• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

alyans modelleri

rima77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2009
59
0
86
37
Diğer
bu modeller harika eminim hepiniz cok beyeneceksiniz kizlar:):1shok:hihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile5
42151093aw7.png

92894365um6.png

74000780dh5.png

28178825sz0.png

95778807ff1.png

31758081wv0.png

77966642ar1.png

94197691ap4.png

25565913ze2.png

alyansge8.png

canım gerçekten çok hoşlar ben baştan 4. olanı begendimmm çok sagol hada bu evrelere çok var önce koca adayı bulmam lazımsırnaşık şey sagoll fikir edindim

En altın bir üstündeki modeli nette görmüştüm ve şu an parmağımda :) eşimede kendimede yaptırdım.Eski alyanslarımızda duruyor.

Çok güzeller. Alyansimi degistirmek istiyorum bende.

işte buda benim alyansım eşiminkide taşsız olanı kıslarkaydirigubbakcemile2

Eklentiler

• $alyans.jpg
    $alyans.jpg
    25,4 KB · Görüntüleme: 119
vaavv bunu da sonradan gördüm süpermişş. ama arasındaki işlemeler sarı-beyaz karışık kuruşuk olsaymış süper olurmuş bence:kahve:

internette görüp aldık ama acayip beğendik böle daha güzel bence ya ama bi keresinde telleri koptu garantisi olmasaydı neler yapardım o kuyumcuyada:)kaydirigubbakcemile

evet canım senin o ipli modelı arkadasda beğendi internetten ama almadı hatta onun beyazıda vardı ben alcam o almadı ama kısmet tebikidesositososito

ebruli nin gönderdigi 4 resime bayldimdelikafadulden
gözlerim kamasti resmen. bende aynisindan istiyorum:dance:
cok güzel modeller ya ins hepimize nasip olur

inşallah inşallah bende beyaz altın seviyorum ebrulının gönderdıklerı cok hos duygusduygusun alyansıda güzelmiş :)

kızlar ya, çok oymalı kakmalı modellerin arasına sabun kaçmıyor mu ya da daha kolay çizilmiyor mu, taşlı modellerin taşı düşmüyor mu çok oymalı olması iyi değil gibi geliyor bana ? kullananlar ne diyuosunuz? ben alıp değiştirmek ıstemıyorum bır kere alıp memnun kalmak ıstıyorum :)

Back