• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alyans Fiyatlarınızzz.... :)))

Bizde eylulde aldik cifti 2200 tuttu ama benim yuzugumde pirlantalar var aslinda normal degersiz taslar da olabilirdi goruntude bir sey farketmiyor

Bizz 9 ay önce aldık çftini 1450 ye sözde taktım nişanda değiştirmedm 2 ay snra düğün olcak ama deiştrme niyetim yok çok memnunum:):)

Biz daha 17.5 yaşındayken sevgilim yüzük almıştı ve evlilik sözü vermiştik birbirimize..

Gümüş alyans yüzükler çifti 140 lira.. Ama bende değeri çok büyük çünkü sevgilim internet kafede 1 hafta çalışıp haftalığıyla almıştı o yüzükleri :69:

Şimdi ise tek taş bekliyorum, o da beyaz altın üzerine swarovski taşı :16:

Not: Şu an 20.5 yaşındayım :16:

tam tur pırlantalı çifti 3000 tl :)

çiftine 3000 tl vermiştik.. 14 ayar 7gr ağırlığında..özel sipariş üzerine yaptırmıştık :127: beyaz altın modeli spor yüzüklerimizin..

ama şimdiki aklım olsaaa bu bu kadar ağıırrr ve kalınnn almazdımm..sıcaklarda parmagım hamlıyor resmenn :35: hava geçirmediği için bembeyaz kalıyor..bende sevgiliykene gümüşten olan söz yüzüklerimizi takıp geziyorum bazen ozaman da evli olduğuma inanmıyorlar :36::23:

$ec9e4294-a64d-4569-9fa9-ff70fef57b98.jpg

27.03.2013'te kapalı çarşı'dan çiftini 900tl ye almıştık, alyans almayı düşünenlere fikir olsun ;)

nisanlanirken aldik cifti 2kusur mu neydi. ama biz 1600e aldik. ve evlendigimde de onu takicam. gerek yok ;)

Eki Görüntüle 724454

27.03.2013'te kapalı çarşı'dan çiftini 900tl ye almıştık, alyans almayı düşünenlere fikir olsun ;)

Merhaba, biz de yakın zamanda alyans almayı düşünüyoruz ama Ankara'da yaşıyoruz. Burada alışveriş merkezlerinde fiyatlar oldukça pahalı. Mahalle kuyumcularında fiyat biraz daha uygun ama Kapalı çarşı daha da uygun demiş bir çok kişi.

Benim sorum, erkek arkadaşımın ailesi zaten İstanbul'da yaşıyor, alyans almak için İstanbul'a gitmemize değer mi?

Yardımcı olabilirseniz sevinirim :)

Merhaba, biz de yakın zamanda alyans almayı düşünüyoruz ama Ankara'da yaşıyoruz. Burada alışveriş merkezlerinde fiyatlar oldukça pahalı. Mahalle kuyumcularında fiyat biraz daha uygun ama Kapalı çarşı daha da uygun demiş bir çok kişi.

Benim sorum, erkek arkadaşımın ailesi zaten İstanbul'da yaşıyor, alyans almak için İstanbul'a gitmemize değer mi?

Yardımcı olabilirseniz sevinirim :)

Kapalıçarşı'da gerçekten de uygun alyanslar var ama Ankara'dan yol parasını hesaba katarsan aynı fiyata gelebilir.
T&S alyansın internet sitesine bi göz at istersen, internetten bakarsan fikir sahibi olursun

Kapalıçarşı'da gerçekten de uygun alyanslar var ama Ankara'dan yol parasını hesaba katarsan aynı fiyata gelebilir.
T&S alyansın internet sitesine bi göz at istersen, internetten bakarsan fikir sahibi olursun

Teşekkür ederim :) model var aklımızda. Hatta sizinkine benziyor ama tamamı beyaz altından ve buralarda sorduğumuzda 1500 tl gibi fiyatlar aldık. Eğer aynı modeli 900 tl'ye alabileceksen gitmeye değer diye düşünmüştük. :)

Bu arada söylediğiniz firmanın internet sitesinde sadece modelleri görebildim. Yanlış yere mi baktım acaba? Link verebilir misiniz?

