• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alyanslarinizin fiyati ne kadardi?

bızde 2006 subat ayında aldık alyanslarımızı benımkı 300 esımınkı 350 dı onun parmakları acayıp tokmak ve 9.130 gr demır gıbı el yapımı sarı altın kalın baya sımdı baya bır pahalı resmını eklıcem bır ara

Dün aldık alyanslarımızı kuyumcu tanıdıktı çok iyi indirim yaptı benimki 150 aşkımınki 160tl

Biz Gülaylar Altın'dan aldık, çiftine 1.400 lira vermiştik, resimlerini ekledim...
Sitesinde modeller ve fiyatları var...

Netten fikir ediniliyor ama elinde görmek lazım, biz katalogta beğendiğimiz modeli elimizde denediğimizde beğenmemiştik...
Kolay gelsin & mutltluklar... :-))

çok güzelmiş gerçekten....

benim ki geçen sene aldığımızda 130 nişanlımınki 150 idi resmini koymama gerek var mı :D bu kadar pahalıların içine :D

Bulgari alyansım vardı benimde 2004 yılında almıştık 250 tl ve o zaman kimsede yoktu, şimdi o kadar yaygınlaştı ki sokak satıcısnda bile bu yüzüklerden var, atasayın içi nazar boncuklu klasik alyanslarından aldım fotosunu ekleyeceğim:)

Beğendiğinize sevindim, biz de çok severek takyoruz alyanslarımızı; dilerim herkes içine sinen kendisi için en güzel alyansı takma şansına & mutluluğuna sahip olur inşallah...

bizde dün aldık opuyorumnanaktan

çok beğenerek aldık ama akşam evdekilere gelip gösterince fazla beğenmediler :gitme::gitme: :delphin:

olsunnn ben yinede çok sevdimm ohaoldumsmile :1hug:

ikisi 1000 tl idi, resimlerini eklicem çekince kaydirigubbakcemile4

Bulgari alyansım vardı benimde 2004 yılında almıştık 250 tl ve o zaman kimsede yoktu, şimdi o kadar yaygınlaştı ki sokak satıcısnda bile bu yüzüklerden var, atasayın içi nazar boncuklu klasik alyanslarından aldım fotosunu ekleyeceğim:)

evet son zamanlarda herkeste var bulgarilerden.. bizim alyansları aldığımız kuyumcuda söyledi almayın modası kalmadı diee

ben geçen yaz 5buçuk milyara almıştım goldaşın tamturu özel kesimdi inş bir ömür saklıycam.ama bir eksiği var içine isim yazcak yeri yok

Geçen hafta aldık çifti 700 TL'ye
Bildiğiniz klasik alyans, sadece biraz daha kalını. Şunun gibi birşey:

Son düzenleyen: Moderatör:
bizde ciftini 700 liraya aldik. el yapimi, sade bi model ama cok hosuma gitti opuyorumnanaktan

biz geçtiğimiz ay çiftini 800 tl. ya aldık tarz alyanstan. tarz alyans model konusunda çok sıkı çalıştığı için netten bulup ekleyemedim benimki de bol taşlı bi model olduğu için düzgün fotoğraf çekip koyamadım kızlar. alyans alacaklar varsa kesinlikle tarz alyansı öneririm. tarz alyans kesinlikle diğer alyansların arasında kendini belli ediyor. alyansımı bulmak için çok gezdik sonunda bulduk ve çok içime sindi. gören herkes de çok beğeniyor. bu da benim çok hoşuma gidiyor :teytey:

Çünkü Erkeklerin Altın Takması Haram olduğu için Gümüş olucak
Söz yüzüğüm Sarı altın ama Nişan+düğün beyaz oılucak aynı olsun ikimizinki de diye

ben aslında yeşil altın alyans seviyorum ama dediğin gibi erkeğe altın haram.ikimizinkininde aynı olması için mecbur beyaz altın takcam bende:(

Back