozumuz doymaz zamanla daha kuculcekmis o zaman yenemi deliricem ben ya:52:of neyse ins iyi olur her sey:21:canim normal sudyene ne zaman gectin soylermisin:17:

Normal sütyen derken hmm sporcu sütyenine bir hafta sonra geçiliyor zaten.Ama cicili bicili sütyenlerede hmmm ne zaman geçmiştim yaa,hatırlamıyorum :53: sanırsamm iki üç aylıkken falan geçmiştim.Ama en güzel şekli sporcu sütyeni veriyor söyliyim :34: Alttan balenli sütyenler gögsün şeklini bozuyor,mutlaka demirliyse tabi demirlerini çıkart..Ama en güzelide bence sütyensiz duruşları,ben onları tekrar hapsetmek istemiyorum çünkü..:17:

Normal sütyen derken hmm sporcu sütyenine bir hafta sonra geçiliyor zaten.Ama cicili bicili sütyenlerede hmmm ne zaman geçmiştim yaa,hatırlamıyorum :53: sanırsamm iki üç aylıkken falan geçmiştim.Ama en güzel şekli sporcu sütyeni veriyor söyliyim :34: Alttan balenli sütyenler gögsün şeklini bozuyor,mutlaka demirliyse tabi demirlerini çıkart..Ama en güzelide bence sütyensiz duruşları,ben onları tekrar hapsetmek istemiyorum çünkü..:17:

sutyensiz guzel ama hep oyle gezersek sarkmazmi :44:demirli takamam zaten acitir iki uc ay sporcu sudyenlemi gezmem lazim ama doktur bir ay sora istediyin sudyen taka bilirsin demisdi:106:senin kac ayin taktirali cnm :16:

sutyensiz guzel ama hep oyle gezersek sarkmazmi :44:demirli takamam zaten acitir iki uc ay sporcu sudyenlemi gezmem lazim ama doktur bir ay sora istediyin sudyen taka bilirsin demisdi:106:senin kac ayin taktirali cnm :16:

Canım ben 14 Şubat 2011 tarihinde ameliyat olmuştum,önümüzdeki ayın 14 ünde bir senem olacak Allahın izniyle..Sürekli sütyensiz gezmek tabi sarkma yapar,özel günlerde demek istedim ben :34:

Canım ben 14 Şubat 2011 tarihinde ameliyat olmuştum,önümüzdeki ayın 14 ünde bir senem olacak Allahın izniyle..Sürekli sütyensiz gezmek tabi sarkma yapar,özel günlerde demek istedim ben :34:

anladim canim senin cok iyi olur simdi hep oyle olsun tatlim:46:ins hepimizin tabi:118::74:

Canım kas üstú yönteminde çok fazla ödem olmaz...Bilemiyorum tabi ama asıl şekillerini 6.ayda ve senesine dogru yaklaşınca ortaya çıkacak.Kas üstü yöntemi ile 375cc oldukça dolu dolu olmuştur eminim ;)) Zamanla daha çok güzelleşecek şekle girecek emin ol..Foto ekle mutlaka çok merak ediyorum...

merebalar bende göğüs büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum fakat bazı soruları aşamadım ben eşimle bu ameliyatı çevremden gizliycem sadece on un ailesinden çünkü aynı binada oturuyoruz acaba ameliyat olduğunda herkes hemen farketdimi ayağa kalkabildinmi en azından kendi işlerini görebilecek kadar bide reimlerine bakabilirmiyim bi mahsuru yoksa sayfama yollma imkanın varmı ben daha yeni üyeyim sanırım 25 msjımı doldurmam gerekiyo bide hangi doktora ameliyat oldun acaba memnunmusun göğüs dokun varmıydı daha önce acaba cc büyüdükçe ağrı çokmu oluyo cevap verirsen tecrübelerini çok sevinirim teşekkürler

