Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 724454
27.03.2013'te kapalı çarşı'dan çiftini 900tl ye almıştık, alyans almayı düşünenlere fikir olsun
Merhaba, biz de yakın zamanda alyans almayı düşünüyoruz ama Ankara'da yaşıyoruz. Burada alışveriş merkezlerinde fiyatlar oldukça pahalı. Mahalle kuyumcularında fiyat biraz daha uygun ama Kapalı çarşı daha da uygun demiş bir çok kişi.
Benim sorum, erkek arkadaşımın ailesi zaten İstanbul'da yaşıyor, alyans almak için İstanbul'a gitmemize değer mi?
Yardımcı olabilirseniz sevinirim :)
Kapalıçarşı'da gerçekten de uygun alyanslar var ama Ankara'dan yol parasını hesaba katarsan aynı fiyata gelebilir.
T&S alyansın internet sitesine bi göz at istersen, internetten bakarsan fikir sahibi olursun
Teşekkür ederim :) model var aklımızda. Hatta sizinkine benziyor ama tamamı beyaz altından ve buralarda sorduğumuzda 1500 tl gibi fiyatlar aldık. Eğer aynı modeli 900 tl'ye alabileceksen gitmeye değer diye düşünmüştük. :)
Bu arada söylediğiniz firmanın internet sitesinde sadece modelleri görebildim. Yanlış yere mi baktım acaba? Link verebilir misiniz?
canımm hayatımın aşkıyla alyanslarımızı alalı yıllar oluyo :)) ama kardeşimi evlendiriyoruz bu ara çok alyans baktık o yüzden ben kuyumcudan falan almak istiyodum bizim zamanımızda öyleydi bu gençler tutturdu internetten alıcaz diye ben güvenebilirmiyiz bilemedim lidyana.com diye bir siteden almaya karar verdiler bakın modelde buydu Affa Alyans Mucize Alyans: LİDYANA böyle daha ucuza geliyo dediler gerçii alyans geldi memnunda kaldıkk ama bir bakın belki sizde düşünürsünüz canlarımm Allah mutluluğunuzu daim etsin İnşallah :))
bizde kurban bayramında isteme falan olacak bugün yüzük baktık, biz Zen den beğendik ama karar veremedim ikimizinki 2000tl oluyo ama kıyarım yani o paraya bi kere alınacak bişey sonuçta, ama sademi olsu bilemedim tek taşla takacağım için sadelikten yanayım aslında. Fikir verirseniz çok iyi olur valla Eki Görüntüle 780682
Çok güzel bir modelmiş, kişisel olarak tamamı sarı altın pek sevmem ama modeli hoş duruyor. Sizin sevmeniz önemli sonuçta.
Biz de uzun zamandır alyans arıyorduk ve Kapalı Çarşı'ya gitme konusunda kararsızdık. Bayramda hazır gitmişken oradan alalım dedik ve çiftini 800 tl'ye aldık. Çok da beğenerek aldık. Fırsatı olanlar bence Kapalı Çarşı'dan alsınlar derim. Hem model seçenekleri istemediğiniz kadar fazla, hem de fiyatlar daha uygun.
Bu da bizim alyanslarımız..
Eki Görüntüle 781023