• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alyans Fiyatlarınızzz.... :)))

biz gecen ay aldık normalde 1400liraydı kapalıcarsıda tanıdık olunca 700liraya bagladık çiftini :)

Çifti 1100 liraydı ama görümcemin tanıdığı olunca kuyumca bize nişan hediyesi olarak indirim yaptı sağolsun.
600 tl aldık temmuzda :nazar:

Bizimki de cifti 800 tl idi 5 ay oldu .buradaki yorumlari okuyunca ucuz a kapatmisim ama arasinda ki en guzeliydi alirken

kasım basında aldık normal klasik alyans bombeli model çok kalın da değil çok ince de değil,ikisini 550 tl ye almıştık :) boyutları aynı zaten yüzüklerin ikimize de biraz büyük geliyor hatta suan
yüzük pahalı olmasa da olur bence manevi değeri önemli ama parmaklarım uzun olsaydı kalın bir alyans tercih etmek isterdim bana yakışmıyor hiç kalınları ya off :(

alyans marketten buldum bir model ama 1.870 TL çifti, pazarlık payı var mıdır acaba :9: bayıldım çünkü, gerçi elimde nasıl durduğuna bağlı biraz da :8:

Bizde 750 tl ye aldık çiftini kızlarrrr :52: Benimki altın aşkitomunki gümüş :)

Bizimki de çifti 1000 tlydi kızlar gülaylardan beyaz altın 2 kenarı taşlı tam istediğim gibi oldu :) 1 yıl önce almıştık

6 grm benimki 500 dediler ama 450 ödedik yaptirmadan once oyle konusmustuk. Nisanliminki gumus olcak :))

bizde kurban bayramında isteme falan olacak bugün yüzük baktık, biz Zen den beğendik ama karar veremedim ikimizinki 2000tl oluyo ama kıyarım yani o paraya bi kere alınacak bişey sonuçta, ama sademi olsu bilemedim tek taşla takacağım için sadelikten yanayım aslında. Fikir verirseniz çok iyi olur valla :9:Eki Görüntüle 780682

Harika bi model nerden aldınız acaba???

2 sene oldu alyanslarımızı aldığımız benimki 500 tl tuttu. Eşim gümüş aldığı için onunki 60-70 arası birşeydi. Büyük markalara çok aldanmamak gerek bence. Aynı gramda ve çok fazla benzeyen takılara 2-3 katı fiyat ödetiyorlar

Back