- 11 Temmuz 2018
- 632
- 440
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HmmBir düşünelim ne olacaktı .. Düşündüm söylüyorum. Asılma,sarkma ,taciz. .Heee evlilere olmuyor mu evet oluyor ama biraz daha çekiniyorlar.. Bu arada doğduğum gibi evlenmedim,yemiyorlar kormayın!!!
Is yerinde boyle seyler basiniza geliyorsa yuzuk takmadim panigi yapmak yerine sikayet edin bence.
Asilma, tacizin yuzukle bir ilgisi oldugunu dusunmuyorum. Sokaktaki tacizci, taciz etmeden once veya laf atmadan once dur bakayim yuzuk takiyor mu diye incelemiyor cogunlukla. Evli olan bir cok kadin yuzuk takmiyor, ben de uzun sure takmiyordum. Yuzuk o kadar korusa herkes takardi.![]()
Merhaba herkese ,
Ben Evliyim ama pek alyans takmıyorum. Yani genel olarak Takı takmıyorum. Ancak çok özel zamanlarda falan. Işyerinde kişiler falan alyans ya da tektaş vs takmamı yanlış anlıyorlar. Sorular falan neden takmadığıma dair.
Siz takar mısınız yoksa benimki gariplik mi ?
Ben ilerde olursa takmamak için dövme yaptırmayı düşünüyorum. Alyans hiç çekici gelmiyorMerhaba herkese ,
Ben Evliyim ama pek alyans takmıyorum. Yani genel olarak Takı takmıyorum. Ancak çok özel zamanlarda falan. Işyerinde kişiler falan alyans ya da tektaş vs takmamı yanlış anlıyorlar. Sorular falan neden takmadığıma dair.
Siz takar mısınız yoksa benimki gariplik mi ?
Onu bende düşündüm de sıkılırım dövmeden deBen ilerde olursa takmamak için dövme yaptırmayı düşünüyorum. Alyans hiç çekici gelmiyor
Geçici dene bence sonra alışınca sıkılmaktan ziyade çoğaltma isteği uyandırıyor.Onu bende düşündüm de sıkılırım dövmeden de
Geçen gün annemlerin taşındığı evdeyken karşı komşusu bekar mısın demişti herhalde oğlumu da kardeşim sandı .gelin avcısı teyzelere karşı kalkan oben de evde takamıyorum mutfakta zor oluyor iş yaparken. dışarı çıkarken de takıp çıkarım genelde.