• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

alyansımın taşı düştü

lirean

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2008
756
2
96
Ankara
kızlar alyansımın taşı düştü hemde uykudayken! çıkarmayı unutmuşum parmağımdan ne yaptım ne ettiysem bulamadım. çok moralim bozuk çok çirkin görünüyor şu anda alyansım..

:sinifsinif:

alyansın temsil ettiği şey gereği uzuuun yıllar ve gün boyu her durumda parmakta kalabilir olması gerek diye düşünüyorum. ilk anda bakarken taşlar cazip gelebiliyor ama arkadaşlarımınkilerin 1 ay sonra hem fazlaca çizildiğini hem de taşlarında senin gibi sorun yaşayanlar olduğunu gördüm. benim alyansım bombeli klasik alyansa çok yakın ama biraz daha kalın ortası sarı iki kenarı beyaz altından. 1,5 yıl olacak çizilmedi bile. kuyumcular bu konuda çizilir çizilmez diye yardımcı oluyorlar.
neyse alakasız mı oldu bilmem de geçmiş olsun sana taktırırsın yine güzel olur merak etme :)

alyansın temsil ettiği şey gereği uzuuun yıllar ve gün boyu her durumda parmakta kalabilir olması gerek diye düşünüyorum. ilk anda bakarken taşlar cazip gelebiliyor ama arkadaşlarımınkilerin 1 ay sonra hem fazlaca çizildiğini hem de taşlarında senin gibi sorun yaşayanlar olduğunu gördüm. benim alyansım bombeli klasik alyansa çok yakın ama biraz daha kalın ortası sarı iki kenarı beyaz altından. 1,5 yıl olacak çizilmedi bile. kuyumcular bu konuda çizilir çizilmez diye yardımcı oluyorlar.
neyse alakasız mı oldu bilmem de geçmiş olsun sana taktırırsın yine güzel olur merak etme :)

canım teşekkür ederim biz direk nişan yapıcaz diye düşünüp aynen o taşlı kolay çizilen alyanslardan almıştık ama aileler önce söz yapmaya karar verince söz yüzüğü olarak kullandık.. şimdi temmuzda nişanım var aynen senin bahsettiğin gibi sade klasik alyansa çok benzeyen modellerden nişan alyansı almayı düşünüyoruz ama bu ilk gözağrımız, çok beğenerek almıştık çok üzüldüm.. herkes taşı takılabilir diyor tekrar umarım öyledir..

takılır canım ya setlerin taşlarını bile takıyorlar. sade alyanslar sonra kullanırken de daha iyi bir de erkekler bi süre sonra sıkılıyorlar yüzükten :) sade hafif bişey olması devamlı takmaları için de iyi, eşim başta mızmızlanıyordu ama ben bile bazen unutuyorum takmayı o unutmuyor :)

Back