- Konu Sahibi kahvekolik
-
mrb kızlar.Allah izin verirse bikaç hafta sonra nişanım olacak. sizler alyansın içine isim ve tarihten başka ne yazdırdınız? güzel fikirlerinizi bekliyorum. bir de alyansın içi nişan merasiminden önce mi yazılır, sonra mı? bi kuyumcu merasimden sonra yazılır, uğursuzluktur dedi ama bizim vaktimiz yok, hemen memleketlerine geri dönecekler.
Öncelikle hayırlı ugurlu olsun Allah tamamını erdirsin Rabbim utandırmasına.s.
ßende nişanlıyım merasimden sonra yazıldıgını ve ugursuzluk getirdiğini ilk defa duyuyorum :uhm:
ßiz nişanlımla gittik alyanslarımızı begendik isimlerimizi söyledik ertesi günü gittik aldık.Kuyumcu sadece bize nikah tarihinizi belirleyince isimlerinizin yanına tarihi yazarızz dedi..a.s
teşekkürler kızlar.
yani nişanda sadece isim, nikahtada tarih yazıldı? bende nişan tarihiyle yazılıyor biliyorum. ne bileyim kuyumcu öyle dedi, öyle takılan yüzük çıkarmış falanbenneyaptımki
,teşekkürler kızlar.
yani nişanda sadece isim, nikahtada tarih yazıldı? bende nişan tarihiyle yazılıyor biliyorum. ne bileyim kuyumcu öyle dedi, öyle takılan yüzük çıkarmış falanbenneyaptımki
canım bizimkinde nişan tarihim isimlerimiz ve "aşk ateştir",yazıyor....
zaten isim ve tarih yazılıcaksa başka bişey yazmaya yer kalmazki..
gerçi parmak kalınlığınızı bilmiyorum:uhm:
benim ellerim çok küçük, yüzük numaram 9. fazla da bişey sığmaz dimi o zaman.
kızlar yüzüğün içi ille de merasimden sonra yazılır diyen saçmalamış dimi, hemfikir mi herkes?
geçen gün alyanslarımızı aldık çok şükür :)) ama aklıma gelmedi o zaman içine bişey yazdırmak neyse daha yapım aşamasında zaten hazıro lunca yazdırtıveririz.. bana nişan tarihini yazmak saçma geliyor çünkü nikahlanınca biz aynı alyansları sol ele geçirecez bu sefer ne yazılcak di mi?.. nişanda sadece isimlerimizi yazmayı düşünüyoruz.. düğünde de düğün tarihimizi ekletcez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?