• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

alyans modelleri

pufff hepsi çook güzel 3 ekim de bende evlilik yolunda bir atıyorum Rabbimin izni ile =)) Çok heyecanlıyım seçim yapmakta çok zorlanacağım sanırım :sinifsinif:

bizimde çok az kaldı hayırlısıyla inş.:1hug:şimdiden heyecanlanıyorum:kedi: güzel telaşlar bunlar.annem kararsızlıgmdan hep sıkayetcıdır gelınlık alman ıcın 5 ay oncesınden baslamak lazım hıc yorulamam peşinde:hulya: dıo. ben sımdıden alyansımızı begendım bıleopuyorumnanaktan bakın bakalım jıjıler sız begenecek mısınz?

Eklentiler

• $alyns1 (2).jpg
    $alyns1 (2).jpg
    42,3 KB · Görüntüleme: 192
bizimde çok az kaldı hayırlısıyla inş.:1hug:şimdiden heyecanlanıyorum:kedi: güzel telaşlar bunlar.annem kararsızlıgmdan hep sıkayetcıdır gelınlık alman ıcın 5 ay oncesınden baslamak lazım hıc yorulamam peşinde:hulya: dıo. ben sımdıden alyansımızı begendım bıleopuyorumnanaktan bakın bakalım jıjıler sız begenecek mısınz?

cnm çok güzelmişş..güle güle kulan inş:)

teşekkur ederım janım sarı altını sevmem ama bu bı baska.istiorum istiorum bunu istiorumdelikafadulden

buda bizim alyansımız gercekten cok güzel gönderdiğiniz alyans resimleri bayıldım walla yerimseniben

14kucuk.jpg

biz knd aramızda bunun gümüşünü takmıştık.
şimdi nişanlandıktan sora,onları kutusuna koyup kaldırdım.
ömür boyu saklayacağım:asigim:

ya ben yukardakı alyanlarda 6. bayıldım ay çok guzelmış 5 senelık evlııym ıkıncı yuuzk degıştırdım bır daha degıştırırsem adam benı olduru yaaa :oklava::oklava:

alyans seçme dönemi benim için tam bir kabustu.. birini beğeniyorum, pazarlık yapıyorum, eve gidiyorum vazgeçiyorum, sonra yine aynı yine aynı, nişanlım da kalın olmasın, yeşil altın olmasın falan diyordu. öyle bir bıktırdım ki çocuğu, al ne alırsan al ben takıcam, yeterki beğen artık diiye isyan etti kaydirigubbakcemile3 neysem sonunda beğendim bir tane. resmi yok ama sonra koyarım fikir olur zemuszemus

umarım begenirsiniz kızlar

Eklentiler

• $968516-968538.jpg
    $968516-968538.jpg
    20,2 KB · Görüntüleme: 159
  • $414c5934363239~1.jpg
    $414c5934363239~1.jpg
    92,5 KB · Görüntüleme: 132
Back