• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alyanslarinizin fiyati ne kadardi?

anladım canım. o zaman titanyum da olabilir belki onun alyansı. araştırın bi. dayanıklı oluyor onlar baya.

sen de beyaz altın istiyorsan, bu model güzel olabilir.sarısı çok göze batmıyor. ben sarı altında olsun istedim çünkü sarı altın olan başka takılarla da kullanabilirim o zaman.

benim söz yüzüğüm mesela sarı altın hakanınki gümüş
ee çok komik olucak ozaman ben düşünmedim tabi bunu sempatiksalakcinni
bende sarı altın istiyorum ama hakan gümüş takınca alakasız oluyor işte.
artık benimde beyaz altın olacak.olumunekankayizsmile

benim söz yüzüğüm mesela sarı altın hakanınki gümüş
ee çok komik olucak ozaman ben düşünmedim tabi bunu sempatiksalakcinni
bende sarı altın istiyorum ama hakan gümüş takınca alakasız oluyor işte.
artık benimde beyaz altın olacak.olumunekankayizsmile

benimki de tutturmuştu ben sarı altın takmam da takmam diye. ben de sarı istiyordum. baktım çok alakasız biri sarı biri beyaz, orta noktada buna karar verdik kaydirigubbakcemile3

benimki de tutturmuştu ben sarı altın takmam da takmam diye. ben de sarı istiyordum. baktım çok alakasız biri sarı biri beyaz, orta noktada buna karar verdik kaydirigubbakcemile3

Evet bizimde şimdi alakasız saçma bişey olucak
aman neyse en azından bi süre takarım :roflol:
Nişanda iki renkli hafif altın sarısı olan bi model alırım:1closedeyes:
En azındna diğer takılarla da takarım :1rolleyes:

800 tl demiştim çiftine, akşam eve geçince resmini koyarım, nişan için almıştık, sözde takıcaz.. söz yüzüklerini sevemedik bi türlü
bakalım :)

cevaplariniz icin saolun kizlar, cok hos modeller koymusunuz gercekten, güle güle takin...
yani 1-1.5 milyari gözden cikarmaliyiz dogru düzgün birsey istiyorsak.
Gerci benim sevgilimde kesinlikle altin istemiyor, ya beyaz altin yada baska bi metal olucak bakalim...

spa0167.jpg

çok iyi araştırın, birden fazla kuyumcuya gidin kesinlikle
herkes kafasına göre işçilik koyuyo
bu modeli bi yerde 1500 TL dediler çiftine
biz 800'e aldık..

gayette kaliteli bilinen bi kuyumcudan..

harika:1rolleyes:cok hosmus alyanslariniz... 800de gayet uygun bi rakam bu yüzükler icin bence.
hangi marka?

2005 yılında evlenirken almıştık... kapalıçarşıdan bir kuyumcudan almıştık valla markasını bilmiyorum.. benimki 350 TL eşiminki 250 TL idi.. benimkinde çift sıra taş olduğu için işçiliği daha pahalı tutuyordu...

bızımkı sarı-beyaz ama beyaz younlukta ben ta sıstemedım hem kullanıs acısından hemde tıpatıp aynı olsun ıstedım 2008de ıkısıne 800 vermıstık jıvalin modelı bulursam resım eklerım.snra bu bana cokbeyaz geldı bı hafta snra dedım su sarı duz alyanslardan da alalım tamammı snra dedım baktım ılker bana almıs gelmıs ama sadece bana ıkı alyansm vr:))

spa0167.jpg

çok iyi araştırın, birden fazla kuyumcuya gidin kesinlikle
herkes kafasına göre işçilik koyuyo
bu modeli bi yerde 1500 TL dediler çiftine
biz 800'e aldık..

gayette kaliteli bilinen bi kuyumcudan..

bu alyanslar benim de hoşuma gitmişti ama benimki sarı altını olduğu için istemez diye düşündüm. ona göstermedim bile...

sevgili alyans alacak arkadaşlar, yazılanlarda okumuş olduğunuz gibi Pazarlık yapmak olmazsa olmazdır. allem edin kallem edin, satıcının ağzından girin burnundan çıkın indirimin sınırlarını zorlayın ve istediğinizi alın :lepi:

bu alyanslar benim de hoşuma gitmişti ama benimki sarı altını olduğu için istemez diye düşündüm. ona göstermedim bile...

canım bak sarıolmayanı da var bu modelin o da gayet hoş, kuyumcu sarı kısmının rengini beyaz yapabilirim ilerde ama beyazı sarı yapamam diyince böyle aldık biz..
alyans2zr9rn2.jpg

harika:1rolleyes:cok hosmus alyanslariniz... 800de gayet uygun bi rakam bu yüzükler icin bence.
hangi marka?

canım ya markasını bilmiorum ki :D
burda altıncılar çarşısı var oranın en bilinen kuyumcusundan aldık

aynı modeli dediğim gibi bir avm'deki kuyumcuda bakmıştık adını hatırlamıyorum ama.. fiyat farkı çok enteresan yani..

canım bak sarıolmayanı da var bu modelin o da gayet hoş, kuyumcu sarı kısmının rengini beyaz yapabilirim ilerde ama beyazı sarı yapamam diyince böyle aldık biz..
alyans2zr9rn2.jpg

ama ben alyansımın içinde sarı da olsun istiyordum. biri sarı biri beyaz altın olunca takım bozuluyormuş gibi geldi bana. daha başka yüzüklerde denedik çünkü, kuyumcu onunkini beyazlattı göstermek için. beğenmedik biri sarı biri beyaz. şimdiki yüzüklerimizi aldık, memnunuz da :icecream:

canım ya markasını bilmiorum ki :D
burda altıncılar çarşısı var oranın en bilinen kuyumcusundan aldık

aynı modeli dediğim gibi bir avm'deki kuyumcuda bakmıştık adını hatırlamıyorum ama.. fiyat farkı çok enteresan yani..

herkes tutturabildigina aliyor desene :) bende insallah güzel bi model bulabilirim
alyanslarimizi alacagimiz yerde ufak yer öyle cok secme hakkimda olmayacak yani
böyle bakiyorum hepsine ama gözüm kalicak sonrakaydirigubbakcemile3

biz de kasım da aldık alyanslarımızı kızlar ikisi 1650 tl
hazır alyans almadık el işçiliğiyle yapılan bir model o nedenle fiyatı yüksek oluyomuş
içine de aynı şekilde el işçiliğiyle isimlerimizi yazmışlar ve tarih atmışlar ok düzgün bir şekilde

bizde aralıkta aldık sanırım 1200 civarındaydı bizimkilerde el yapımı ortası beyaz altın kenarları sarı altın

kalın alyansların % 99u el yapımı zaten, makine işi alyanslar söz yüzüklerine benziyor, fark ediliyorlar.

Back