Teşekkür ederim :) model var aklımızda. Hatta sizinkine benziyor ama tamamı beyaz altından ve buralarda sorduğumuzda 1500 tl gibi fiyatlar aldık. Eğer aynı modeli 900 tl'ye alabileceksen gitmeye değer diye düşünmüştük. :)

Bu arada söylediğiniz firmanın internet sitesinde sadece modelleri görebildim. Yanlış yere mi baktım acaba? Link verebilir misiniz?

sitede sanırım fiyat yazmıyor evet.
bayan yüzüğünde pırlanta olmadığı sürece 1500 çok fazlaymış. bizim beğendiğimiz, olabilir dediğimiz alyansların çifti en fazla 1200 tl falan tutuyordu.
900'e nakit olarak aldık, ona da baştan 1000 demişti, sıkı pazarlıkla ve parmaklarımız da küçük olunca biraz daha indirim yaptı.

canımm hayatımın aşkıyla alyanslarımızı alalı yıllar oluyo :)) ama kardeşimi evlendiriyoruz bu ara çok alyans baktık o yüzden ben kuyumcudan falan almak istiyodum bizim zamanımızda öyleydi bu gençler tutturdu internetten alıcaz diye ben güvenebilirmiyiz bilemedim lidyana.com diye bir siteden almaya karar verdiler bakın modelde buydu Affa Alyans Mucize Alyans: LİDYANA böyle daha ucuza geliyo dediler gerçii alyans geldi memnunda kaldıkk ama bir bakın belki sizde düşünürsünüz canlarımm Allah mutluluğunuzu daim etsin İnşallah :))

Bizde 5 ay önce aldık. Sade, hafif alyans tavsiye ettiler temizliği ve kullanımı rahat olur diye. Bizde zarif modelleri beğeniyorduk. Benim ki altın 380 tl, nişanlımınki platin 1600 tl. Tek taşımda 5300 tl ye mal oldu.

canımm hayatımın aşkıyla alyanslarımızı alalı yıllar oluyo :)) ama kardeşimi evlendiriyoruz bu ara çok alyans baktık o yüzden ben kuyumcudan falan almak istiyodum bizim zamanımızda öyleydi bu gençler tutturdu internetten alıcaz diye ben güvenebilirmiyiz bilemedim lidyana.com diye bir siteden almaya karar verdiler bakın modelde buydu Affa Alyans Mucize Alyans: LİDYANA böyle daha ucuza geliyo dediler gerçii alyans geldi memnunda kaldıkk ama bir bakın belki sizde düşünürsünüz canlarımm Allah mutluluğunuzu daim etsin İnşallah :))

alyanslar elinize kaç gün içinde ulaştı gamzelikadın :) site güvenilir yani demi

bizde kurban bayramında isteme falan olacak bugün yüzük baktık, biz Zen den beğendik ama karar veremedim ikimizinki 2000tl oluyo ama kıyarım yani o paraya bi kere alınacak bişey sonuçta, ama sademi olsu bilemedim tek taşla takacağım için sadelikten yanayım aslında. Fikir verirseniz çok iyi olur valla :9: $IMG_3291.jpg

bizde kurban bayramında isteme falan olacak bugün yüzük baktık, biz Zen den beğendik ama karar veremedim ikimizinki 2000tl oluyo ama kıyarım yani o paraya bi kere alınacak bişey sonuçta, ama sademi olsu bilemedim tek taşla takacağım için sadelikten yanayım aslında. Fikir verirseniz çok iyi olur valla :9:Eki Görüntüle 780682

Çok güzel bir modelmiş, kişisel olarak tamamı sarı altın pek sevmem ama modeli hoş duruyor. Sizin sevmeniz önemli sonuçta.

Biz de uzun zamandır alyans arıyorduk ve Kapalı Çarşı'ya gitme konusunda kararsızdık. Bayramda hazır gitmişken oradan alalım dedik ve çiftini 800 tl'ye aldık. Çok da beğenerek aldık. Fırsatı olanlar bence Kapalı Çarşı'dan alsınlar derim. Hem model seçenekleri istemediğiniz kadar fazla, hem de fiyatlar daha uygun.
Bu da bizim alyanslarımız..
$SNV30444_2.jpg

Çok güzel bir modelmiş, kişisel olarak tamamı sarı altın pek sevmem ama modeli hoş duruyor. Sizin sevmeniz önemli sonuçta.

Biz de uzun zamandır alyans arıyorduk ve Kapalı Çarşı'ya gitme konusunda kararsızdık. Bayramda hazır gitmişken oradan alalım dedik ve çiftini 800 tl'ye aldık. Çok da beğenerek aldık. Fırsatı olanlar bence Kapalı Çarşı'dan alsınlar derim. Hem model seçenekleri istemediğiniz kadar fazla, hem de fiyatlar daha uygun.
Bu da bizim alyanslarımız..
Eki Görüntüle 781023

sizinkilerde çok hoşmuş canım ama fotodan dolayı sarı görünüyo sanırım aslında yeşil bizimkilertabi hala bakınıyoruz haftaya netleşecek:)

Back