- 22 Eylül 2022
- 5.647
- 16.007
- 178
- Konu Sahibi kivircikkadin
-
bir yerden sonra oluyor. Özellikle çocukta olursa yüzüğün çocuğu çizmesinden dolayı takmayı bırakan çok gördümBenim 1 sene oluyor evleneli bende mi öyle olurumki
Hiç öyle durmuyordu. Yeni mi aldınız? Kandırılmış olabilir misiniz şu an o geldi aklıma. Fotoğrafı tekrar yüklerseniz bence arkadaşlar da hak verecektir bana.
Yeni almadım bi kaç sene oluyor evlilik teklifi yüzüğü evet bizde başta çok şüphelendik yalan değil kaç tane kuyumcuya sorduysak orjinal dedi pırlanta dediHiç öyle durmuyordu. Yeni mi aldınız? Kandırılmış olabilir misiniz şu an o geldi aklıma. Fotoğrafı tekrar yüklerseniz bence arkadaşlar da hak verecektir bana.
Siz bayağı Demet Akalın’sınız o zaman.Yeni almadım bi kaç sene oluyor evlilik teklifi yüzüğü evet bizde başta çok şüphelendik yalan değil kaç tane kuyumcuya sorduysak orjinal dedi pırlanta dedi
Ne alakası var acabaa küçücük yüzüğe demet akalınsınız diyorsunuz anlamadım ki pandemi zamanı evlenme teklifi edince kocamda şüphelendi o zaman onla beraber gittik sorduk kuyumculara acaba kandırdılar mı bizi diye onlarda pırlanta dediSiz bayağı Demet Akalın’sınız o zaman.
Denedim olmadıResmi tekrar yükler misiniz merak ettim nasıl bir yüzük
Taşı bir pırlanta için “küçücük” değildi ki.Ne alakası var acabaa küçücük yüzüğe demet akalınsınız diyorsunuz anlamadım ki pandemi zamanı evlenme teklifi edince kocamda şüphelendi o zaman onla beraber gittik sorduk kuyumculara acaba kandırdılar mı bizi diye onlarda pırlanta dedi
Kız resimde öyle gelmiştir küçük normalde öle aman aman büyük değilTaşı bir pırlanta için “küçücük” değildi ki.
O da olabilir. Neyse tekrar yükleyin de bakalım.Kız resimde öyle gelmiştir küçük normalde öle aman aman büyük değil
İyice merak uyandırdı, kaç karat?Denedim olmadı
Benim tektaşim beyaz altindi.Alyansim da sarı altın birini diğer elime takıyordum.Ust üste takmayın.Ben alyansımla tek taşımı seviyorum sadece fikir almak istiyorum böle konular daha önce de konuşulmuş dedim bende sorayım sizce uyuyor mu
0.016 karatİyice merak uyandırdı, kaç karat?
Bende öyleydim ki hala öyleyim ama nedense alyansı alırken en çok bunu beğendimDümdüz klasik alyans takıyorum ben taşlı simli olan hiçbir şeyi sevemiyorum
1.00 karat gibi duruyordu.0.016 karat
Yok kız 1 karat yüzük ne kadar pahalı abuuuu ev parası1.00 karat gibi duruyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?