• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alyanslarinizin fiyati ne kadardi?

ThirtyFouR

iStaNBuL
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2010
7.509
436
398
37
Alyanslariniza ne kadar para verdiniz arkadaslar.
yani normali nedir? yakinda alyans almaya gidecegiz ve ben fiyat araliklarini ögrenmek istedim

Biz Gülaylar Altın'dan aldık, çiftine 1.400 lira vermiştik, resimlerini ekledim...
Sitesinde modeller ve fiyatları var...

Netten fikir ediniliyor ama elinde görmek lazım, biz katalogta beğendiğimiz modeli elimizde denediğimizde beğenmemiştik...
Kolay gelsin & mutltluklar... :-))

Eklentiler

• $alyansım.jpg
    $alyansım.jpg
    19,1 KB · Görüntüleme: 115
  • $eşimin alyansı.jpg
    $eşimin alyansı.jpg
    38,1 KB · Görüntüleme: 154
evet haklisiniz parmaga takmadan anlasilmaz gercekten
güzelmis alyanslariniz ömür boyu mutlu süren bi evliligin sahidi olurlar insallah :)

evet haklisiniz parmaga takmadan anlasilmaz gercekten
güzelmis alyanslariniz ömür boyu mutlu süren bi evliligin sahidi olurlar insallah :)
[/QUO

Güzel dilekleriniz için teşekkürler...
Umarım siz de eşinizle birlikte; içinize sinen, ömür boyu zevkle ve mutlulukla taşıyacağınız yüzüklerinize bir an önce kavuşursunuz...

öncelikle Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin canıma.s.
bizim alyanslarımız düz bombeli sarı altındı...geçen sene altın düşmüşken çifti 400 tl ye mi ne almıştık:dance: bu konuda şanslıydık yani anlaşılan...tabi alyansın modeli işçiliği de fiyatı oldukça etkiliyo

Biz 2005 de nişanlandık.
Bvlgari bizim alyanslarımız,körüklü modeli.
bulgari_alyans.jpg

nişanlanırken yani 2005 de ben eşiminkine 400 ödemiştim o benimkine 350 lira.

123651629224assosalyans.jpg

Eylülde aldık. 1.200 fiyat verdi. Nakit vereceğiz dedik pazarlık yaptık. 850'ye indi. Teslim almaya gittiğimiz gün hadi 800 olsun dedi. 800'e aldık kaydirigubbakcemile3 Assos'un modeliymiş ama başka kuyumcudan aldık.

biz de 1750 verdik citine.
ikimizin yuzuğundede karsılıklı ismlerimizi el yazısıyla yazdırdık
benım isim yazan yuzuk pırlanta taslarla yapıldı.
esiminki düz yazıldı.

joey ikisine mi 800 modeli güzel ama bayandaki taşlar nasıl

evet canım ikisi 800. taşlar nasıl derken? pırlanta değil, bildiğin alyansta kullanılan taşlar, zikron sanırsam. eğer pırlanta olsun isterseniz farkı 400 tl dedi. ama şimdi sürekli elimde olcak temizlik de yapıcam, bulaşık da yıkıcam. düşer eder diye istemedim.

evet canım ikisi 800. taşlar nasıl derken? pırlanta değil, bildiğin alyansta kullanılan taşlar, zikron sanırsam. eğer pırlanta olsun isterseniz farkı 400 tl dedi. ama şimdi sürekli elimde olcak temizlik de yapıcam, bulaşık da yıkıcam. düşer eder diye istemedim.

Hımm model güzelmiş gerçekten.
Pırlanta olmaz zaten bu kez tek taşla beraber elimde çok parlar.
İnternet Sitesi falan var mıolumunekankayizsmile
Bide benimkisi altın olacak Hakan'a gümüş yapılır ama ortası da aynı olur buyrunnnnnnnnn

Hımm model güzelmiş gerçekten.
Pırlanta olmaz zaten bu kez tek taşla beraber elimde çok parlar.
İnternet Sitesi falan var mıolumunekankayizsmile
Bide benimkisi altın olacak Hakan'a gümüş yapılır ama ortası da aynı olur buyrunnnnnnnnn

linki özelden atıyorum şimdi. koleksiyonlardan "manwoman alyans serisi" var. orda bulabilirsin.

sevgilin neden gümüş istiyor? beyaz altın sonuçta gümüş gibi duracak zaten a.s

linki özelden atıyorum şimdi. koleksiyonlardan "manwoman alyans serisi" var. orda bulabilirsin.

sevgilin neden gümüş istiyor? beyaz altın sonuçta gümüş gibi duracak zaten a.s

Çünkü Erkeklerin Altın Takması Haram olduğu için Gümüş olucak
Söz yüzüğüm Sarı altın ama Nişan+düğün beyaz oılucak aynı olsun ikimizinki de diye

Çünkü Erkeklerin Altın Takması Haram olduğu için Gümüş olucak
Söz yüzüğüm Sarı altın ama Nişan+düğün beyaz oılucak aynı olsun ikimizinki de diye

anladım canım. o zaman titanyum da olabilir belki onun alyansı. araştırın bi. dayanıklı oluyor onlar baya.

sen de beyaz altın istiyorsan, bu model güzel olabilir.sarısı çok göze batmıyor. ben sarı altında olsun istedim çünkü sarı altın olan başka takılarla da kullanabilirim o zaman.

Back