Alyansım altın pardon 955 yazıyor içinde altın aldık iyi biyerdenYanlış bilmiyorsam ayarını ifade ediyor. Alyansız gümüş. Buda onun ayar değeri
Canım ben 995 yazısını gumuş değeri olarak biliyorum. Belki de yanılıyorumdur. Bilen arkadaşlar vardır umarım bende merak ettim :)Alyansım altın pardon 955 yazıyor içinde altın aldık iyi biyerden
Valla bende çok merak ettim inşallah bilen çıkar :))Canım ben 995 yazısını gumuş değeri olarak biliyorum. Belki de yanılıyorumdur. Bilen arkadaşlar vardır umarım bende merak ettim :)
Ben şimdi kendi alyansıma baktım da :) benimkimde 22 yazıyor. Zaten alırkende 22 ayar diye almıştıkValla bende çok merak ettim inşallah bilen çıkar :))
Bizde 3 gün önce aldık ama bilmediğim için meraktan baktım bide bişey sorucam içi boş benim yüzüklerimin ikisi 5.50 grM geldi sağlam ve garantili içinin boş olması ilerde sorun yaratırmıBen şimdi kendi alyansıma baktım da :) benimkimde 22 yazıyor. Zaten alırkende 22 ayar diye almıştık
İçi boş derken.. Tam anlayamadım canımBizde 3 gün önce aldık ama bilmediğim için meraktan baktım bide bişey sorucam içi boş benim yüzüklerimin ikisi 5.50 grM geldi sağlam ve garantili içinin boş olması ilerde sorun yaratırmı
Yani içi boş bombeli altın cnım içi dolu değilİçi boş derken.. Tam anlayamadım canım
Hımm anladım canım sorun olacağını sanmıyorum. Birde ne kadara almıştınız. Yani fiyattan yola çıkarak içindeki yazıyo çozebiliriz belki. Çünkü 5.5 gram gelmiş. En az 600 tl falan tutar altınsaYani içi boş bombeli altın cnım içi dolu değil
Canım tam 600 aldık :))Hımm anladım canım sorun olacağını sanmıyorum. Birde ne kadara almıştınız. Yani fiyattan yola çıkarak içindeki yazıyo çozebiliriz belki. Çünkü 5.5 gram gelmiş. En az 600 tl falan tutar altınsa
O milyemdir. Yani içinde 995 gr saf altın vardır.Ben şimdi kendi alyansıma baktım da :) benimkimde 22 yazıyor. Zaten alırkende 22 ayar diye almıştık
O zaman sıkıntı yok :)Canım tam 600 aldık :))
Hımm şimdi anlaşıldı. Bilmiyordum böyle bir şeyi. Aydınlanmış oldum :)O milyemdir. Yani içinde 995 gr saf altın vardır.
teşekkür ederim cnım çok sağol :) uyuyamazdım valla bide nişanlımın parmagı 4 gr geldi maşallah battım :)O milyemdir. Yani içinde 995 gr saf altın vardır.
İçinde bulunan saf altın bindesidir. Yani bir kilodaki saf altın miktarı. Mesela 18 gr da 0.585 gr olması lazım.Hımm şimdi anlaşıldı. Bilmiyordum böyle bir şeyi. Aydınlanmış oldum :)
teşekkür ederim cnım çok sağol :) uyuyamazdım valla bide nişanlımın parmagı 4 gr geldi maşallah battım :)
valla 600 tl ye aldık ama bilmiyorum tam olarak pahalımı ucuz muİçinde bulunan saf altın bindesidir. Yani bir kilodaki saf altın miktarı. Mesela 18 gr da 0.585 gr olması lazım.
Rica ederim.
Altın son zamanlarda tarihi zirveler yaptı. Umarım aşağıdan almışınızdır fiyat olarak
Hayırlı mübarek olsun. Allah mutlu etsin.valla 600 tl ye aldık ama bilmiyorum tam olarak pahalımı ucuz mu
Aminn canımm cümlemizinkini...Hayırlı mübarek olsun. Allah mutlu etsin.