Alyans takar mısınız ?

biz 7 yıldır beraberiz ve beraberliğimizin 10. ayından beri yüzük takıyoruz hiç çıkarmadık. Yüzük takmayanlara saygı duyuyorum tabiki herkesin kendi tercihi ama benim için yüzük önemli parmağında olmalı

Evlendiğimde heves ettim 1 hafta taktım sonra hevesim kaçtı parmağımdan çıkardım.
Baktım yüzük olmayınca bu herifin de esprisi yok onu da hayatımdan çıkardım. MİS :KK70::KK70::KK70:

Benim anne 60 yaşında, babam 30 senedir olmadığı halde takıyor.
Çıkar Allah aşkına nedir bu ya dediğimde deme öyle kolukomşu-akraba ....... koca arıyor derler tövbe estağfurullah :KK70:
Demek ki halen kendini genç hissediyor Sultanım benim.:KK68::KK68::KK68:

Hmm :işsiz: Bir düşünelim ne olacaktı .. Düşündüm söylüyorum. Asılma,sarkma ,taciz. .Heee evlilere olmuyor mu evet oluyor ama biraz daha çekiniyorlar.. Bu arada doğduğum gibi evlenmedim,yemiyorlar kormayın!!!

Is yerinde boyle seyler basiniza geliyorsa yuzuk takmadim panigi yapmak yerine sikayet edin bence.

Asilma, tacizin yuzukle bir ilgisi oldugunu dusunmuyorum. Sokaktaki tacizci, taciz etmeden once veya laf atmadan once dur bakayim yuzuk takiyor mu diye incelemiyor cogunlukla. Evli olan bir cok kadin yuzuk takmiyor, ben de uzun sure takmiyordum. Yuzuk o kadar korusa herkes takardi. :D

Is yerinde boyle seyler basiniza geliyorsa yuzuk takmadim panigi yapmak yerine sikayet edin bence.

Asilma, tacizin yuzukle bir ilgisi oldugunu dusunmuyorum. Sokaktaki tacizci, taciz etmeden once veya laf atmadan once dur bakayim yuzuk takiyor mu diye incelemiyor cogunlukla. Evli olan bir cok kadin yuzuk takmiyor, ben de uzun sure takmiyordum. Yuzuk o kadar korusa herkes takardi. :KK70:

iş yerime sürekli gelen kişiler değil,denetim üzürine geldiler . Şikayete gerek yok yani. Tabi ki bakmıyor parmağına yapan her şekilde yapıyor hele ki bu devirde ,ama şu da bir gerçek kimileri için caydırıcı etkisi var ve bende buna inanlardanım.. :KK70::KK70::KK70:

Ben takarim ama kime ne bu benim hayatim ister takarim ister takmam. Ben takiyorum diye herkes takmak zorunda degil. Merakli insanlardan nefret ediyorum.

Ben kışın takıyorum ama yazın ellerim şişiyor takmıyorum. Bana da böyle bişey soran olursa direk terslerim sinir oluyorum böyle her şeyi kendine malzeme yapan tiplere .

Merhaba herkese ,

Ben Evliyim ama pek alyans takmıyorum. Yani genel olarak Takı takmıyorum. Ancak çok özel zamanlarda falan. Işyerinde kişiler falan alyans ya da tektaş vs takmamı yanlış anlıyorlar. Sorular falan neden takmadığıma dair.
Siz takar mısınız yoksa benimki gariplik mi ?

Evde takmıyorum çünkü yara yapıyor. Dışarda mutlaka takarım. İşyerinde bazen alyansı görseler bile beni oğluna beğenen teyzeler, ciddiyetsiz gençler falan oluyor gözüne sokacak şekilde elimi gösteriyorum bir bahane ile :D

4 yıldır evliyim 3 yıldır takmıyorum eşimde takmıyor
çünkü biraz kalın bizim alyanslar o da parmakta yara yapıyor
ikimizde üşeniyoruz yenisini almaya öyle devam ediyoruz :)

Ben takarım şekerim,sag elime bestas ve tektas sol elime de alyans. Aslinda alyansi hic sevmiyordum nisanliligim boyunca da takmadim ama evlenince kaynana alyanssiz olurmu dedi. Anne 5tas ta alyans oluyor dedim biraz şaşırdı. Eski kafa işte. Neymis alyansin onune tek tasimi takcakmisim hic tarzim degil. Neyse iste sonradan alyansimi taktikca sevmeye başladım suan takıyorum ama rahatsiz oldugum bir husus var biriyle konusurken o an sigara iciyorsam ya da el kol bisey anlatiyorsam pirlantalarima bakip bakıp duruyor benle konusurken karşımdaki biraz rahatsiz edici... Bazende bilekligim var altin onu takarim ozel gecelerde kelepcem var onu takarim ben takı cok severim aman sen bakma ben kokosum zaten:dondurma: ama millet cok merakli dedikodu ariyor kendine neden takmıyormuş sanane yaav:deli:

Merhaba herkese ,

Ben Evliyim ama pek alyans takmıyorum. Yani genel olarak Takı takmıyorum. Ancak çok özel zamanlarda falan. Işyerinde kişiler falan alyans ya da tektaş vs takmamı yanlış anlıyorlar. Sorular falan neden takmadığıma dair.
Siz takar mısınız yoksa benimki gariplik mi ?
Ben ilerde olursa takmamak için dövme yaptırmayı düşünüyorum. Alyans hiç çekici gelmiyor

Ben önceden takıyodum şimdi takmıyorum niyeyse rahatsız etmeye başladı normalde takı severdim. eşimde takmıyor başından beri. Onuda umursamıyorum artık

bencede bir gün tak bir gün çıkarlık bir takı değil ,

benım eşimde hiç çıkarmadı hep parmagındadır , bazen ben çıkararım göreceği yere koyarım
bir kızdırım diye ama bayaa kızıyor hahahaaaaa:KK70: yazık yaaa

gelin avcısı teyzelere karşı kalkan o :p ben de evde takamıyorum mutfakta zor oluyor iş yaparken. dışarı çıkarken de takıp çıkarım genelde.

gelin avcısı teyzelere karşı kalkan o :p ben de evde takamıyorum mutfakta zor oluyor iş yaparken. dışarı çıkarken de takıp çıkarım genelde.
Geçen gün annemlerin taşındığı evdeyken karşı komşusu bekar mısın demişti herhalde oğlumu da kardeşim sandı .:KK70:

Nişanlıyken sürekli takardım evlenince bıraktım, arada takıyorum. Çevremdeki herkes evli olduğumu biliyor zaten. Bence çok gerekli değil.

Back
X