alyanslar yarışsın mı ????

ayyy yarışma çok eğlenceli olacak inşallah heyecan yaptım şimdiden

angell resim işini bilseydimyollardım bende ama maalesef bilmiyorum canım ya :44: ama desteklerim yarışmacıları herkese kolay geldinnn sonucu merakla bekliyorum
olsun ablam sende oylamaya katılırsın o zaman yarışmamızın reklamını yap gittiğin topiklerde

ama bunun için yönetimden izin alınması gerekiyordu ve yarısmayı editörler acabiliodu eger acılırsa bende katılırım

Güzel bir yarışma konusu,bende katılmak isteyebilirim :))
Yalnız belirli şart koymanız gerekir yarışmaya,örneğin alyanslar kendi parmağınızda olacak,bir yerden beğenip yarışmaya koyamayız değilmi)
Öyle olsa nette ne alyanslar var..hatırlatmak istedim.

pekiii cnmmm o zaman 1. şart alyanslar parmakta olcakkk

sende katıl bekleriz

özelden nasıl foto yollıcam canım???

cnm hani siteye foto eklioz ya imageden fln aynı o şekilde oraya yüklediğin fotoyu özel msja yükle o kadarcıkk

siteden eklemeyi bilmiyorum canım
eklentiden paylaşıyordum ben

bak cnm resmini bilgisayarına koy sonra yükleresim.com adresine gir orda gözad var oraya tıkla pc de ki resmi seç yükle de bu kadar o çıkan linki özel msjla bana yolla

KAZEN yarışmaya izin verdiiiii kızlar isteyen herkes alyanslarının fotosunu yollayabilir
alyanslar parmakta olacak

canım 4 ünde açıosun dimi bende göndercem foto varda cok buyuk suanda ayarlayamadım yapınca göndercem

tmm cnm benim dugunumden bir foto vardı eşimle benim parmaklarım yani alyanslar cekilmişti onu gndersem olur dimi

tmm canım küçülttüğüm an gndercem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…