• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

alyans modelleri

benim tamtur var öylesine begenip almıştım ama iyiki almışım kullandım hiç memnun kalmadım alyansımı alınca keisnlikle taşlı almıycam adam gibi kullanamıyosun.kaç kez taşı düştüü sabun falan girio hamurla falan ugraşıyosan temizleyemiyosun işkence tamamen..alyans dediğintaşsız olmalıı ayrıyeten yanına pırlanta alınmalı öyle daha kulanışlı keisnlikle...

6 senelik evliyim. 4. alyansımızı aldık. hala gözüm doymuyo :))) valla bu alyans işinin sonu yok. hepsi birbirinden güzel modellerin. her sene değistirmek gerek hihoyyyt

yaa bende beyaz altın taslı istiodum ama taşların hep düştüğünü söyledi kullananlar gözüm korktu sürekli tak cıkarda yapmak istemiorum..hani yok sabun derdi yok tas derdi olmasın diye simdi kırmızı-beyaz veya yeşil-beyaz ama kesinlikle tassız bi model arıyorum :enbuyukkk:

hepsi de gercekten cok guzelmiş bız de istanbul da kapalıçarşının orta piramit dıye bı kuyumcu var ama sadece alyans uzerıne bız eşimle alyanslarımızı orada yaptırdık 2 sene once bıraz pahalıya mal oldu ama ben çok beğenıyorum benımkı taşlı eşiminki taşsız

ve oldukça kalın o yuzden ben yanına tek taşımı takamıyorum alyans o zaman esas goruntusunu vermıyor tek taşımı yalnız başka parmağıma tek olarak takıyorum bır de benımkının taşı buyuk bıraz hem alyans kalın hem de tek taş olunda hiç guzel durmuyor

buda bizim alyansımız gercekten cok güzel gönderdiğiniz alyans resimleri bayıldım walla yerimseniben

14kucuk.jpg

bu da benim alyansım arkadaşlar. yarısı beyaz yarısı sarı altın! sarı takılarımı taktığımda bir yüzünü çeviriorum. beyaz altın ya da gümüş taktığımda da diğer tarafını :) bu sekilde çok kullanıslı oluyo. sanki 2 alyansım varmış gibi :sm_cool:

buda benim alyansım olucak inşallah

xl67w3eieix.png

Eklentiler

• $adsız.JPG
    $adsız.JPG
    19,2 KB · Görüntüleme: 139
arkadaşlar burda da benim alyansımın örneği var.....benimki 3 sıra taşlı ve içe doğru değil yani yuvarlak değilde düz kenarlı olanlardan diğerleri parmağıma yakışmadı kalın olduğundan ve yuvarlaklar kaba durdu...alt sıradan 2. olan benimki....

43388501.jpg
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
e2050e4bc1686f5007a0f8d2eddd3b3f.jpg

bizimkide buna cok benziyor,aynisini bulamadim nette kizlar..cok cizildi artik bizimki,insallah degistirmeyi düsünüyoruz

Back