Alyans ve tek tas cok mu uyumsuz?

naz034

Keşke hep yaz olsa
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2011
2.639
79
Merhaba kızlar. Yaklaşık 8 yıllık evlıyım. Alyansım direk nişanda taktıgımız alyans. Tek taş yuzugu ıse esım cook sonradan aldı. Evlılık teklıfını pırlanta olmayan tek tasla yapmıştı. O sarı altıntı. Ben de o zaman ona uyumlu olsun dıye alyansımı sarı altın almıştım. Alyansla bu tek tas cok mu uyumsuz duruyor? Alyansımı tek mı takıyım sızce? Yada degıstırsem mı? Eşim malesef alyans takan biri degıl. Zorakı celık bı alyansı var onu takıyor. Fıkırlerınızı beklıyorum.

Eklentiler

• DSC_3196.JPG
    44,8 KB · Görüntüleme: 7.620
  • DSC_3197.JPG
    35,5 KB · Görüntüleme: 6.510
Hoş durmuyorlar, haklısınız. Zaten içinize sinmiyor, eşinizin de yüzük de yüzük diye takıntısı yokmuş, değiştirin o zaman.

Benim alyansım sarı klasik kalın alyans, tek taşımda beyaz altın pırlanta. Gayette uyumsuz ama ben böyle seviyorum, böyle de kullanıyorum :) Sizinkilerde gözüme çok çarpmadı. Nişanda takılan alyans, o zamandan beri parmağınızda. Değiştirecekseniz bile bence satmayın, anısı var hatırası var.

Bence çok güzel durmuş ikiside aynı renk olacak diye bi şart yok böyle de hoşve farklı

Canım alyansın çok hoşuma gitti markası nedir bi sakıncası yoksa öğrenebilr miyim

ikisini bir arada takmayı hiçbir zaman anlamadım sanırım asla da anlayamayacagım.
ayrı ayrı ikisi de güzeller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…