• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alyans

Cnm ywrm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2015
1.130
832
53
Kızlar alyans alicam ama kararsız kaldım ben gösterisli modelleri beğeniyorum kız kardeşime atmıştım bitane abla daha sık sade modellere bak bunlar çok yaşlı işi dedi kafam karıştı sizce nasıl bişey almaliyim

Çok kalın ve çok işli olanlar kullanışlı olmuyor. Gündelik kullanmaya oldukça sade ve ince almani tavsiye ederim. Özel günler için ayrı bir yüzük alabilirsin hevesim varsa

Çok kalın ve çok işli olanlar kullanışlı olmuyor. Gündelik kullanmaya oldukça sade ve ince almani tavsiye ederim. Özel günler için ayrı bir yüzük alabilirsin hevesim varsa
Gündelik kullanicam bi kuyumcuya girmiştim oda öyle söyledi günlük kullanım için tassiz ve sade model bakmanızı oneririm demişti

Gündelik kullanicam bi kuyumcuya girmiştim oda öyle söyledi günlük kullanım için tassiz ve sade model bakmanızı oneririm demişti

Mesela kalın olanların içi islak kalıyor sonra parmağın mantar filan oluyor. Taşlılar da sağa sola takılıyor. En güzeli düz altın alyans bence ben ondan kullanıyorum çok rahat :)

20180105_221011.png
20180105_221011.png

Soldaki erkek için mi? Onu pek beğenmedim de sağdaki gayet güzel :)

Back