Alyans Fiyatlarınızzz.... :)))

Ben geçtiğimiz yıl kasımda nişanlandım tam tur beyaz altın istemiştim ondan aldırdım. Kenarında Koçak yazıyor doğru mu bilmiyorum 150 liraya alındı. Bedavaya gitmişim ama seviyorum yüzüğümü istediğim tarzdı çünkü

Ben de bir yıllık evliyim alyansım klasik model 400 tlye aldık benimkini eşim gümüş alyans aldı kendine..

Eylül ayında alıdık alyanslarımızı. İkimizin alyansını 2000 e altınbaştan aldık.
Memnun muyum hayır, alyansım üzeri taşlı krem sürdüğümde arasına giriyor hep, yüzümü yıkarken suratımı çiziyor.
Duruşu çok güzel.. Sanırım alırken duruşuna aldanmamak gerek :)

https://www.altinbas.com/tr/p/altin-alyans-ikili-set-5051/19058

biz 2'sini de 800 TL'ye aldık (daha doğrusu indirttik) klasik sarı bombeli benimkinde tamtur taş var

Benimki 250, eşiminki 350 tl idi, çok kalın bişey seçmediğimiz için, bi de bi yüzüğe o kadar para vermek istemediğimiz için çok makul fiyata aldık, çok da memnunum, yine olsa yine alırım. Manevi değeri çok daha önemli

Biz de Altinbas'tan aldik. 18 ayar ikisi toplam 2000 kusur tuttu

Pirilti alyanstan özel yapim ömürboyu garantili sertifikalı klasik alyans yaptirdik çiftini 2300 den 1800 tl indirttik... Neredeyse Her carsiya ciktigimda yuzugumun bakimini yaptiriyorum ve en son nereye carptim bilmiyorum yuzugum hafif darbe almis onu goturdum 15 dk sonra sanki yerine yeni sifir yuzuk geldi... Cok memnunum

5 sene önce benmkini 600 e almıştık taşlı olduğu için kıyafetlerimi çekiyor ama yinede beğeniyorum

Bence kadınlar bir alyans beğenir takar ama gözü hep başkalarının alyansında da olur nasıl güzel mi ay çok güzelmiş kuyumcudan geçerken bilezikten önce alyanslara bakılır ben öyleyim durum olsa belki her sene alyans değiştirmek isterim

Benim 550 eşimin 450 tutmuştu 2013 yazında.. :) Hala severek beğenerek takıyorum

Benimki 1120 nişanlımın 850 tuttu, bu eylülde aldık

benimde alyansım var yaşasııınn daha yeni aldık altınbaştan çifti 1000tl tuttu indirim yaptılar 900 verdik. klasik alyans benimkinde ortasında bir sıra taş var

Ben de sadelikten yanayım bu yüzden dümdüz istiyorum bakalım biz daha o sürece gelemedik

benimde alyansım var yaşasııınn daha yeni aldık altınbaştan çifti 1000tl tuttu indirim yaptılar 900 verdik. klasik alyans benimkinde ortasında bir sıra taş var
Nasil birsey fotograf koyabilirmisiniz altinbasa gittim gecen bi kac model begendim sizin fiyati gayet uygun oradaki rakamlara gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…