Alya Dua'nın Leptap teyzesine kırk uçurmması:)

Maşallah ya kızın çok şeker.Zaman ne çabuk geçiyor,minik fıstığı bekliyodunuz şimdi beraber gezmelerdesiniz.Ne güzel bir dostluğunuz var Allah daim etsin ve bana da byle iyi dostlar,tatlı bebişler nasip etsin.kendime de pay çıkarmadan duramam kaydirigubbakcemile3

fıstıklım teşekkür ederiö amin Rabbim herkse nasip etsin gerçekten paha biçilemez bişey bu
dostluk,güven..
evet ya Alya sultan geldi de geziyoruz inş tez zamanda büyürde ellerinden tutup gezeriz Rabbim bana o günelri de göstersin:Saruboceq:

fıstıklım teşekkür ederiö amin Rabbim herkse nasip etsin gerçekten paha biçilemez bişey bu
dostluk,güven..
evet ya Alya sultan geldi de geziyoruz inş tez zamanda büyürde ellerinden tutup gezeriz Rabbim bana o günelri de göstersin:Saruboceq:

canım benim maşallah yaa çok güzel bir kısçen var aynı anası tü tü tü Rabbim nazarlardan korusun
bolbol gezdir annesi alışsın gezmelere tozmalara:))
hiç doğum yapmış giibi değilsin valla
bekar haline dönmüşsün hemencik ALLAH bozmasın canım

anam yazık ya. ilk fotoda içim parçalandı.alya duanın bi kafasını destekleyememişiniz. bebişin kafası nerelere kaymış öyle. yazık yavruma kıyamam ben ya.

bayanlar çok güzel gözüküyorsunuz... maşallah sizlere ve alya bebişe.. ne güzel samimi sıcak bir ortam dostluğunuzada en kocamanından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…