Alyans Fiyatlarınızzz.... :)))

canım evleneli 2 sene oldu ama yanlış hatırlamıyosam 800küsür liraydı ama fiyat çokta önemli değil ya anlamı önemli bence 10liralıkta bi alyans olabilirdi ama şu desinler olayı yüzünden bu kadar para bayıldık(!)

2.5 sene oldu alyansımızı alalı 700 küsürdü galiba yanlışım yoksa

BENDE ARALIK AYINDA NISANLANDIM.YUZUKLERIMIZIN CIFTI 1.300 TUTTU.ALYANS İÇİN ADRESİNİ ZİYARET ETMENİ ÖNERİRİM.ÇOK GÜZEL YÜZÜKLER VAR

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok bilindik bir markanın çifti 2000 liraydı, aynı yüzükleri kapalı çarşıdan aradık bulduk bir de sarraf tanıdık çıktı. Çifti 700'e alındı :)

2 Sene Önce Aldık Çifti 1600 den 1300 e Düşürmüştüler Kapalı Çarşı Pırıltı Alyans tan almıştık sertifika ve ömürboyu garanti veriyolar Benimkisinin modeli Aşk yolu

Son düzenleme:
6 ay önce 600 e aldık ama ben takamadım rahatsız etti kenarları battı yüzüğün alt kısmında kalan deri havasızlıktan bembeyaz oluyodu bende çıkardım. Küçük bi tek taşla eşimin düğün gecesi taktığı ince bi yüzüğüm var o ikisini yan yana alyans niyetine takıyorum:) Şimdi ki aklım olsa ince bi alyans seçerdim...

aynı sorun bende de oldu büyültmem lazım sanırsam bembeyaz kalıo havasızlıktan ve yüzügün izi cıkıyor biz 2 ay önce ciftini 1000tl e almıstık(beyaz altın)

5 ay önce çiftini nakitte 2200 tl ye aldık. gr olarak ağır ve 3 renkli olduğundan biraz pahalıya denk geldi bizimkiler

7 ay önce 2100 e aldık çiftini pahalı olmuş sanırım biras

7 ay önce ciftini 2000 e almıstık, daha sonra aynı modeli niternette ucuz'a gördüm 1300-1500 civarı cok üzülmüstüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…