- Konu Sahibi angelgozde
-
olsun ablam sende oylamaya katılırsın o zamanangell resim işini bilseydimyollardım bende ama maalesef bilmiyorum canım ya :44: ama desteklerim yarışmacıları herkese kolay geldinnn sonucu merakla bekliyorum
tabi ki cnmcanımcım takip etme şansım pek olmuyor, zahmet olmazsa açtığın zaman msj atarmısın?
ama bunun için yönetimden izin alınması gerekiyordu ve yarısmayı editörler acabiliodu eger acılırsa bende katılırım[/QUOT
bilmiodum ben hemen yönetimden birine msj yollicm
pekiii cnmmm o zaman 1. şart alyanslar parmakta olcakkkGüzel bir yarışma konusu,bende katılmak isteyebilirim :))
Yalnız belirli şart koymanız gerekir yarışmaya,örneğin alyanslar kendi parmağınızda olacak,bir yerden beğenip yarışmaya koyamayız değilmi)
Öyle olsa nette ne alyanslar var..hatırlatmak istedim.
olsun ablam sende oylamaya katılırsın o zamanyarışmamızın reklamını yap gittiğin topiklerde
evet cnm yollarsın sen de foto ama parmakta olacak tmm mı cnmmcanım 4 ünde açıosun dimi bende göndercem foto varda cok buyuk suanda ayarlayamadım yapınca göndercem
tabi ki de olur cnm bekliorummmtmm cnm benim dugunumden bir foto vardı eşimle benim parmaklarım yani alyanslar cekilmişti onu gndersem olur dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?