Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar alyans alicam ama kararsız kaldım ben gösterisli modelleri beğeniyorum kız kardeşime atmıştım bitane abla daha sık sade modellere bak bunlar çok yaşlı işi dedi kafam karıştı sizce nasıl bişey almaliyim
Çok kalın ve çok işli olanlar kullanışlı olmuyor. Gündelik kullanmaya oldukça sade ve ince almani tavsiye ederim. Özel günler için ayrı bir yüzük alabilirsin hevesim varsa
Çok kalın ve çok işli olanlar kullanışlı olmuyor. Gündelik kullanmaya oldukça sade ve ince almani tavsiye ederim. Özel günler için ayrı bir yüzük alabilirsin hevesim varsa
Mesela kalın olanların içi islak kalıyor sonra parmağın mantar filan oluyor. Taşlılar da sağa sola takılıyor. En güzeli düz altın alyans bence ben ondan kullanıyorum çok rahat :)