allah bizede nasip etsin peki emzirabiliyomusun acaba gerçekden benimde bi oğlum var bende 2.çocuk düşünüyorum inşallah bi sorun yaratmıyodur senin yuvarlakmı damlamı acaba ameliyatdan çıkınca çok acı çektinmi

anladim canim senin cok iyi olur simdi hep oyle olsun tatlim:46:ins hepimizin tabi:118::74:

cok buyuk olmazsa sutyensız kullanmak sarkma yapmaz dıye dusunmustum ben.bıktım ya ben desteklı sutyenlerden.hatta sutyenden hıcbırını ıstemıyorum artık

merebalar bende göğüs büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum fakat bazı soruları aşamadım ben eşimle bu ameliyatı çevremden gizliycem sadece on un ailesinden çünkü aynı binada oturuyoruz acaba ameliyat olduğunda herkes hemen farketdimi ayağa kalkabildinmi en azından kendi işlerini görebilecek kadar bide reimlerine bakabilirmiyim bi mahsuru yoksa sayfama yollma imkanın varmı ben daha yeni üyeyim sanırım 25 msjımı doldurmam gerekiyo bide hangi doktora ameliyat oldun acaba memnunmusun göğüs dokun varmıydı daha önce acaba cc büyüdükçe ağrı çokmu oluyo cevap verirsen tecrübelerini çok sevinirim teşekkürler

mrb canim oncelikle sunu soyleyim ben kas ustu yuvarlak 375cc taktirdim cok memnunum. tabi ameliyatimin 2 haftasi acili agrili kecdi ilk hafta cok onemli kendim kalkamiyodum yatakdan annem bakdi bana bide kocam. 2 haftaya gecdiyinde kendim kalkdim cok zorlamadan islerimi gordum benim bitane kizim var 4 yasinda ona bakmakcin kalkmam lazimdi. yasla alakasini bilemicem cnm benim fikrimce 18 den sonra yapa biliyosun tabi sarkmamissa gerek yok anne olduktan sonrada yaptira bilirsin.cevreden bakinca kimse fark etmez. ama ameliyat gecirmis bi insan dusun eyilerk geziyosun. evet gogos dokum vardi kizim olduktan sora yani emizzirmeden snra ici bosaldi sarkdi o yuzden yaptirdim. benimde sorunlarim vardi ama sukur hepsina asdim yaptirdim iyiki yaptirmisim :66:ins sende yaptirirsin canim korkmana hic gerek yok bende agrili gecdi diye her kesde boyle olmuyo onemli ola aynaya baktinda iyiki yaptirdim demek kendini iyi hiss etmen :49:resim ekliyemiyorum cnm bi turlu beceremedim sorularin olursa cvaplarim ins sende yaptirib mutlu olursun:16:

allah bizede nasip etsin peki emzirabiliyomusun acaba gerçekden benimde bi oğlum var bende 2.çocuk düşünüyorum inşallah bi sorun yaratmıyodur senin yuvarlakmı damlamı acaba ameliyatdan çıkınca çok acı çektinmi

benim kizim var 4 yasinda. emizzirmeyi bilemicem.evet yuvarlak dayanilmayacak aci diyil tabi ama bi ameliyat geciriyosun tabiki aci olucak ama ne dimisler guzellik kurban ister:8:simdi bile batmalr agrilar oluyo ins zamanla hepsi gecicek diye dusunuyorum:44: isteyen her kese nasib olsun:16::16:

