- Konu Sahibi kahvekolik
-
he bi de öerasimden önce mi sonra mı olayı varmış konuştuğunuz kaçırmışım :) ben de fikrimi söyliyim.. zaten o kadar çok şeyle uğraşıyoz ki inanın insan bi yerden sonra delirme aşamasına geliyo.. bu yüzden aldırmayın derim böyle batıl inançlara hangisi kolayınıza geliyosa o zaman yazdırın..mesela merasimden sonraki gün ben nişanlımla gezmeyi tercih ederim gidip bi de kuyumcuya tekrar neden zaman geçiriyim ki.. en güzeli sipariş ettiğiniz zaman yazdırın gitsin ayol :)
gezmeye vaktimiz kalmayacak ki, 2 gün kalıcak zaten bi gün alışverişle bi gün nişanla geçecek. sonra hemen dönecekler memlekete iş başı yapacak.
Benimde nişanlım şehirdışındandı bizde iki günde yaptık canım,birinci gün istediler ertesi gün nişan oldu...Yüzük konusundada bence isim ve nişan tarihi yeterli,zaten ekstradan bir şey istemezsen yapılan bu...takma o kadar önemlimi içinde hangi tarih yazdığı sen yazan isime bak:lepi::asigim:
Mutluluğunuz daim olsun...
canım benim Şeniz
ah bu günleride gösterdi Rabbim.
bence sadece isim ve tarih yazdır, sığarsa da sonsuza kadar yazdırısın olur biter mutluluklar diliyorum sana.
canım arkadaşım Şeniz
kahvekolik alyansın çok güzelmiş bu arada ben önce kendi adıma düşündüm ne yazmasını isterdim diye aklıma gelen "mine'l aşk" oldu biz bunu çok kullanırız ve bunun yazması ikimiz içinde anlamlı olur sende sizin için anlamlı bir şey seçebilirsin
bizde gittik beğendik ve içine yazılmak üzere isimlerimizi ve söz tarihimizi yazdırdık.nişan yapmayı planlamıyoruz çünkü:1rolleyes: kuyumcu 1 saat sonra gelin alın dedi. 1 saat sonra bi gittik hazır herşey güelce kurdelelenmiş ve özel kalp kutuya yerleşmiş (tabiii ben söze kadar 100 kez taktım baktım hihoyyyt )
sen sadece bakmışsın ben ikide bi takıyorum aynada izliyorum annem çok kızıyo oynama şunlarla diye kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?