• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alyansın içine ne yazılır?

kahvekolik

Ya Hafiz!
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2008
8.161
6
156
İstanbul
mrb kızlar.Allah izin verirse bikaç hafta sonra nişanım olacak. sizler alyansın içine isim ve tarihten başka ne yazdırdınız? güzel fikirlerinizi bekliyorum. bir de alyansın içi nişan merasiminden önce mi yazılır, sonra mı? bi kuyumcu merasimden sonra yazılır, uğursuzluktur dedi ama bizim vaktimiz yok, hemen memleketlerine geri dönecekler.

öncelikle ALLAH tamamına erdirsin diyeyim...:asigim:

genelde isim tarih ve sonsuza dek yazılıyor bizim burda ama tam olarak ne zaman yazıldığını bilmiyorum canım..:1hug:.

mrb kızlar.Allah izin verirse bikaç hafta sonra nişanım olacak. sizler alyansın içine isim ve tarihten başka ne yazdırdınız? güzel fikirlerinizi bekliyorum. bir de alyansın içi nişan merasiminden önce mi yazılır, sonra mı? bi kuyumcu merasimden sonra yazılır, uğursuzluktur dedi ama bizim vaktimiz yok, hemen memleketlerine geri dönecekler.

Öncelikle hayırlı ugurlu olsun Allah tamamını erdirsin Rabbim utandırmasın :nazar:a.s.
ßende nişanlıyım merasimden sonra yazıldıgını ve ugursuzluk getirdiğini ilk defa duyuyorum :uhm:
ßiz nişanlımla gittik alyanslarımızı begendik isimlerimizi söyledik ertesi günü gittik aldık.Kuyumcu sadece bize nikah tarihinizi belirleyince isimlerinizin yanına tarihi yazarızz dedi..a.s

Öncelikle hayırlı ugurlu olsun Allah tamamını erdirsin Rabbim utandırmasın :nazar:a.s.
ßende nişanlıyım merasimden sonra yazıldıgını ve ugursuzluk getirdiğini ilk defa duyuyorum :uhm:
ßiz nişanlımla gittik alyanslarımızı begendik isimlerimizi söyledik ertesi günü gittik aldık.Kuyumcu sadece bize nikah tarihinizi belirleyince isimlerinizin yanına tarihi yazarızz dedi..a.s

teşekkürler kızlar.
yani nişanda sadece isim, nikahtada tarih yazıldı? bende nişan tarihiyle yazılıyor biliyorum. ne bileyim kuyumcu öyle dedi, öyle takılan yüzük çıkarmış falanbenneyaptımki

teşekkürler kızlar.
yani nişanda sadece isim, nikahtada tarih yazıldı? bende nişan tarihiyle yazılıyor biliyorum. ne bileyim kuyumcu öyle dedi, öyle takılan yüzük çıkarmış falanbenneyaptımki

evet bende nişan tarihi yazıldığını biliyorummirmirmirmir

teşekkürler kızlar.
,

canım ben nişanlıyım nikah tarihim daha belli değil :1no2:
bizede kuyumcu nişanda isim yazılıyo nikah tarihi blli olunca tarih yazılıyo dedi :uhm:
Aslında mantıklı yarın birgün nişan tarihinimi hatırlamak istersin yoksa nikah tarihinimi fisfisfis

takılan yuzuk çıkarılınca madem ugursuzluk öyleyse yuzuk begenene kadar yeri geliyo 10 tane takıyoruzz o zmana hiç birini çıkarmayalım delikafaduldendelikafadulden

Ama yinede bilmiyorum belki herkezin yöresi farklıdır fisfisfis

biz de de kuyumcu nişan tarihi yazılır adı üstünde nişan- yani iz koymak falan demişti ama biz tabi onu dinlemedik

nişan günü ha bir gün önce olmuş ha sonra, o kadar önemli değil ama birbirimizin hayatına girdiğimiz tarih daha önemli diye düşündük tanışma tarihimizi yazdırdık yüzüklerimize..

bilmiyorum bizim gibi yapan daha başka biri olmuşmudur

Nişanda kuyumcu hem ısım hem tarıh aldı ıkısınıde yazalım dedı.Tamam dedık yazıldı.Nıkahımız dugunden yaklasık 5 ay once kıyıldı.Nıkahdan sonra gel bı yuzuk alalım dedı.Onada ısım ve nıkah tarıhı yazıldı.Evlenırken de evlılık yuzugu olmadan olmazzzzz dedı.Onada isim ve dugun tarıhı yazıldı.Aynı parmakda 3 yuzuk takmak sacma geldı.Yaklasık bır yıl sonra hepsını sattık yerıne bı tane aldık dugun tarıhını ve ismimizi yazdırdık.Ondan sonra her degıstırdıgımızde de dugun tarıhı ve isim yazıdırıyoruz.Aslında tarıh hıc yazılmasa da isimlerı yazmaya daha cok yer kalsa daha buyuk harflerle yazılsa dıye dusunuyorum.Bı daha degıstırırsek sadece isim yazdırmayı dusunuyorum.Sonucda ben ölsem bıle kemıklerım hatırlar ıkımızle ılgılı her tarıhı.
Allah senı de mutlu,mesut,bahtıyar etsın.İnsallah umdugundan cok daha mukemmel bı hayat yasarsınız...

biz alyanslarımızın dışına isim yazdırdık altın harfle büyükçe hoş da oldu.
içine de sadece tarihi atıdı.

benimde nişan tarihim ve isim yazıldı
ama değiştirince tarih deilde sadece 'sonsuza dek ........... ve .......... ' diye yazdırmayı düşünüyorum
sonuçda nişan veya düğün taririhi hatırda kalır yüzük içine yazmak gereksiz diye düşünüyorum

zaten isim ve tarih yazılıcaksa başka bişey yazmaya yer kalmazki..

gerçi parmak kalınlığınızı bilmiyorum:uhm:

benim geçen yıl nişanım oldu içine isimlerimiz tarih olarak ilk görüşme tarihimiz yazıldı. bu daha hoş oldu benim için.

zaten isim ve tarih yazılıcaksa başka bişey yazmaya yer kalmazki..

gerçi parmak kalınlığınızı bilmiyorum:uhm:

benim ellerim çok küçük, yüzük numaram 9. fazla da bişey sığmaz dimi o zaman.
kızlar yüzüğün içi ille de merasimden sonra yazılır diyen saçmalamış dimi, hemfikir mi herkes?

geçen gün alyanslarımızı aldık çok şükür :)) ama aklıma gelmedi o zaman içine bişey yazdırmak neyse daha yapım aşamasında zaten hazıro lunca yazdırtıveririz.. bana nişan tarihini yazmak saçma geliyor çünkü nikahlanınca biz aynı alyansları sol ele geçirecez bu sefer ne yazılcak di mi?.. nişanda sadece isimlerimizi yazmayı düşünüyoruz.. düğünde de düğün tarihimizi ekletcez..

geçen gün alyanslarımızı aldık çok şükür :)) ama aklıma gelmedi o zaman içine bişey yazdırmak neyse daha yapım aşamasında zaten hazıro lunca yazdırtıveririz.. bana nişan tarihini yazmak saçma geliyor çünkü nikahlanınca biz aynı alyansları sol ele geçirecez bu sefer ne yazılcak di mi?.. nişanda sadece isimlerimizi yazmayı düşünüyoruz.. düğünde de düğün tarihimizi ekletcez..

bizde değiştirmeyeceğiz düğünden sonra da aynısı takılacak, iki tarih abuk mu durur ki? ay ben çok heyecan yaptım:utangac:

Back