P pukett Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Eylül 2009 97 3 86 İstanbul 25 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi pukett #1 Alyansımın içine isim ve tarih yazdırdım ama istediğim gibi olmadı acaba düzeltme yapılırmıki :2: yaaa moralim fena bozuldu
Alyansımın içine isim ve tarih yazdırdım ama istediğim gibi olmadı acaba düzeltme yapılırmıki :2: yaaa moralim fena bozuldu
sadeLimsi Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 13 Kasım 2012 164 131 33 15 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi pukett #2 pukett .!.: Alyansımın içine isim ve tarih yazdırdım ama istediğim gibi olmadı acaba düzeltme yapılırmıki :2: yaaa moralim fena bozuldu Genişletmek için tıkla... bıldıgım kadarıyla traslama yapıp daha sonra tekrar yazabılıyorlar fakat buda alyansın gramajını dusuruyo yanı ıncelıp kırılmaya daha elverıslı hale gelmesı demek !.
pukett .!.: Alyansımın içine isim ve tarih yazdırdım ama istediğim gibi olmadı acaba düzeltme yapılırmıki :2: yaaa moralim fena bozuldu Genişletmek için tıkla... bıldıgım kadarıyla traslama yapıp daha sonra tekrar yazabılıyorlar fakat buda alyansın gramajını dusuruyo yanı ıncelıp kırılmaya daha elverıslı hale gelmesı demek !.
P pukett Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Eylül 2009 97 3 86 İstanbul 18 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi pukett #3 canım cevabın için teşekkür ederim ama ben hallettim hiç bir gramda incelmede olmadı