Canım bende bu ameliyatı çevremden gizleyerek yaptırmayı düşünüyordum ama kesinlikle gizlenebilecek bir operasyon degil söyliyimm..:50: Çünkü hadi ameliyat oldunn,ilk gün hastanede kalman gerekiyor,nerde oldugunu söyliyceksin? Eve geldiginde yatıp kalkarken zorlanacaksın birinin senin yanında refakat etmesi gerekiyor,yatıp kalkarken sırtından destek verip seni yatırıp kaldırması gerekiyor,kim yapacak bunu.Kollarını falza kullanamıyorsun çünkü Allah korusun kullanırsan kötü birşey olabilir..Hem sık sık kontrole gideceksin nasıl gideceksin? Yani bir kılıf uydurman gerekiyor..Bak buraya biraz birşeyler yazdım ama oku bak belki yardımı olur. http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...cevremdekiler-fark-ederse-3.html#post22615171 Resimlerimi göremezsin çünkü yeni üyesin belirli bir mesaj sayısına ulaşman gerekiyor.Ben ıstanbulda Hasan Fındık a ameliyat oldum.Çok memnunum.Gögüs dokum vardı evet ama emzirdigim için üst lobumda yoktu altta meme dokum vardı.cc büyüdükçe agrı daha çokmu oluyor??? bilemiyorumki bende çok fazla agrı olmadı ilk bir hafta sıkıntılı geçiyor biraz o kadar.Birinci haftadan sonra oldukça rahatlıyorsun..Ameliyat sürecimi yaşadıklarımı benim açtıgım konuda okursan daha çok bilgi sahibi olabilirsin..Ben teşekkür ederim yardımcı olabilecegimiz başka birşey olursa tabi seve seve..:34:

ben bu cevreden gizleme olayına cok sinir oluyorum..insanlara ne yanii sanki eşin istiyosa sen istiyosan gerisine neymişş ama işte milletin zihniyeti farklı ..canım bu ameliyatı saklaman zor cünki gögüslerin belli olmasa bile yatacaksın bi müddet ve yanında sana yardımcı olacak birisi olması lazım ancak evinden 1 hafta uzaklaşabilirsen tanıdığına yada biirisine gidebilirsen anca böyle cözebilirsin bi bahaneyle ama buda zorsa mümkün değilse gizlice eşinle gidin ve ameliyatını ol etrafada kist yada başka bişey ameliyatı olduğunu söyle olduktan sonra cok olmak istiyosan bi şekilde bişey bulman lazım insanlar ne tuhaff kime nee anlamıyorum..agrın tabiyki olcak en az 1 haftada kendine geleceksin ilk 3 gün en agır zamanın ondan sonra yavaş yavaş işlerini yapabilirsin.allah yardımcın olsun canım

ben bu cevreden gizleme olayına cok sinir oluyorum..insanlara ne yanii sanki eşin istiyosa sen istiyosan gerisine neymişş ama işte milletin zihniyeti farklı ..canım bu ameliyatı saklaman zor cünki gögüslerin belli olmasa bile yatacaksın bi müddet ve yanında sana yardımcı olacak birisi olması lazım ancak evinden 1 hafta uzaklaşabilirsen tanıdığına yada biirisine gidebilirsen anca böyle cözebilirsin bi bahaneyle ama buda zorsa mümkün değilse gizlice eşinle gidin ve ameliyatını ol etrafada kist yada başka bişey ameliyatı olduğunu söyle olduktan sonra cok olmak istiyosan bi şekilde bişey bulman lazım insanlar ne tuhaff kime nee anlamıyorum..agrın tabiyki olcak en az 1 haftada kendine geleceksin ilk 3 gün en agır zamanın ondan sonra yavaş yavaş işlerini yapabilirsin.allah yardımcın olsun canım

galiba yazilarim yalnis anlasildi.hic bir ameliyat saklanamaz ben demek istedimki yani memelerin cok buyuk olupda aninda goze carpmaz yani once giydiyimiz destekli sudyenle nasil kaliyodusa oyle durucak boyukluk annamininda.arkadaslar. amma tabikide esin biliyosa gerisi onemli deyil nasil mutliysan oyle yasa:16: yani bu ameliyati yaptirdigimda bi tek esim biliyordu tabiki cevremdekiler gordu sordu ama soylemedim baska bi sey uydura bilirsin. bu arada 3 gune kalkamadim valla 1 haftaya falan bende cabuk iylesir falan duymusdum ama hicde oyle diyil tabi zamanla iyilesirim :44:

Back